Фанфіки українською мовою
    Персонажі: Морі Оґай (Ogai Mori)
    Мітки: BDSMРусалки
    Попередження щодо вмісту: Ч/Ч

    Глава 4 

    Тим часом королям занесли, закінчені результати досліджень. Морі прочитавши їх перелякався і разом з тим на обличчі було здивування, він підніс і показав таблички Фукудзаві. Той теж перечитав декілька разів, і, нерозуміюче, дивився на Морі. 

    — Ще не доведено, але ймовірніше за все в нього рідкісна кров, попердньої династії королів. Їх ще називали подвійні язики. Наш предок перемігши свого родича, який на той момент займав трон, наказав знищити всіх подвійних язиків, скоріш за все тому його батьків вбили. 

    Морі зітхнув. 

    — Ти його уб’єш? 

    — Ні, я не хочу ранити сина, також у них може бути сильне потомство. 

    — Але ж може бути і що не буде потомства або воно народиться інвалідами, бо це виходить його родич. 

    — Та він надто далекий родич. Я попрошу лікаря, щоб Дазаю зробили всі аналізи під час проходження лікування, щоб упевнитися. 

    Фукудзава кивнув. Він передивився ще документи, склав усі дощечки. 

    — Попливемо у кімнату? 

    Морі кивнув. Вони з Фукудзавою попливли у свою спальню. Морі відкрив ящик свій і дивився на іграшки. 

    — Фукудзаво, хочу пекельну нічку сьогодні. 

    Фукудзава всміхнувся. Морі ліг на ліжко. Фукудзава дістав віброприщепки на соски і вібратори на лусочку, і дістав затичку, для дірочки з якої вилазять ікринки. Морі побачивши все це почервонів, він вже відчував спокусу відчути це все на собі. Він дістав з ящика прищепки теж. Фукудзава вмостився над тілом коханого і почав проходиться поцілунками по тілу чорнявого. Потім він зняв з сосків морі прикраси і начепив на соски вібратори і увімкнув їх на мінімум сам вилизував кожну лусочку хвоста. І лінію навколо хвоста. Потім обережно розставив на кожну лусочку вібрацію і увімкнув теж на мінімум. Морі тихо стогнав. Лусочка чорнявого припіднялася від збудження, Фукудзава пальцями намацав отвір, через який мали виходити ікринки і він почав вилизувати язиком аби той привідкрився. Морі від такої насолоди стогнав ще голосніше, він взяв зі столу декілька ікринок Фукудзави і закинув собі у рота. Йому стало ще приємніше, і він простогнав голосно з заплющеними очима. Отвір відкрився аби випустити ікринки, але Фукудзава не дав, він його швидко заткнув, Морі від такого вигнувся. 

    — Мхамхиахма, вийми. 

    Скривився Морі. 

    — Ніііі, я вийму, коли ти знатно попрацюєш язиком для мене. 

    З цими словами він вклав свій хвіст на обличчя Морі, той почав вилизувати і покусувати зону навколо хвоста, Фукудзава збільшив вібрацію на сосках і лусочках, Морі простогнав прямо в засос, що лишив унизу на Фукудзаві. Він обережно почав вилизувати лусочки нижче і обсмоктувати їх. Фукудзава ще підвищив вібрацію. Морі вкусив одну з лусочок чоловіка Фукудзава підвищив на максимум. Чорнявий відчув таке збудження, що стримуватися було тяжко, навіть трохи боляче, бо дірочка була закрита. Морі вкусив другу. І почав зализувати те, що покусав. Луска Фукудзави відкрилася і Морі язиком почав пестити дірочку Фукудзави дуже активно, а потім її заткнув язиком. І пестив перепонку, що була дуже чутливою, тому його чоловік стогнав на повний голос. Морі взяв соски Фукудзави викрутив їх і в такому положенні начепив на них вібратори і включив на максимум Фукудзава від такого вигнувся.

    — Мхамх, що використовуєш язик як затичку, бо затички мені не можна, ахххх. 

    Морі не висовував язик і не давав Фукудзаві кінчити.

    — Що, не даси поки я не дам? Ахххххх, мхамх. 

    Стогнав чоловік, вісміхнувся і витягнув зубами з отвору затичку, Морі видихнув і випустив ікринки якраз у рота Фукудзаві. Той проковнув їх усі і простогнав Морі теж відпустив язика і Фукудзава випустив йому у рота і той теж проковтнув усі. Вони вимкнули один у одного вібрацію і зняли всі іграшки. Морі випустив ще парочку ікринок. 

    — Мхамх, це було чудово коханий. 

    Фукудзава всміхнувся. 

    — Що подобається, коли я тобою керую у сексі? 

    — Дддуже. 

    Морі ще лежав віддихувався. Фукудзава дістав з ящичка мазь і намазав кожну лусоку Морі. Також вдягнув його прикраси назад. Морі всміхнувся. 

    — Фукудзаво, ти обіцяв проколоти соски. Інакше я тобі проколю наступний раз перепонку під час сексу, дітей все одно нам більше не треба, будеш постійно збуджений. 

    — Мммм, не треба.

    Ти ж пам’ятаєш який стався казус після народження Поля. 

    Морі зітхнув і відвів винувато очі. 

    — Так, але тоді проколи соски. 

    Фукудзава зітхнув і погладив Морі по голові. 

    — Добре, збоченцю мій, колись проколю. Спокусливе ти дитятко. 

    Морі обожнював всякі експерименти, сексіграшки і так далі. Юкічі позіхнув і ліг на ліжко. І вирубився, був дуже втомлений, Морі глянув на нього, обійняв, вкрив. Чорнявий обдумував, як йому розповісти хлопцям про все, якщо це виявиться правдою, що Дазай королівської крові, і згодом теж заснув.

     

    0 Коментарів