Фанфіки українською мовою

    Примітка: Використовувати всі пісні що траплятимуться в розділі.

    Тиша – Фіолет.                                      Останнє побажання – The Omana Business – Tiësto                                    Animals – Martin Garrix.

    Я не кажучи більше ні слова потягнула його до виходу із маєтка.

    🇺🇸:Гей обережніше, я не хочу впасти зі сходів.

    🇺🇦:Будь ласка довірся мені.

    🇺🇸:Але в чому сенс цієї екскурсії?

    🇺🇦:Хочу показати тобі якою цікавою буває старовина і що інколи заради цього можна пожертвувати власним комфортом.

    🇺🇸:То у нас побачення в стилі прованс?

    🇺🇦:Якщо так тобі буде цікавіше, то можеш вважати так.

    🇺🇸:Це звучить набагато цікавіше, ніж звичайна екскурсія. І які ж сюрпризи ти мені підготувала?

    🇺🇦:На те вони й сюрпризи.

    🇺🇸:Чекай, але якщо ми йдемо до виходу то де саме ти хочеш провести екскурсію, я думав будеш розказувати мені історію цього маєтку легенди там якісь…

    🇺🇦:Буду, але не цього – він з непорозумінням подивився на мене – ми бачили житлову частину маєтку, а з іншого боку знаходиться окреме приміщення. Ось там проводять різні екскурсії та заходи. І зараз ми йдемо саме туди.

    🇺🇸:Ого тобто цей замок складається із двох окремих приміщень?

    🇺🇦:Я тобі більше скажу вони побудовані у різному стилі. Ми вже майже прийшли.

    🇺🇸:Ого, він дуже відрізняється від того в якому ми живемо, архітектура та стиль інші.

    🇺🇦:Так, це китайський стиль маєтків, а той в якому ми живемо побудований у стилі ренесансу. Ходить легенда, що тут живе привид білої дами та чорного лицаря.

    🇺🇸:Який контраст…

    🇺🇦:Легенда каже, що це подружжя яке не може знайти одне одного. Але навряд че ми зараз когось побачимо, а от в ночі…все можливе – загадково посміхнулась я йому – ходімо всередину.

    🇺🇦:Я не буду розповідати тобі нудну історію краще…ми пограємо в квест.

    🇺🇸:Ого і в чому його сенс?

    🇺🇦:Ти повинен мене знайти – підступним поглядом дивилась йому в очі.

    🇺🇸:Стривай що? Як? – шоковано запитав він.

    🇺🇦:Подумай озирнися навкруги.

    І він озирнувся, а коли повернувся до України то її вже не було на місці.

    🇺🇸:Що? І як я маю її знайти? – говорив собі під ніс США.

    “POW: США”

    Я думав про те що сказала Україна, як маю її знайти вона й підказок не залишила ніяких. Озиратися навкруги…мабуть там мають бути підказки. Ну добре Юкі хочеш щоб я тебе знайшов я знайду. Пограємо в кішки мишки.

    Я підійшов до стіни центрального коридору і побачив там карту всього замку. Оце вже щось. Ну що ж гра почалась.

    “The End POW: США”

    Я заховалась в одній із кімнат замку. Вона є на карті, але дістатись сюди можна лише таємним ходом . Чом би і не справжній квест. Посміхнулась я. США розумний хлопець знайти мене для його не проблема. А тим часом я вирішила не байдикувати а розглянути саму кімнату. Цікаво чому вхід до її замурували? Що не так з цим місцем. Виглядає як звичайна кімната середньовіччя: ліжко, камін, стіл, углиблення в стіні для предметів та багато книг. Цікаво…тут не багато пилу і павутиння отже кімната не покинута. Тут досить багато книг. Я почала дивитися назви книг. Вони всі такі старовинні, переважно про окультизм, легенди різних народів світу, як потрапити до світу мертвих…стоп що? А це вже цікаво. На вигляд книзі близько 200 років варто зазирнути що там написано. ‘Потрапити до потойбічного світу можна лише в певний час та в певному місці. По всіх куточках світу є містичні місця сили, які приваблюють але й водночас відштовхують своєю атмосферою…важливий пункт потрапивши до потойбічного світу ви залишаєте свої закони та правила у власному з цього моменту починає діяти правило мертвих. Правило мертвих – правило, яке розповсюджується на кожного з живих хто потрапить до світу мертвих. Якщо ви залишитесь там довше дозволеного часу, то ризикуєте залишитись у потойбіччі назавжди. Але це залежить від факторів, що допомогли вам потрапити туди. Якщо цим фактором є природне явище то ви можете потрапити назад до світу живих при його наступній появі. ВАЖЛИВО! Не можна запрошувати когось із потойбіччя з собою у світ живих – це може призвести до катастрофічних наслідків для реального світу.’

    Чому деякі розділи написані німецькою мовою? До того ж ще й не такою, яку я знаю. Схоже це стара версія думаю Німеччина має знати її. Треба взяти книгу із собою лишньою вона точно не буде. Але мене ще зацікавила одна книга. Тут зображений мій родовід всі мої предки. Тут розписані їхні долі і я також тут є. Хто записує все це? Потрібно буде обов’язково почитати можливо тут є важлива інформація про моїх предків. Лише червоні чорнила під кожним малюнком кидаються в першу чергу. Це дані про стан країни. Київська Русь – захоплена в полон Золотою Ордою – причина смерті невідома.                       Королівство Галицьке – ослаблений в політичному плані – вбитий Польським королівством та Великим князівством Литовським.                                                               Гетьманщина – позбавлений волі шляхом…

    🇺🇸:Що читаєш?

    Від неочікуваності почути когось, я аж здригнулася.

    🇺🇦:Ох це ти США я й не почула як ти зайшов.

    🇺🇸:Квест закінчено, де мій приз? – з надмінною посмішкою запитав він.

    Закривши книгу я повернулась до його.

    🇺🇦:Можливо сьогодні ввечері я все ж надіялась що головним призом будуть твої емоції.

    🇺🇸:Маю зізнатись це було досить весело я обійшов всі кімнати поки не знайшов цю. Я вже думав що ти міняєш місце схованки а ці предмети декору додають свою атмосферу, ще й розміщення вікон відіграє свій ефект навіть вдень тут мало світла.

    🇺🇦:Я очікувала на такий результат. Хто знає можливо і в якійсь із наших кімнат є таємні ходи, напевно знати ніхто не може.

    🇺🇸Я б з радістю перевірив їх, це місце вже не здається звичайним старим замком, тепер я це зрозумів.

    🇺🇦:Ти не уявляєш наскільки. Я знайшла книгу яка можливо допоможе нам із пошуками, але потрібні мені розділи написані старою німецькою, яку я не можу прочитати. Тому ходімо швидше до інших.

    🇺🇸:Так от чому ти була такою зосередженою. Я думав ти від нудьги там померла майже годину сидіти.

    🇺🇦:Годину?! Ого здається я дійсно зачиталась, до речі як ти мене знайшов так швидко?

    🇺🇸:Я знайшов карту замку на якій зображені всі кімнати і навіть підвал. І почав з першого поверху обшукувати всі кімнати і так аж до тих пір до поки не побачив що входу до однієї із кімнат немає. Це було досить дивно я й не думав одразу що ти тут, але інших варіантів не було. А якщо ти потрапила туди отже вхід десь замаскований. Так я й натрапив на запусковий механізм у іншій кімнаті. Це якщо коротко…я думав вже починати тунель шукати – сміючись сказав американець.

    🇺🇦:Головне що нам було весело. Що ж в нас якраз є 2 години до виїзду потрібно збиратися.

    🇺🇸:Як скажеш, якщо щось потрібно буде клич.

    🇺🇦:Добре.

    Ми розійшлися по своїх кімнатах готуватись до вечора. Тут панує така весела атмосфера. Давно вже такого не було. У себе дома я була одна і тільки міста інколи до мене приходили. А зараз із кімнат лунає музика, друзі ходять по маєтку роздивляючись навкруги і навіть я знайшла для себе щось нове. Це захоплює.

    ***

    Кількома годинами раніше.

    – Отже кажеш що першим рейсом сіла на літак до Львова…що за різка зміна планів і такий поспіх. Що заставило її після довгоочікуваної зустрічі залишити друзів та полетіти додому, ще й до Львова а не столиці?

    – Ні сер вони теж полетіли з нею всі на один рейс.

    А це вже цікаво…заглянь но до її володінь.

    ***

    🇵🇱:Можливо просто викличемо таксі?

    🇺🇸:Ні я хочу добрядче поганяти, щоб вечірній вітерець розвивав моє волосся.

    🇩🇪:Тобто ти хочеш бути за кермом ще й поганяти, ні так не піде не потрібно нам тут аварій.

    🇺🇸:Я досвідчений гонщик Німеччина і ти знаєш це.

    🇩🇪:Знаю але хвилююсь за нашу безпеку нас в одному авто буде багато, а якщо ти не встигнеш повернути?

    🇺🇸:Так одразу й потрібно було сказати що ти хочеш вести окреме авто, ти ж у цьому профі ‘німці знають толк в автомобілях і все таке’ – показав він пальцями лапки.

    🇩🇪: Dummkopf.

    🇵🇱:Ви ще довго будете сперечатись, так ми нікуди не встигнемо, а ми ще навіть не вирішили куди поїдемо.

    🇨🇦:Потрібен оптимальний варіант, щоб сподобалося всім.

    🇨🇿:Я хочу повеселитися.

    🇺🇦:Тоді…думаю найкращим варіантом буде розважальний центр “ODEON”. Якраз те що треба щоб потусити вночі та добряче розважитись.

    🇺🇸:Тоді їдемо туди, я так розумію це щось типу нічного клуба але з більшою кількістю розваг.

    🇺🇦:Саме так.

    🇺🇸: Я вже  подзвонив у сервіс машинка зараз буде тут.

    🇩🇪:Я також.

    🇺🇦:Хлопці ви серйозно? Сперечатись через авто.

    🇺🇸:Україна зрозумій це вже справа принципу.

    Я зрозуміла на що натякає США, два лідери, найсильніші країни свого регіону, керівники власних альянсів…два друга. Інколи такі схожі, але все ж такі різні.

    Коли авто прибули я була в шоці.

    Навпроти нас стояли новенькі AUDI S7 Sportback та Tesla Model S.

    🇺🇦:Ви серйозно віддати по 300 доларів щоб проїхатися на цих авто в центр міста?! Ну гаразд ще США, але Німеччина від тебе не очікувала.

    🇩🇪:Як він вже казав це справа принципу.

    🇺🇸:І до речі я забронював на 2 дні, можливо вистачить а можливо і ні. Коротше кажучи на всю нашу мандрівку.

    🇺🇦:Ти хоч знаєш, які там дороги?

    🇺🇸:Я дивився по мапі до Коломиї можна спокійно їхати на авто і навіть далі за місто в близ до гір.

    🇺🇦:Це буде дуже цікаво.

    🇩🇪:Сідайте бо інакше точно нікуди не поїдемо.

    Ці автомобілі виглядають дуже круто. До кого б мені сісти?

    🇨🇿:Заводь двигун бро. Хтось ще один до нас.

    🇨🇦:Україна ходи до нас.

    🇵🇱:Україна?

    🇺🇦:Все добре Польща іди, це ж просто поїздка.

    І так ми посідали в авто і рушили. Я була в електрокарі на пасажирському. Спереду за кермом сидів США збоку Канада. Через відчинене вікно я бачила що інші теж сиділи в такому порядку хлопці спереду Польща ззаду. Ми з нею озирались одна на одну та посміхались.

    🇺🇸:Ну що ж дорога прокладена, час розважатись – і в цей же момент він видавив педаль газу.

    🇺🇦:Воу, по-легше ми не на київській автотрасі тут можуть бути круті повороти.

    🇺🇸:Довірся мені Юкі і розслабся…так як Канада.

    Дійсно він виглядає досить спокійним, напевно вже звик до таких витівок брата.

    Ну гаразд я теж розслаблюсь не знаю на скільки часу ми затримаємось в Карпатах і коли повернемось, тому зараз варто відкинути всі проблеми та думки на інший план та просто відчуватти.

    Так ми і їхали до центру обганяючи один одного жартуючи та сміючись. Припаркувавшись неподалік від будівлі ми пішли до входу.

    🇨🇿:Цей комплекс в європейському стилі?

    🇺🇦:Так.

    🇵🇱:Ну ж бо ходімо мені вже цікаво як всередині.

    Увійшовши всередину друзі були приголомшені. Весела клубна музика що лунала від усюди, сучасно оформлений зал, та неонова підсвітка  додавали неймовірну атмосферу. Я й сама тут вперше це місце порадив Львів. Як же тут круто .

    🇺🇦:Ходімо подивимось що тут ще є.

    ***

    🇺🇸:Народ наші коктейлі.

    🇨🇿:Так який план розділимось чи будемо разом тусити.

    🇵🇱:Я думаю не варто розділятись.

    🇺🇦:Вона права в нас обмежений час. Тим більше тут кожен може знайти щось своє.

    Так ми і сиділи за столиком в головній залі жартували та сміялись. Пізніше хлопці замовили кальян. Було багато диму музики та напоїв.

    🇺🇦:Ходімо потанцюємо.

    🇵🇱:О давайте я вже засиділась – вискочила з за столу вона, а от хлопці вставати не спішили.

    🇺🇸:Дівчата ви йдіть, а ми ще посидимо…поговоримо про чоловіче – роблячи затяжку та видихаючи дим вимовив він. А це виглядало дуже приваблююче…стоп про що я подумала?! Досить алкоголю поки що.

    🇵🇱:Ну гаразд ваша справа, ходімо Україна – вальяжною ходою Польща пішла на танцпол.

    Я приєдналася до її та почала рухатися в певному темпі.

    🇺🇦:Цікаво про що хлопці говорять…

    🇵🇱:Мабуть про авто, політику, владу чи щось ще таке що нам, як вони кажуть, не дано розуміти – трішки п’яним голосом вимовила вона, хоча я впевнена що вона зробила так для більшого драматизму.

    🇺🇦:Теж мені неначе серед країн немає сильних дівчат – скептично відповіла я – взяти хоча б  Японію в технологічній сфері вона випереджає навіть США, хіба це не приклад що дівчата також сильні і прогрес країни не залежить від її статі?!

    🇵🇱:Так я зрозуміла сьогодні ми маємо розважатися а не сперечатися, тому закрили тему.

    Випитий алкоголь розвіяв минулу стриманість та дозволяв вільно рухатись не думаючи ні про що. Пізніше до нас приєдналися Чехія та Німеччина вони були вже вдосталь веселими як і ми але чистий розум їх не покидав. І ось пісня переключається, тепер з колонок лунає “Вітрила” – MELOVIN  а це означає хлопці запрошують дівчат на танець.                                                                         🇨🇿:Польща складеш мені компанію? – із належною йому усмішкою запитав він.            🇵🇱:Чому б і ні.

    Коли я обернулася назад Німеччина стояв дуже близько від мене.

    🇩🇪:Потанцюємо? – запитав він та простягнув до мене руку.                                                                  🇺🇦:Давай, це моя улюблена пісня – із посмішкою прийняла я його запрошення.        🇩🇪:В тебе чудовий аромат і загалом образ.

    🇺🇦:Дякую – трішки червоніючи від такої близькості відповіла я – я завжди намагаюся виглядати достойно навіть якщо одяг простий.

    🇩🇪:І в тебе чудово виходить – схилившись над моїм вухом прошепотів він.

    🇺🇦:Ти теж до речі чудово виглядаєш рідко на тобі можна побачити щось інше окрім офіційного одягу або сорочки із штанами – попри нашу різницю в зрості я все ж побачила усмішку на його обличчі.

    🇩🇪:В мене дуже мало часу на особисте життя, більшу його частину я проводжу на роботі за документами і не тільки своїми – із втомою в голосі промовив він.

    🇺🇦:Бути лідером дуже тяжко, не уявляю як тобі – співчуваючи глянула я на його.

    🇩🇪:Все нормально, адже я сам поставив собі таку мету і тепер коли вона досягнута я не маю здаватись я маю йти ще далі і хоч це втомлює я дякую тобі за цю мандрівку і цей вечір це дійсно допомогло відволіктись – навіть в лише приглушеному неоновому світлі я добре побачила його сірі очі, які зараз дивилися прямо на мене і здається що сяяли.

    🇺🇦:І тобі дякую Німеччина ти чудово скрасив мій час та підтримав мене коли це було потрібно –  дивилась я йому у вічі.

    🇩🇪:Ти допомагала мені в скрутну хвилину, тепер моя черга і…цього разу я просто не міг залишити тебе саму, адже я сам знаю як це коли всі відвертаються від тебе і ти залишаєшся з своїми проблемами один на один.

    🇺🇦:Я лише роблю те що роблять справжні  друзі.

    🇩🇪:Ти така наївна. Серед країн ніколи не було друзів, а якщо і були все закінчувалось трагічно. Кожен з нас робить те чи інше заради власної вигоди.

    🇺🇦:Я знаю…але відмовляюся вірити в це. Невже ми всі, наша компанія, просто союзники які співпрацюємо заради власної вигоди?

    🇩🇪:Несхоже, але хто знає які скелети вони можуть ховати у своїх шафах, справжнє обличчя країни показують лише в критичній ситуації. Ну добре все не сумуй я не для того тебе на танець запрошував.

    🇺🇦:А чому саме мене, а не Польщу до прикладу ви з нею дуже добре спілкуєтесь?

    🇩🇪:Воно то так, але в потрібний момент вона любить згадати минуле, а в тобі мені подобається характер і краса…своя особлива врода.

    Ми так і танцювали дивлячись один одному в очі та кружляючи. Коли пісня завершилась Німеччина як джентельмен подякував за танець та поцілував мою руку. І хоч я розуміла що це просто ввічливість я всеодно червоніла, зокрема через його пильний погляд в цей момент.

    Далі знову почалися шалені танці. Хлопці й Польща відійшли до столика. А я вирішила підправити макіяж та сходити до туалету. Коли ж я повернулася в зал. На мене майже налетів США.

    🇺🇸:Юкі пам’ятаєш ти казала що ввечері буде сюрприз, зараз саме час – із хитрою посмішкою сказав він дивлячись на мене.

    🇺🇦:І чого ж ти хочеш? – так само лукаво посміхнулась я у відповідь.

    🇺🇸:Не знаю це ж сюрприз, тому ти придумай і не кажи мені.

    🇺🇦:Отже любиш сюрпризи – я задумалась і тут мені прийшла ідея – знаю, ходімо тобі має сподобатись.

    Ми пішли до іншої зали де стояли столики серед яких був нашим. Друзі якраз сиділи там отже вони побачать це шоу.

    🇺🇦:Ми прийшли – розставивши руки в сторони сказала я.

    🇺🇸:А що ми робитимемо у зоні діджея?

    🇺🇦:Як що? Співатимемо, це ж караоке – голосно відповіла я.

    🇺🇸:Караоке? Ого дійсно сюрприз я давно вже не перевіряв свої музичні здібності – він анітрошки не соромився публіки навпаки це його ще більше оживило.

    🇺🇦:Залишаю тобі честь вибрати пісню.

    🇺🇸:Без проблем…ось вмикаю пісня “La di die” – Nessa Barret, Jxdn.

    Ми взяли мікрофони та  почали співати. Всі хто були в залі дивилися на нас із захопленням. Я намагалася вирівняти свій голос і не збитися зі слів. Мелодія так і звучала в моїй голові. Музика це моє, а тому я повністю віддалась цій пісні.

    Коли ми закінчили співати з усього залу посипались аплодисменти крики та свист. Друзі встали та голосно аплодували нам. Із залу почулися крики:”Ще” і ми вирішили заспівати ще одну пісню. По закінченню все повторилося оплески крики в нашу підтримку. Та ми вже прямували до нашого столика.

    🇵🇱:Вау друзі це було просто неймовірно США я й не знала що ти так красиво співаєш.

    🇺🇸:Я рідко це роблю.

    🇨🇿:Так народ це було дуже круто, вам обом точно треба створити власну групу.

    🇨🇦:Або бути DJ живої музики.

    🇺🇦:Та годі вам.

    Ми посиділи так ще хвилин 30 та вирішили їхати назад до маєтку, адже в завтра вирушаємо в дорогу, а сьогодні ми досить весело відпочили. Надіюсь ні в кого завтра голова не болітиме. Так як найменше пили ми з Канадою ми вирішили сидіти за кермом. Цього разу я сіла в AUDI за мною поплентались Німеччина та США які щось весело обговорювали. Чехія з Польщею сіли до Канади весело сміючись. От вечір і закінчився шкода що так швидко. Ми спокійно їхали по нічній трасі, коли я почула як хлопці позаду весело сміються та перешіптуються дивлячись на мене. Я вирішила не звертати на це уваги аж раптом…

    🇺🇦:США що ти робиш?! – мало не криком сказала я, адже він зчепив свої руки в кільце в якому опинилась моя шия та притиснув мене сильніше до сидіння. Під таким натиском сидіння трішки опустилось і мені стало погано видно дорогу.

    🇺🇦:Відпусти мене негайно! Ти хочеш щоб ми в аварію потрапили?! – кричала я на його адже це вже вийшло за всі рамки.

    🇺🇸:Не хвилюйся не потрапимо – він підняв спинку сидіння так щоб мені було добре видно дорогу, але сам не зрушив з місця.

    🇺🇦:І навіщо це все було?! – все ще сердито запитала я.

    🇺🇸:Мені просто стало сумно захотілося адреналіну і…стала цікава твоя реакція – трохи червоніючи сказав він. Ого в його рідко побачиш рум’янець на щоках.

    🇺🇦:А ти думав що моя реакція буде іншою?! Я ж транспорт веду, от приїхали б до маєтку і там будь ласка роби що хочеш – мені вже від цього всього починає боліти голова.

    🇺🇸:Прямо все? – з якимсь двозначним натяком запитав він, але Німеччина дивлячись на це стукнув його ліктем по ребрах.

    🇺🇦:Все що не причинить тобі і нам шкоди.

    В мене не було бажання вести розмову. Ще й ця його витівка безглузда. Тому весь залишок шляху я мовчала, а хлопці й далі говорили.

    🇵🇱:Ну невже ми доїхали – втомленим голосом сказала вона.

    🇨🇦:І навіть без пригод.

    🇺🇦:Я б так не сказала – я подивилась на дурнів, через яких я мало не втратила контроль над кермом.

    🇵🇱:Ну все народ всім на добраніч я дуже хочу спати.

    🇨🇦:Я теж піду.

    🇺🇸:Я з тобою. Всім хороших снів Україна дякую за шикарний вечір.

    Міг би й вибачитись – промайнуло у мене в думках.

    🇨🇿:Ну що ходімо?

    🇺🇦:Так ходімо.

    🇩🇪:Стривай Україна – притримав він мене за лікоть – Чехія іди ми тебе наздоженемо.

    🇺🇦:Що таке?

    🇩🇪:Я хочу вибачитись за те що сталося. Це дійсно була дурна затія.

    🇺🇦:Це дійсно була дурна затія, але чому вибачаєшся ти?

    🇩🇪:Ти ж знаєш США для його це просто веселощі і до того ж…це я йому підкинув таку ідею – винувато опустив він очі.

    🇺🇦:Ти?! Як тобі взагалі в голову таке прийшло?!

    🇩🇪:Я не знаю я був п’яний у крові грав адреналін і…ось таке – розгублено мовив він – ти вибачиш мене?

    Здається в його голосі лунає жаль та надія отже він щиро усвідомлює свою помилку. Через декілька секунд тиші я відповіла.

    🇺🇦:Добре я вибачаю тебе, але дуже надіюсь що в майбутньому такого більше не трапиться – твердо відповіла я дивлячись йому в очі.

    🇩🇪:Так авжеж таке більше ніколи не трапиться даю слово.

    🇺🇦:Добре ходімо в середину – вже легко усміхнулась а він мені у відповідь.

     

    5 Коментарів

    1. Aug 4, '22 at 17:56

      я сподіваюся що ви не закинули роботу(

       
      1. @ᴄᴀʀᴍᴇɴAug 4, '22 at 19:08

        Привіт! Ні не закинула, розумію, як вам
        очеться прочитати продовження, але запевняю що до кінця цього тижня я точно викладу новий розділ, третина тексту вже є.

         
        1. @Kassandra KessAug 4, '22 at 21:30

          о
          тоді добре!! нат
          нення вам і побільше вільного часу!

           
    2. Aug 3, '22 at 19:15

      Буду читати на продовження !!

       
      1. @MisuAug 4, '22 at 19:09

        Привіт! Авжеж я викладу продовження просто були деякі проблеми і в мене не було часу написати новий розділ, але до кінця тижня він буде.