Фанфіки українською мовою

    Це було початок осені … Всі дерева були в оранжевого кольору, а листя яке падало неначе перо жар птиці. Вітер який розносив запах лате карамельного та листя на своїй руці . Маленькі вулички які вже прокинулися та робота яка кипить. Хтось відкриває кав’ярню, хтось поспішає на автобус … Та калюжі які як зеркало .
    Всі кудись поспішали окрім одного хлопця який їхав на велосипеді через живі вулиці.
    З рудим волоссям яке в хвостик зібране с шляпою очі голубі неначе небо . Вдягнутий в білу блузка с коротким рукавом та штанами в клітку зеленого кольору. Він літав в своїх думках поки до нього не під’їхав другий велосипедист та прокричав .
    – Чуя !!!!
    Хлопець був з коротким волоссям яке було кудряве , кольору темного шоколаду . Він був вдягнутий також як і рижий . Але в нього на плечі була сумка .
    – Дазай що тобі потрібно!!!! Прокричав чуя . Той в свою чергу сказав :
    – Я хотів запитати у тебе. А правда що ти хто малий той добре сосе хахха.
    – А ти знав що ти хто багато дрочить зазвичай великі .
    – Ні я просто агушу пив , а ти її як я бачу не пив так ?
    – Я не можу терпіти молочні вироби. І також я хоть с кимось розмовляю і не ізгой .
    – Я тепер не ізгой мене беруть в волейбол хихи ..
    – Скоріш за все ти когось убеєш там 100 %.
    – Ой подумаєш … Закатав очі та поїхав на обгін ..
    – Ще побачимось Чуя Накахару
    Коли вже чуя проїхав декілька кварталів та вже приїхав до парковки велосипедів . Та поставив його на вільне місце.
    Коли він ішов через старі коридори де була розбиті плитки обох які вже майже 10 років не красили . Та сама школа виглядала так що пережила другу світову . Коли вже Накахара ввійшов до актового залу то побачив дазая який зайняв місце для нього. Осаму для нього не був другом , а лише простим знайомим з яким трапляється завжди якась “весела” пригода .
    У актовому залі були люди : вчителя , старшокласники ,, та ще маленькі 5 класники .
    Як завжди директор вийшов на сцену та почав свою промову до учнів.
    – Любі учні сьогодні розпочався перший день навчання і я хочу вас …
    – Таке відчуття що вони це не змінювали з часів динозаврів. Промовив собі під ніс Осаму . Вони вже не вперше це чують .
    – Я з тобою повністю згоден .
    – Може вже підемо то я не бачу сенсу тут стояти ?
    – пішли вже то тут нічого роботи.
    Оба направилися до виходу із актового залу і пішли до свого кабінету. Через старі коридори якіх не було ремонту. Та труби які протікали . І мерта тиша навколо . Но потім Чуя вирішив змінити ситуацію.
    – Ну що тебе правда до волейболу запрошують ?
    – мг но я не хочу туди мені не дуже подобається спорт .
    – хто ж б сумнівався що ти туда не підеш … А за те що ми покинули нам чапалаху не дадуть ?
    – Не знаю… Вони нас не помітили значить не дадуть … Напевно .
    – Ну добре …
    Ну що до великої перерви?
    – до великої. Той помахав рукою та пішов до свого кабінету.
    Сівши за свою парту та дивлячись вікно де люди кудись шли . Він думав про одне коли настане велика перерва .
    Ось годинник показує що до перерви залишилося декілька хвилин . І ось ось прозвинить дзвоник .
    – ну ось і він . Чуя взявши з портфеля судочок і вже відкривши то побачив як Дазай біжить через коридор зі своїм пакетом в якому бутерброди.
    -( куди він біжить ? А може він хоче уйти зі школи , а якщо там щось друге , чи пішов курити ?)
    Коли він через товпу людей . Біжав за ним через коридори та сходинки. Все меньше людей було на дорозі . І коли він підійшов до зачининих дверей. Осаму дістав ключ з сумки та відкрив . Чуя визирнув зі кута . І коли вже дазай вийшов на задній двір школи де були мусорка та дошки . Там було все в хащах та мав такий вигляд що тут ніхто не був вже 10 років. Коли Накахару вже пішов слідом за ним то побачив те як дазай щось робить в присядку .
    – чуя я знаю що ти тут . Промовив дазай даже не подивившись на нього.
    – як здогадався ?
    – Ну це легко . Але його перебив маленький звук який сходив за дазаєм . Це три маленькіх котиків які їли з його рук ковбасу .
    – Хто це ? Запитав чуя . І за дазая визерноло три пухнасті головки котиків . Чорненький , рижий та плямистий .
    – Це кошенята , а що таке не любиш котів ? хехе .
    – Я люблю котів , але від тебе я такого не очікував тобі же на всіх пофіг .
    – Ну мене друг попросив приглянуть .
    – який ще дру- . Не встиг чуя договорить як кошенятко чорне підійшло та почало тертись об нього .
    – Хех ти йому сподобався .
    І так вони просиділи всю перерву тут . На мусерці з котами та ковбасою . Говоря про котів та про інше .

     

    0 Коментарів

    Note