Фанфіки українською мовою

    / Робота планується як кросовер з різними казками Дісней. Ця Рапунцель . Гарного перегляду мого твору/

    Коли на небі зірка запалає
    І в полі квітка розквітає
    І коронована сім’я чекає на дитя
    А демон руки простягає
    Бо рослина Бажань лише одна …
    ***
    Як виявилося, що залізти в палац імператора дуже просто . Охоронці ніби не знають один одного в очі , але завдяки цьому в талановитого крадія була корона наслідного принца , який зник ще в дитинстві , але кожний раз на його день народження коронована родина запускає ліхтарики , щоб вони освітили Се Ляню шлях додому .
    При згадці про господаря діадеми Хва Чен розтягнув губи у посмішці і подумав ,що шкода , що Се Лянь загубився, а то замість його корони він би викрав його . Чому б ні ? Він – один з найбільш відомих розбійників світу , Збирач квітів так чому не піти на риск ? Але такого шансу в Хва не було . А шкода .
    Лише пробуркотів :

    -Якісь мої нові друзі підозрілі , невже хочуть кинути мене . Дзузьки їм , сам кину . І сильно лягнув свого вірного коня Еміна по бокам і полетів вперед . Кінь летів все далі і далі . Від швидкості піднімався вітер , що хитає гілки , які б’ють Хва Чена по обличчю , але той через адреналін не помічав цього . Відчуття, що сьогодні його життя може закінчитися, адже суперники за багатством такого не пробачають , додавало Збирачу сил на втечу від них . Але розбійники були , наче будяк на їх хвості в кобили ,на підході . І сховати себе та коня нема де .

    – Що ж робити . Невже це мій глупий кінець . Не дочекаються промовив розбійник і сліз з коня . Схопивши сумку з короною що була прив’язана до сідла коня і відпустив коня на волю .
    Емін , сам про себе подбає , а Хва Чен оглядав навколо в пошуку схованки .
    Велика вежа впала Хва Чену очі. Обійшовши башту навколо і не знайшовши входу і здавалося , що єдиним способом потрапити в будівлю можна через вікно . Не довго думаючи він почав збиратися верх. Підйом був не з легких . Нога все хотіла зірватися , коли опори знайти не було можливим , але все тіло працювало разом і от і прославлений розбійник добрався до бажаної схованки. Але як тільки переліз через вікно до кімнати щось важке опустилося на голову . Перед очима все плило і Хва Чен втратив свідомість .
    ***
    ” Як я хочу побачити цей світ ” Ця мрія крутилася в голові 17 річного Се Ляня , якому строго заборонили виходити . А що для щастя треба ?
    Вчитися мистецтву боя можна і в башті , готувати та танцювати з єдиним другом Жоє . Це була маленька ласка , що подарував йому вчитель Бай Вусянь . Він часто кудись надовго йде , а Се Лянь розривається між бажанням бути слухняним учнем та бажанням пізнати світ і побачити незвичайні зірки , які піднімаються з землі в День народження юнака .Цікаво що це ? . І сьогодні він попросив у небес знаку , що обрати. І через годину якийсь юнак вліз у його вікно . Се Лянь прибирав кухонне приладдя і схопивши сковорідку з силою вдарив до голові і прив’язав до стільця. З сумки юнака випала корона , яку Се підняв і одягнув перед дзеркалом і почав крутитися представляючи себе принцом , який може піти куди забажає та носить багато гарного одягу . Тим часом юнак прив’язаний почав приходити в себе і Се Лянь здригнув і заховав його сумку . І підійшов до нього з пательню та промовив :
    – Хто ти такий і що тут робиш?

     

    0 Коментарів