Фанфіки українською мовою
    Фандом: .Оріджинал

    *********************************
    Пейтон://Йопта дринда і календула. Схоже пахне смаженим. Так стоп не роби паніки хай він скаже що хоче ,а якщо щось піде не так не так то руки в ноги і погрались!//
    Так що т хотів запитати?
    ***Автор лізе щоб сказати***
    Сергій наближається до Пея. Тим самим дуже його смущає. Сергій побачив це і притиснув Пея до стіни. Та потерся ногою об член Пея😳.
    *********************************
    Пейтон’Ах… І ейй чином ти так близько жити не хочеш?
    Сергій був настільки близько що їх губи були в декількох сантиметрів один від одного. Пей намагався відштовхнути Сергія але спробуй відштовхнути майже 2 метрового накаченого мужика.
    Сергій:Хах. Чого це ти так нервуєш? І чому такий…такий прекрасний?
    Пейтон:Що?… АААА чому ви це говорите?
    Сергій:Нууу… Давай перейдемо на ти я ж не дуже старий ми майже однолітки.
    Пейтон:Гаразд. Чому ти сказав що я прекрасний зазвичай це дівчатам говорять. (Пей дивився здивованим поглядом)
    Сергій:Тому що ти мені подобаєшся в плані кохання. І… я хочу з тобою зустрічатися. Ну як ти не проти?
    Пей стояв хвилини 2 в шоці.
    Пейтон:Я-я-я-я в мене немає слів (Обурено сказав Пей). І взагалі хто погодиться зустрічатися з чоловіком?
    Сергій:Ха-ха-ха сонечко а чому ти переписувався з чоловіком на сайті знайомств і це не просто дружба.
    Сергій ухилявся дивлячись на здивоване та НАВІДЬ трішки перелякане лице Пейтона.
    Пейтон:З-звідки ти дізнався ти що сталкер?
    Сергій:Ні мій пиріжочку.
    Пейтон:Не називай мене так (Пей трихо покраснів і надувся як мала дитина). І відповідай звідкілля все знаєш!!!
    Сергій:Нуууу… Просто це мій маленький план і я не сталкер. Я тобі розповім. На весіллі ти мені одразу сподобався і зізнаюсь я за тобою на весіллі стежив. І думав НАВІДЬ вночі про тебе , потім я дізнався що в сестри з’явився друг коли вона показала фото це був ти.
    Пейтон:Що? А-а як звати твою сестру?
    Сергій:Софія.
    Пейтон:Нічого собі(Пей стояв з лицем наче на нього летить комета).
    Сергій:І я випросив у неї твій інстаграм. Потім вирішив написати тобі як дівчина але ти мене послав тоді я вирішив з фейка написати тобі як чоловік хоч і багато надій на цей план не мав але він спрацював. І я зрозумів що ти гей і в мене є всі шанси завоювати твоє миле сердечко.
    Сергій усміхнувся і поцілував вже трохи заспокоїного Пея. Пей зрозумів що він спілкувався з Сергієм і відповів на цілунок. Тому що по переписці він Пею подобався і вони хотіли зустрітись вживу і зустрічатись.
    Пейтон:А чому ти не поставив свої справжні фото?
    Сергій:Тому що сонечко я бачив як ти на весіллі на мене зло дивився і думав що ти мене пошлеш. Ну я хочу тебе ще разочок запитати. Ти будеш зі мною зустрічатися моє сонечко?
    Пейтон:Хіхі так(Пей широко посміхнувся і обійняв Сергія)
    Сергій:(Сергій цьомнув Пея в лобик)Ти підеш зі мною на побачення?
    Пейтон:Гараздоньки.(。・ω・。)ノ♡
    *********************************
    Кінець
    *********************************
    ᕙ( : ˘ ∧ ˘ : )ᕗНу я автор і хочу сказати це мій перший фанфік і ще я така лінива і в мене не дуже ідей багато тому фанфік так швидко закінчився😁. Я не знаю чи можна писати але в мене є інста в якій я виставляю румангу яку сама малюю якщо цікаво зайдіть сюда👉 @_karina331914_ оригінально то як скажіть. Ну все бувайте я пішла.😘😘😋

     

    0 Коментарів