Кінець або початок
від tahkПід покровом ночі , його наполовину мертве тіло лежало на землі . Хмари зібралися на небі, закриваючи місяць і ховаючи зірки за м’яким сірим ватним полотном .Легкий вітерець зриває квіточки сакури , вони повільно лягали на трупи що були навколо відкинуті від ударної хвилі , розкинуті на галявині , в калюжи крові , приймали темний колір . Віяв запах : квітів , пороху , вогню . Ледве дихаючи Накахара дивився голубими та глибокими та крижаними як океан очима на небо .
Руде волосся було все в землі та крові , ворогів та своей . Все тіло ломить , відчувається нестерпна біль . Дихати боляче , напевно ребра зламані . Одяг все швидше приймає червоний колір . Набратись би хоть трішки сил та набрати когось , може хоть хтось візьме трубку та забере . Врятує . Так не хочеться померти , так рано . Коли він і пальцем не може пошевелити . Очі вже закриваються , сили нема триматись …
Десь неподалеку доносяться звуки під’їжджаючого автомобіля .
В цей раз він зробив все що міг . Не вже програв ? Не вже кролика піймали ? Він так довго і так старанно тікав . Тікав від темряви , яку боявся .
•••••••••••••
Під покровом ночі .
Місячне сяйво освітлювало кімнату. На підвіконні у вазі стояли квіти. Чорна космея, її темно-червоні лебестки одували шоколадним ороматом. По середині кімнати , велике ліжко . На білому ліжку були роскидані книги. Їх було кілька . Кілька десятків .
На підлозі розташувався юнак . Його біле волосся розпалося по килиму, голубі очі дивилися в стелю, намагаючись побачити там щось не звичайне. Поряд розірваний конверт і в нему засушена шоколадна квітка. Конверт старий більше чем декілька років . Він точно щось згадав. До його обличчя прилив рюм’янець . Але очі були на мокрому місці .
В кімнату зайшла дівчина , довге темно червоне волося подало на підлогу , біла сукня , і алі очі .
Вона підійшла до хлопця і сіла поряд.
— Ліппман , сонечко мое – проводивши рукою по волоссю юнака , залишила свою долоню у того на щоці . – Чому очі сумні ? Невже ти засмутився за провалену місію . Все добре , вони не значні люди . Ми нечого не втратили . Це вони повинні шкодувати .
—Ні , причина не в них . Мені на це байдуже . – на обличі усмішка – Але чому ви до мене прийшли ?
— Хотіла нагадати тобі дещо.
Вставши з підлоги , вона підійшла до вікна . Руки тримала за спиною .
Ліппман прийняв сидяче положення .
— Через місяць починається зайняття у першаків .
— Так , у цьому році було відібрано у головний штаб 20 людей , п’ять серед них дівчат одній із них всього 20 років . Дуже юна . У підрядні штаби увійшло біля 60 людей . Не так багато .
— Нам багато і не потрібно . Нам потрібні кращі із крашіх . Ти також коли попав сюди був юний , усього 19 років . І поправка 21 людина попала в головний штаб .
— Що ? Невже я когось забув . Я точно пам’ятаю що їх двадцять .
— Цей хлопець був відібрат мною особисто . Поки його документів нема , того ти і не знав . Він прийде сюди завтра , я вас познаемлю . За нього відповідаєш ти . Ти повинен придбати все що тому треба , навчити всього що він не вміє , і прослідкувати щоб він пристосувався . – вона кинула короткий погляд на Ліппманна , обережно взявши квітку з вази . На її плечі ліг теплий плід . Юнак стояв позаду , поклавши свой руки на талію дівчини .
0 Коментарів