Фанфіки українською мовою

    Глава 2

    Вже був вечір, Дазай сам приїхав на машині за Чуєю. Рудий вийшов з дому і сів в машину до коханого, Дазай притягнув, поцілував його і вони поїхали. По дорозі вони три рази ледве не попали в аварію. 

    — Ти права купляв?! 

    Вилаявся на нього Чуя. Дазай зітхнув. 

    — Ні, я вчився, але все одно жахливо…

    — В наступний раз я буду вести. 

    Дазай потряпав по голові коханого і допоміг йому вигрузити речі, поселив його у квартиру. Дазай впав на ліжко. 

    — Лишуся тут з тобою, любий, на ніч. 

    Чуя всміхнувся і влігся поруч, він гладив груди Дазая і цілував шию. Дазай перевернув Чую на ліжко і стягнув з нього одяг, він почав цілувати соски, покусуючи і ніби висмоктуючи. Зняв з себе нижню половину одежі і пройшовся рукою по пресу спустившись до прутня Чуї язиком, а потім взяв до рук ноги і розсунув їх почав цілувати прутень, ніби дражнячи. Язиком провів між сідницями і почав вилизувати дірочку.  Чує вигинався, Дазай вставив в середину дірочки свій язик і почав там вилизувати, Чуя стогнав. Дазай вийняв язик з Чуї і почав туди входити сам, він входив доволі жорстко і швидко, Чуя від такого стогнав все голосніше. 

    — Мхамаааа, не так швидко, коханий, не так швидко. 

    Дазай сповільнив темп і входив все глибше, Чуя стогнав під своїм коханим, Дазай увійшов повністю і почав рухатися усередині, рудий стогнав під напором хлопчини, а потім кінчив прямо уверх. Дазай поцілував голівку члена і кінчив сам усередину рудого. Вийшовши з нього, поцілував його в губи, притискаючи до себе. 

    — Телепню, ти що це робив без презерватива?! 

    — Мммм, але сенс якщо дітей все одно у тебе від мене не буде? 

    — А хвороби? Мікроби передаються! 

    — Будемо мати спільні хвороби. Радісно промовив Дазай. Чуя позіхав, його сильно хилило в сон, тому він вже і не звернув уваги на слова хлопця і в кінці кінців він заснув, Дазай встав тихенько зібрався і пішов додому. 

    Вдома жінка, лаялася, що він так довго робить на роботі, а прибутки зменшуються. Маленький син Дазая прийшов, обійняв татка. 

    — Не кричи на тата. 

    — Твій тато шльондрає десь, пропиває гроші, а ти його захищаєш? Паскудник, іди спати! 

    Дазай взяв хлопчину на руки, позіхаючи відвів у ліжко, Дазай сидів поруч і думав про коханця. Поки сам теж не заснув біля дитини.

     

    0 Коментарів