Фанфіки українською мовою

    Глава 10 

    Так, вони провели два тижні. Чуя постійно істерив, а Дазай заспокоював і  панькався всюди за ним. Тут настав день, коли Чуя мав відкласти ікру. Дазай проснувся від крику Чуї. 

    — Маааааа, боляче, ааааа. 

    Дазай підхопив Чую на руки і поніс в кімнату, яку виділили під відкладення ікринок, також він одразу зв’язався з лікаркою. Та приплила туди, Чую вклали на кушетку. Лікарка і Дазай сіли поруч. Лікарка вклала руки на луску аби росмасувати і відкрився отвір, але Чую відмахнувся хвостом. 

    — Хай, Дазай робить! 

    Лікарка зітхнула і показала пальцями на ліжку як масажувати. Дазай кивнув і спробував обережно масажувати Чуї, поки лікарка знайшла ліки і дала Чуї. 

    — Випий, це обезболюючі, легше стане. Чуя взяв ліки роздивився, понюхав. 

    — Хммм, мхааа, ааа, дайте мені інструкцію, я прочитаю. 

    Лікарка простягнула упаковку, від ліків той уважно порівняв таблетки, прочитав інструкцію і з’їв. Лусочка Чуї відкрилася. Дазай погладив рукою дірочку. 

    — Можеш і її розшевелити. 

    Промовила лікар, Дазай вирішив вже не пальцями, а язиком. Дірочка потихеньку почала розкриватися. 

    — Можна я далі? 

    Чуя просичав. 

    — Нііііі, я дам не себе торкнутися іншим рукам. 

    Тоді лікарка пояснила Дазаю. 

    — Обережно береш пальцями розсуваєш тканини до максимума і вони мають вийти. 

    Дазай так і зробив вилізли дві ікринки, вже більшенькі ніж звичайні. Дазай зализав назад отвір. Чуя видихнув і простогнав. 

    — Мхаааа, ббболяче!!!! 

    Лікарка взяла ікринки до рук і поклала в велику посудину з дірочками і закрила. 

    — Все тепер, через 9 місяців відкриємо і вони вилупляться. 

    Дазай поцілував Чую в засос і ніжно прикрив лусочку рудого. 

    — Все добре сонечку. Нести тебе до кімнати? 

    Чуя мовчки кивнув. Дазай взяв його на руки, переніс, рудий повернувся і одразу заснув. Дазай його вкрив одіялом і погладив. Сів поруч читати книгу.

     

    0 Коментарів