Фанфіки українською мовою

    Глава 1 

    Був теплий літній вечір, світловолосий чоловік поспішав додому. Так він врешті  решт за тиждень вирішив переночувати вдома. Весь тиждень він ночував у агестві, бо був дуже зайнятий. Забігши додому, він глянув на сміттєві пакети. 

    — Ти хоч колись можеш прибратися?! 

    Крикнув він у кімнату. 

    — Ввибач, я не мав часу. 

    Почувся голос з кімнати. 

    — Знаю цілими днями тільки і лежиш у футоні! 

    З цими словами Кунікіда взяв пакети, вибіг на вулицю і підбіг до найближчого сміттєвого бака, і викинув.

    Через хвилин 5 він повернувся і пройшов до кімнати і роздивився. Катай вперше за довгий час вирішив трохи прибратися. 

    — Ого, вперше за стільки років?

    — Та ти перебільшуєш, я прибираюся кожен раз коли ти приходиш додому, якщо ти не забуваєш і попереджаєш. 

    — Так, так дякую. 

    Буркнув Кунікіда собі під носа, хто б міг подумати, що у такого правильного робітника компанії вдома безлад. 

    — Як там агенство? Тяжко? 

    — Та вибач, що не приходив додому, так складно. 

    Кунікіда погладив ніжно коханого по голові. Катай як кіт ластився до рук, трохи привівши малесеньку кімнатку всю в комп’ютерах і кухню, яка була з’єднана з кімнатою до ладу. 

    — Молодець, що хоча б так, але це далеко не ідеально, ти мене зрозумів? 

    Катай мовчки, з трохи винуватим обличчям кивнув. Світловолосий зайшов на кухню, в холодильнику було пусто, як і в нього в шлунку. Катай зайшов за ним і зітхнув. 

    — Любий, вечеря вже на столі. 

    — Щось ти надто сьогодні добре підготувався. 

    Кунікіда зайшов у кімнату і побачив на маленькому столику дві тарілки з рисовою лапшою. Він сів за столик разом з Катаєм, і вони почали їсти. Катай ніжно посміхнувся. 

    — Ти напевно знову запрацювався і забув, що сьогодні за день. 

    З цими словами чоловік дістав із тумбочки красиву коробку. 

    — Твій день народження. Тобі це має сподобатися. Кунікіда зітхнув і це накінець заставило суворе лице розпливзтися у радісній посмішці. 

    — Дякую.

    Він відкрив коробочку. Там був новенький щоденник для нотаток, а також дорога іменна ручка. Він відкрив блокнот там на першій сторінці незрозумілим і кривим почерком було написану. «Кунікіді найкращій людині на землі.». Подарунок був простенький, але для Кунікіди він значив багато, і це вже була невелика традиція дарувати саме це на день народження. Хоча це був перший рік, карти той йому подарував іменну ручку. Тому він взяв ручку і уважно роздивлявся. 

    — Ого ти замовив, щоб висували твоїм почерком, я буду її берегти. 

    Кунікіда нахилився і обійняв Катая поцілувавши його на емоціях прямо в губи. Катай посміхнувся і відповів ніжно на поцілунок. 

    — Ти до сих пір хочеш знайти той ідеал дівчини? 

    Сумно Катай глянув на Кунікіду. Кунікіда посміхнувся і погладив Катая по голові прижавши до грудей. 

    — Не бійся я змінив думку, я лишуся тут з тобою назавжди. 

    Катай посміхнувся і кинувся обіймати Кунікіду. 

    — Все, все, мож кохання, дай мені поїсти. 

    Кунікіда сів рівно і трохи жорстко відпихнув чоловіка. Почав їсти. Катай зачаровано дивився на Кунікіду. 

    — Тобі так пасують минулорічні окуляри. 

    — Ти їсти будеш? 

    — Ббуду. 

    Катай відірвався від обличчя свого коханого і почав їсти. 

    — Вибач, що цілими днями на роботі, просто розумію, що буде часу мало побути з тобою, тому вже не біжу додому, мені дали три вихідні. 

    — Оооо, значить ми цілих три дні будемо разом вдома? 

    — Може хоча б виберемося в парк? 

    — Нуууу якщо ти хочеш, то можу заради тебе. 

    Кунікіда посміхнувся. 

    — Добре вирішимо, ти таке для мене зробив хочеш винагороду за це. 

    Кунікіда доїв. Катай ще доїдав. 

    — Ммм яку пане? 

    — Оу, мммм доїси побачиш. Сподіваюся ти не проти і ти ж добре вимився? 

    Кунікіда трохи з презирством глянув на Катая. 

    — Звісно любий. 

    — Добре тоді я теж піду сходжу в душ. І ти можеш прийти туди ж. 

    Кунікіда взяв піжаму і направився до душу, вираз обличчя як завжди був суворим. Через хвилин 10 Кунікіда помився і вийшов з душу. Катай якраз доїв і постукав у двері. 

    — Так, так заходь. 

    Катай зайшов і перед ним відкрилася картина його коханий з мокрим волоссям і голий якраз витирався рушником. 

    — М думаю я не буду вдягатися, одразу підемо на ліжко тільки зачекай я зуби почищу і ти теж почисть.

    Катай зітхнув. І вони разом чистили зуби. Кунікіда уважно роздивлявся Катая, думаючи як саме йому зробити нагороду. Він поклав руку, що була вільна прямо йому на зад і провів пальцями трохи всередину. 

    — Я таке рідко роблю, але за це все для тебе я там все зможу персонально, щоб тобі потім було легше. 

    — Ддякую мій пане. 

    Кунікіда погладив Катая по голові вони дочистили зуби і прийшли у спальню. 

    — Роздягайся і лягай на ліжко. 

    Наказав Кунікіда. Катай так і зробив. Коли той лій Кунікіда став над ним він зрозумів, що жахливо хоче спати і геть нічого не витримає. Він впав поруч з Катаєм і почав засинати. 

    — Вибач, але завтра. 

    Катай зітхнув, що таке знадобилося відкласти. Він взяв одіяло накрив ним коханого і накрившись сам так з ним і заснув. 

    На ранок, вже о 5 десь Кунікіда проснувся, так як звик вставати рано. Він глянув на сплячого Катая і почав рискати руками під ковдрою по його голому тілу. Катай від цього розплющив очі. 

    — Мммм раночку. 

    — Ооо наша соня проснувся. 

    Катай ніжно потягнувся за поцілунком до Кунікіди. Кунікіда відповів на поцілунок, ставши прямо над Катаєм і почав поцілунками спускатися далі до низу. 

    — А тепер обіцяна нагорода. Розсовуй ніжки. 

    З цими словами Кунікіда трохи посуворішав. Катай обережно розставив ноги. Інший же взяв його за ноги і різко розсунув їх ще ширше. Катай від такого розчервонівся як помідор. Кунікіда почав цілувати внутрішню сторону стегон коханого поступово підкрався  нижче і почав вилизувати між сідницями Катая періодично язиком входячи в Катая і рукою пестячи його прутень, від цього хлопець тихо простогнав і підняв руки до верху почав лазити ними по спині Кунікіди. 

    — Що руки нема куди діти?! 

    Кунікіда схопив обидві руки і підняв їх над головою Катая він трохи за це розізлився і вкусив Катая за сідницю залишивши там засос і продовжив вилизувати, а потім почав входити пальцем, щоб перевірити наскільки він влізе. Докінця не увійшовши, він промовив. 

    — Думаю влізе. 

    Катай простогнав і ногами обхопив спину Кунікіди. Кунікіда вийшов  відпустив руки сам весь збуджений глянув на Катая підсунувся трохи вижче вдягнув презерватив, який взяв збоку від ліжка і почав входити всередину тримаючи коханого за бедра. Катай обхопив руками і ногами Кунікіду і стогнав в його плече. 

    — Будеш так голосно стогнати заткну тобі рота. 

    Катай трохи стих, але Кунікіда увійшов різко глибше. Катай голосно простогнав від таких дій. Кунікіда фиркнув і знайшов свої труси і запихнув Катаю в рота. 

    — На і не стогни! 

    І продовжив входити і пестити рукою прутень коханого. Кунікіда увійшов повністю дістав труси і поцілував його в засос облизуючи кожен міліметр його рота і почав рухатися активно, Катай стогнав прямо в рота Кунікіді. 

    — Ммм який же ти великий. Ааах!

    Катай простогнав на одному оці виступила сльоза. Кунікіда зупинився і глянув на Катая, витираючи сльозу. 

    — Ррухайся. 

    — Ні поки ти не звикнеш не продовжу, мені треба щоб тобі було приємно, а не боляче. Тобі ж боляче? 

    Катай кивнув. 

    — Ммені не бболяче, бо тобі ж це приємно. 

    — Не бреши, мені приємно, але і тобі має бути приємно, а не боляче там всередині. 

    Катай кивнув і глянув на Кунікіду, той зітхнув і витер руками лице коханого, Катай трохи заспокоївся і розслабився. 

    — Який же ти у мене ніжненький. 

    Катай трохи невдоволено пробурчав. 

    — Я ж сказав рухатися. 

    — Е, ні, я не хочу щоб тобі було боляче, і ти потім мучався, так як тоді після першого разу. 

    Катай зітхнув.

    — Добре, роби як знаєш. 

    Сам видихнув і розслабився. 

    І Кунікіда продовжив рухатися і набирати темп. Невдовзі Кунікіда вийшов і кінчив у презерватив. Катай теж кінчив. Кунікіда ліг поруч і обійняв Катая. 

    Але тут пілікнув телефон. Кунікіда глянув на телефон. 

    — Хм директор викликає на роботу, на третю годину дня сказав прийти з тобою, дивно, вони ж не знають, що ми живемо разом, чи ти щось їм казав? 

    Катай зітхнув і посміхнувся

    — А ти Новий рік не пам’ятаєш? 

    — Тти про що? 

    Кунікіда почав згадувати і почервонів. 

    — Яя що тоді не просто викликав тебе? 

    — Так я приїхав за тобою ти повісився на мене і сказав, що я твій хлопець. 

    — Щщо? Оце жах, який сором, і вони всі про це мовчать?!

    — Звісно, я сказав, щоб вони тебе не соромили. Тому всі звісно знають, що ми разом живемо. 

    Кунікіда зітхнув. 

    — Оце сором! 

    Він встав і почав готувати сніданок, Катай теж піднявся став позаду накинув на Кунікіду свій халат, а сам вдягнувся. 

    — Ммм дякую. 

    — Та звісно холодно ж готувати голим. 

    На ці слова Кунікіда тільки погладив Катая по голові.

     

    1 Коментар

    1. Jan 4, '24 at 00:54

      Вітаю, я поважаю всі напрямки письма і тд. Але величезне про
      ання ставте мітки на нездорові стосунки, мені не
      отілося читати про такий відвертий аб’юз, коли
      очеться чогось милого. І також будьте ласкаві дайте їм лубрикант на водній основі, це важливо, а також напальчні презервативи, і по можливості подивіться, як правильно готуватися та займатися анальним сексом, це фізично було боляче читати. Без підготовки, без пестощів, без лубриканту і без всього необ
      ідного. І бога ради, не п
      айте до рота всяку гидоту на кшталт трусів чи шкарпеток, для цього є кляп. Це суто нездоровий БДСМ.
      Дякую за роботу і увагу.