Фанфіки українською мовою
    Персонажі: Аль-ХайтамКавех
    Мітки: Фут-фетиш
    Попередження щодо вмісту: Ч/Ч

    — Крихітко, кава кипить!

    — Хайтаме, замовкни… — Каве скиглить, сонно заходячи до кухні.

     

    Варто було один єдиний раз у ліжку сказати що “крихітка” з вуст аль-Хайтама звучить надто гаряче, цей покидьок почав знущатися.

     

    — Я старший за тебе, май повагу. — пройшов повз, змахнувши пав`ячим хвостом перед носом секретаря академії.

     

    Аромат свіжозвареної кави заполонив маленьку кухню та створив затишну атмосферу. Аль-Хайтам встигає легенько ляснути по м`якій дупці, а потім із почуттям виконаного обов’язку наповнює гірким напоєм обидва горнятка.

    Їх відносини розвивалися як стрибки на скажених атракціонах. Від непривітності в коридорах академії до нічних побачень у зимовому садку, від запальних суперечок до пристрасного сексу. Але після переїзду Каве до будинку коханого, відносини неофіційно прийняли статус сім`ї.

    Якщо ви спитаєте у сумерівців про цих двох, всі одноголосно розкажуть що парубки вимушені сусіди й терпіти не можуть один одного. З іншого боку, це навіть грає їм на користь — вони доволі прославлені особистості в Сумеру, тож зайві плідки ні до чого.

    Лише на одинці коханці дозволяють собі незграбні залицяння та вологі поцілунки. Як от зараз — блондин стріляє очима, а холодна ступня крадеться у бік аль-Хайтама. Подушечки пальців торкаються знайденої ноги, погладжують виступаючі кісточки.

    Секретар потягує каву, наче нічого не відбувається та навіть не відриває очей від якоїсь нудної книги. Каве не спиняє наступ. Це ж справа принципу — довести до логічного фіналу та порадіти зі своєї маленької витівки. Попестити чутливу ямку біля п`яти, повільно перейти до пальців за знову повернутися до ямки. Блондин розуміє що його імпровізація по-трохи працює, адже аль-Хайтам порожніми очима дивиться на сторінку, прикидаючись зайнятим важливою справою.

    Вже ціла ступня проникла під широкі домашні штани та поступово починає ковзати по гомілці. Навколо зосередженого архітектора аж іскри летять, а забутий напій холоне десь на столі. Розглядати найменші зміни емоцій на обличчі коханого вже стало улюбленою справою. Внутрішній кіт щасливо муркоче коли помічає рожеві кінчики вух, розфокусований погляд та важке дихання.

    Піднятися вище заважає тканина, але Каве не губиться — виймає ступню та знаходить їй місце цікавіше.

     

    — Каве! — секретар ледь не давиться кавою коли відчуває тиск на свій пах.

     

    Парубок прикриває посмішку горнятком та робить декілька ковтків напою. Він починає ковзати стопою знизу вгору, поки сильна рука партнера не стискає міцно, зупиняючи.

     

    — Ти настільки голодний до мого члену, крихітко?

     

    Каве скиглить у відповідь та втрачає розум коли аль-Хайтам починає нахабно користуватися його ногою аби потертися своїм вже твердим членом.

    Коли блондин починав свою витівку, він не заглядав так далеко наперед. Тому зараз, відчуваючи чутливими пальцями забагато нового, сидить з червоним як томат обличчям й не може знайти сили щоб відірвати погляд від скатертини на столі.

     

    — Каве, очі на мене. — аль-Хайтам привертає увагу на себе, встановлюючи зоровий контакт.

     

    Архітектор зтягує просторні штани, притискає стопу партнера до себе та блаженно стогне від нових відчуттів. Пальці Каве під столом погладжують голівку, спускаються нижче та знову піднімаються. Дідько, вони такі збоченці, але це доводить аль-Хайтама до кульмінації.

     

    — Очі на мене, крихітко.

     

    На величезне здивування архітектора, його балакучий коханець і слова не промовив. Сидить навпроти з червоними щоками та все намагається опустити очі, але ніжкою працює так вправно, наче всю сміливість направив саме туди.

     

    — Нумо, подивись на мене, любий. — аль-Хайтам зітхає, перериваючись на тихі стогони.

     

    Парубок віддає правління в руки партнера та старається не скиглити в унісон коли той пришвидшує рухи, збивається та голосно дихає. Архонти, такий відкритий аль-Хайтам займає окреме місце у його серці.

    Стегно архітектора вже болить від напруги коли коханець вигинає спину та переживає свій найяскравіший оргазм за останній час. Каве відчуває вологу на пальцях, між пальцями, все тече до п`яти та крапає на підлогу. Він тільки що подрочив своєму хлопцю ногою… Хочеться провалитися від сорому крізь підлогу.

     

    — Треба якось повторити.

    — Хайтаме! — парубок щось казав про сором? Забудьте, зараз він готовий відлупцювати свого коханця до синців.

     

    Аль-Хайтам сидячи поправляє одяг та тягнеться за рушником. Його партнер ніколи не перестає дивувати…

    Він турботливо проводить рушником по кожному пальцю стопи та помічає дещо цікаве. Якщо погладжувати певні ділянки, Каве підгинає пальці, а тіло легенько тремтить.

     

    — Хіба ти боїшся лоскоту?

     

    Але варто було перевести погляд на штани партнера, аль-Хайтам все зрозумів. За такий тривалий час відносин він навіть не підозрював що ноги його коханого такі чутливі. Що ж, треба віддячувати взаємною послугою.

    Хлопець ставить ногу Каве на підлогу, а сам знаходить місце на колінах між чужими колінами. Не розтягуючи резину, швидко розстібає штани та заривається обличчям між стегнами, витягуючи здивовані стогони.

     

    — Хайтаме…

     

    У відповідь отримує лише приглушені звуки та вправний вологий язик на своєму члені. Сором`язливі думки про його нещодавню поведінку вже зникли, ледве коханець почав завзято смоктати. Він гортанно стогне з набитим ротом, а у блондина думки плутаються від приємних вібрацій у найчутливіших місцях.

    Пестити один одного для них не рідкість — перепробували, мабуть, усі можливі пози зі збірника з ілюстраціями які Каве десь відкопав. Звісно, ті що можливо було фізично повторити. Але не те щоб їх звичайні заняття коханням були нудними. Ні, зовсім ні! Проте не кожен раз видається настільки запальним як сьогодні.

    Кажуть, все залежить від наших думок, тож цього ранку, напевно, у коханців вирувало в голові безліч непристойностей.

    Блондин вже давно на піку та довго не протримається — стискає голову аль-Хайтама стегнами та заривається рукою в сріблясті пасма. Гарячий рот звову повністю огортає Каве своїм жаром, а розпалений парубок згинається над партнером в оргазмі, рахуючи зірочки в заплющених очах.

    Важкі подихи наповнили кухню. Ранкове сонце починає розкидувати зайчиків по кімнаті, а вдалині чути щебетання пташок. Аль-Хайтам все ще стиснутий між ногами партнера, але вже має змогу дихати вільно. Секретар ніколи не озвучить вголос, але він готовий провести між ніг коханого весь день.

    Каве випрямляє спину та опускає очі донизу, де його чекає найспокусливіша картина: вишневі натерті губи Хайтама, вологі очі та втомлений але задоволений погляд.

     

    — Нарешті ти закінчив, моя щелепа ледь не ониміла. — видає секретар й не важливо що хвилину тому він не міг стримати власні солодкі звуки які виривалися з набитого рота.

    — Підіймайся з підлоги вже, працівник року.

    — Я навіть вдома працюю, бачиш? До речі, ти продав хоч один проект?

    — Хайтаме, не починай, ти просто зараз сидиш з моїм членом перед обличчям…

    — Скільки ще ти збираєшся безкоштовно жити в моєму будинку?

     

    На щастя, вони не мають сусідів які почують запальну сімейну сварку що от-от станеться. Гарячий темперамент, що тут зробиш…

     

    — Аль-Хайтам, а ну слухай сюди!

     

     

     

    1 Коментар

    1. May 18, '23 at 00:50

      Вони такі милі ❤️