Фанфіки українською мовою
    Фандом: Countryhumans
    Персонажі: Україна

    Уві сні йому приснилися різні люди, які критикували його, його одяг, його всього. Посмішки не було, та і як посміхатися в такій ситуації? Сльози текли уві сні, але в реальності їх не було. Слухаючи різні погані слова у його сторону, Україна ніяк не міг заспокоїтися. І вже через декілька годин, він прокинувся.

    – Це був лише сон?.. –

    Він міцно стиснув у руках ковдру, сховавши своє лице у подушку, яка була майже вся покрита сльозами. Так сильно Україна боявся критики у свою сторону. Коли він заспокоївся, йому знову хотілося спати. Але, українець встав з ліжка і пішов до кухні. Там заваривши собі чаю, хлопець почав дивитися у вікно. Не відводячи погляд і дивившись тільки в одну точку, він старався знайти смисл сну.

    – Ну, мене просто приснився звичайний кошмар.. –

    У вікно постукали. Він відкрив його й побачив красиву упаковану коробку. Він знав, що довіряти таким речам, але коли він побачив записку, яка була написана на трьох мовах, а саме : польська, німецька, англійська, Кріп зрозумів, що цей пакунок йому прийшов від його друзів. Відкривши його, на волосся українця зразу сів блакитний метелик.

    – Ва-ай, яка краса.. –

    Продовжуючи дивитися, що поклали у коробку його друзі, він помітив як через вікно на нього дивляться карі очі. Подивившись на них, вони зразу пропали, а потім з’явилися ще одні карі й зелені очі.

    – Хе-хе, сподобався подарунок? –

    Польща подивилася на свого друга, який посміхався. На що готові піти друзі, тільки щоб зробити свого друга щасливим.

    – Ахах.. дякую –

    – Завжди будь ласка –

    Канада дивився на українця якимсь дивним поглядом. Ніби він.. хвилювався за нього, чи щось таке. Але посмішка на його обличчі зразу казала, що все буде добре.

    – Ну ми тоді підемо.. Якщо що, дзвони –

    Польща з Німеччиною пішли, як і Канада. Українець закрив вікно й потім почав їсти солодощі, які поклали його друзі туди. Багато приємних слів. Те що було потрібно. Він відкрив конверт, а на стіл впало 3 листки бумаги А4 з приємними словами. Читавши їх, в українця очі знову набиралися сльозьми.

     

    0 Коментарів