Фанфіки українською мовою

    Раз у сто років боги вибирали достойне новонароджене диття,яке наділяють одразу чьотирьма стихіями.Гідро,Гео,Піро і Анемо.

    Велику роль грав рід дитини.

    Якщо в сім‘я повністтю походить від племені Гео ,то найсильнішу стихію ти можеш освоїти Землю,а від неї йде вітка металу.

    Якщо Гідро,то мала можливість освоєнея Кріо.

    Анемо відкривав змогу бачити минуле,яке бачило повітря і спілкуватись з духами минулого.Таких людец було саме меньше на планеті.

    Гілки від Піро це:зелене полум‘я яке може сцілити смертельні рани,і голубе полум‘я,господар якого може істрибити цілу націю….

    Звичайно маги металу,кріо,зеленого і голубого вогню існували й без навичок чотирьох стихій,але їх не було багато,за вийняток Кріо.

    Останні 200 років боги перестали так робити,тому що нічого в житті людей не мінялось.

    Електро і Дендро відмовились від такого,ще 1000 років назад,через народ,які возомнили себе рівними богам.

    Диття яке на цей раз получило цей дар,без відомості богів,стала дочка Принца Племені Піро Іріда,який вийшов заміж за Принцессу Анемо Розалін.

    Брак не був ухвалений їхніми батьками,тому закохана парочка втекла,і у свої 17 свторила своє корлівство.

    Це місце прозвали Раєм.Там всі жили в мирі і спокої.Люди всіх націй і стихій.Там не було вищих класів населення і нищих.Був єдиний народ з рівними можливостями,і влада,тобто королівська сім’я Галлівелів,яка оберігала цей Рай…

    Його було важко віднайти,тому що ніхто не знав де він находиться,народ не покидав свої землі,так як не бачили у цьому сенсу.Тільки торговці і листоноші хотіли  відправлятись за їхні межі,але їм ставили умови..Вони повинні мовчати звідки родом і мовчати про Рай на землі,як туди потрапити і все що з ним зв‘язано.

    Дізнатись про місце знаходження можна було тільки через старі книги,в яких Ірід лишив підказку для людей,які дійсно хотіли туди потрапити і жити у спокої.

    Рай існував уже 6-остий рік,у проголошених Короля Іріда і Королеви Розалін родилась донька.Назвали її Фіміко,прізвище взяли по стороні мати Галлівел.

    Король і Королева Галлівели заключили договір з Хранителем хмар.Якщо щось станеться з ними,то Адепт візьме Фіміко під своє крило.

    Фіміко росла,і в 3 роки всі вже прекрасно розуміли хто є зірковим диттям чьотирьох стихій…

    На честь 5-тиріччя доньки,Король призначив балл.

    Він проходив у розкошному палаці,які люди збудували у знак вдячності Королю,за мир і шанс на життя в прекрасних умовах.

    Також присутні були Хранитель Хмар,Сяо і Гань Юй.

    Сяо і Гань Юй завжди були поруч з Фіміко,вони відчували до неї якись зв‘язок,но Сяо відчував його більше.

    Коли дівчинці наступило 3 роки,то Сяо увесь свій вільний час проводив з маленькою Фіміко,а вона радувалась йому як рідному старшому братові.

    Гань Юй була більше зайнята справами в Лі Юе,хоч і теж навідувала,коли могла королівську сім‘ю.

    Під час балу роздався крик на вулицях.Король,Королева і Адепти вибігли з палацу і побачили кровожадну армію вонгню.

    Всі зрозуміли,що це була армія племені Піро,батько Іріда очолював цю бійню,зрозуміло це було через голубе полум‘я яке гармонійно танцювало по раю з червоним..

    Ірід знав,що їм не врятуватись,тому сказав всім Адептам евакуювати жителів і сховати Фіміко у безпечне місце.

    Бігши до батька з матірью дівчинка зачемилась за бальну сукню і впала зі сходів,вдарившись головою.

    Зі сльозами на очах Ірід і Розалін поцілували своє диття і лишили їй амулет з емблемою сім‘ї Галлівелів.

    Вони приготувались ринутись у смертельне полум‘я,яке точно не дасть шанс на життя..

    -Ніііі!!!Дозвольте я вам допоможу!

    -Сяо не мели дурниць,захист Фіміко-вот що головне,ми з Розою з самого початку були до цього готові.-промовляв крізь шум Ірід.

    -но….-не встигши договорити його перебили.

    -Сяо,хлопчику мій.-погладила його жінка по голові,промовляючи вітряним і мелодійним голосом-.Прошу рятуйся теж.Ти з Фіміко прив‘язаний і це відчутно з вашого першого контакту.Ти її янгол охоронець,я вірю у це.Ваша доля пов’язана,і це не просто так.Прошу оберігай її і сам бережись.-Розалін так ніжно,так по-материнські поцілувала його в лоб.

    Зібравшись з думками він відповів.

    -про вас ніхто,ніколи не забуде Король Ірід Галлівел і Королева Розалін Галлівел..-після чого він взяв непритомну Фіміко на руки і втік.

    Принісши її на озеро Лухуа,він уклав її собі на коліна,та спер її голову собі на груди.

    Сяо підняв голову наверх і його погляд витріщився у зіркове,бездонне небо,після чого тихо заплакав.Сльози котились невпинно по його щоках.

    -просіть мене….Ваша Величеість..

     

    0 Коментарів