Фанфіки українською мовою

    Раджу включити пісню на першу репліку:
    Immortals – Fall Out Boy
    Lose Control – MEDUZA, Becky Hill, Goodboys

    Чи задумувались ви коли небудь, наскільки добре ви знаєте навколишній світ? До недавніх пір я була впевнена, що чудово знаю все і всіх хто мене оточує, але як виявилось це не так. Нові таємниці та загадки з’явилися переді мною. Я навіть уявити не могла що світ в якому живу не такий простий як здавалося. 2 місяці тому я з друзями поїхала в Карпати, щоб розгадати таємницю моїх снів. Як виявилось, весь той час мій покійний брат намагався попередити мене про плани росії воскресити СРСР і оскільки добровільно я не піду з ним в союз він може піти на мої території війною. Ця країна домагається свого силою, а не дипломатією, тому я на слово вірю брату. І максимально посилюю свій захист та вплив.
    – Ну, що не набридло ще?
    🇺🇦:Хах коли мені це набридне, скажи УПА?
    – Я навчу будь яку країну воєнній справі, а таке як воєнний марш це вже на власний смак.
    🇺🇦:Ти маєш рацію, але я хочу відкоригувати свої навички до максимуму. Моя поведінка має свідчити про мою здатність до лідерства не тільки своїми територіями, але й на міжнародному рівні.
    – Але до цього ще дуже далеко, тому поки що достатньо добре вміти марширувати – затвердив місто записуючи щось у блокноті.
    – Чому ти раніше не зміцнювала свою армію. Невже ти думала, що будучи мирною країною ти доб’єшся довіри та безпеки від усіх?
    🇺🇦:Це були тяжкі часи, мені було не до армії я думала як мені розвиватись надалі.
    – Надумала?
    🇺🇦:Так останнім часом ти забагато собі дозволяєш будучи лише привидом. Брись звідси! – я махнула рукою в сторону брата на що він лише закотив очі та розчинився в повітрі. Мені ще досі не звично усвідомлювати, що УПА тепер може бути тут зі мною в будь-який час. За цей час наші відносини значно покращились та стали схожими на поведінку двох добрих друзів – Київ, а загалом як проходить підготовка до параду?
    – В нас є ще 3 тижні за цей час ми ще встигнемо підлаштувати деталі та зробити декілька репетицій. Вперше за історію Незалежності в параді братимуть участь кінологи – весело махнув рукою хлопець.
    🇺🇦:А ще я запрошу своїх партнерів та близьких друзів, як же хочеться знову їх побачити – зі смутком посміхнулась я, адже за ці місяці я ще так і не зустрічалась особисто з жодною країною нашої компанії. Інколи ми дзвонимо один одному, або ж переписуємось особисто. Наскільки мені відомо США зараз займається тестуванням та введенням в продаж вакцини від вірусу, Канада теж бере в цьому участь але він більше зустрічається з країнами сходу. Європейці також розробляють власні ліки, за це відповідає Німеччина, Франція та Італія. Польща, Чехія та Словаччина зустрічаються особисто щоб вирішити власні економічні питання. Тоді ж як я весь цей час домовлялася про поставки нової зброї та в майбутньому вакцини. А тепер прийшов час готуватися до Дня Незалежності. Цього року він буде особливим, адже в мене річниця рівно 30 років як я вирвалася із кайданів соціалізму та нарешті стала незалежною країною. І хоча офіційно мені 30 років народилась я ще в 1920, рік по тому як батьки зіграли весілля. Тепер я не шкодую, що вони не можуть бути тут, адже знаю що вони все бачать та пишаються мною. Київська Русь була першою та наймогутнішою жінкою нашого роду, яка тримала у своїх руках владу більше 200 років і при цьому мала неабиякий вплив на Європу. Тепер я, третя жінка нашого роду збираюся повторити її подвиг. Я буду незалежною, навіть якщо за це доведеться страждати та проливати власну кров!
    – Ну, що продовжуємо репетицію? – із думок мене відволік Київ.
    🇺🇦:Так, продовжуємо, слухай варто буде ще зв’язатися з Одесою як в її йдуть справи чи готовий наш флот?
    – Так вона дзвонила мені казала, що підготовка йде за планом всі судна та морська піхота знаходяться в порту.
    🇺🇦:Добре, а як авіація?
    – Готова до використання, кольорові димові шашки давно закуплені. І ще Харків обіцяв приїхати подивитися, що тут і як.
    🇺🇦:Добре, авжеж хай приїжджає. До речі як проходить репетиція сухопутних військ ЗСУ?
    – Все добре, наче б то. Ти можеш особисто це запитати в його адже за підготовку будь якої піхоти відповідальний він. Я лише організатор.
    🇺🇦:Добре добре. Я зрозуміла тебе. Просто не хочу позаштатних ситуацій на 24 серпня. Все має бути за планом.
    – Добре я тебе зрозумів, а як щодо запрошення наших партнерів?
    🇺🇦Я можу взяти це на себе, але ти також маєш бути присутнім. Країни приїдуть разом зі своїми столицями де останні візьмуть участь у міжнаціональному марші. Ну і звісно представляти наші війська буде ЗСУ.
    – Отже на цьому все, а тепер продовжуємо репетицію.
    🇺🇦:Зрозуміла.
    Я продовжила підготовку до параду тепер вже з коригуванням тексту та промови, яку встигла підготувати на днях. Якраз коли я закінчила до нас під’їхав чорний Mercedes з якої вийшов нас освітянин.
    – Кого я бачу скільки днів, скільки ночей. Ну, що мажор показуй яку вечірку запланував – звернувся Харків до Києва та потиснув тому руку.
    🇺🇦:Кхм…вітаю Харків давно не бачила тебе в столиці, як проходить твоя підготовка до свят? – загалом я скучила за цим містом, адже вже доволі довго не бачила його, але цей його розважливий характер колись вилізе мені боком.
    – Ох, Україна привіт. Та все добре звісно параду в нас не буде, але в цей день всі будуть на вулицях спостерігати за дійством. Народ буде веселитись я відкрию новий зоопарк, майданчик, влаштую Вишиванкову ходу та марш ветеранів – весело посміхнувся хлопець.
    🇺🇦:Я розумію твій настрій День Міста буває лише раз у рік а тут на наступний день ще одне святкування – я підійшла та міцно обійняла його.
    – Хах, точно – обняв місто мене у відповідь.
    – Але не забувайте, що 23 серпня День Міста ще й у Луцька, а 24 в Перемишлян.
    – Господи як ти це все запам’ятовуєш? – саркастично відповів Харків.
    – Коли живеш півтори тисячі років і не таке запам’ятаєш – серйозно відповів Київ, моє серце та столиця Київ має більш серйозний та суворий характер аніж той же Харків, хоча я споглядаю цю особливість у всіх давніх міст. Схоже вони за своє немаленьке життя вже достатньо подивились і тепер сприймають реалії в більш суворому спектрі подій.
    – Ой тільки не починай я теж колись був столицею і нічого жив якось. До того ж на відміну від тебе мав прекрасне почуття гумору – гордо посміхнувся харків’янин.
    – Не порівнюй ті часи з теперішніми. Хоча ти правий прекрасне почуття гумору ти мав – виділив останнє слово Київ, що ж сарказму в йому хоч відбавляй.
    🇺🇦:Ну все хлопці досить, кожен раз одне й теж ходімо краще зробимо перепочинок та поговоримо на більш цікаві теми.
    – Та добре вже добре, сьогодні я на твоїй території Київ, тому не буду так сильно тебе підколювати, але май на увазі я в чудовому гуморі і чекаю від тебе подарунку на 23 серпня – весело засміявся жартівник.
    – Подарую тобі шкарпетки та підручник о українська столиця студентів – саркастично відповів столиця.
    Як же я скучила за цими жартами та цією атмосферою, люблю свої міста такі особливі та прекрасні, а чи тільки міста? Всі мої території особливі по-своєму так рідні та красиві. Моя земля, архітектура, пам’ятки все це надихає мене не здаватись та йти далі. Яким би скрутним не було становище допоки ми є один в одного і ми разом ми вистоїмо.

     

    0 Коментарів