Фанфіки українською мовою

    Тєтте захотів навчити тебе бою з катаною, і поляна гарне місце для цього.

     
               ☆・☆・☆・

     

     

       Хлопець тихо витягує клинок, спритно розрізаючи паличку бамбука, що стоїть поруч. Його грації та легкості рухів можна лише позаздрити. 

    Тєтте рухається швидко, лезо катани віддається рідкісним яскравим блиском, від чого складається враження, що Суехіро крутиться в божевільному танці.

        Юнак переводить дихання, майже відразу ж його вирівнюючи та поглядаючи на тебе. Ти провела кінчиком пальця по гострому лезу, розглядаючи його при світлі сонця.

        Ідеально заточено. Втім, як завжди. Тєтте піднімає губи в хитрій посмішці, стаючи трохи далі від тебе й дивлячись у твої очі. У них хлюпається — впевненість та азарт. 

        Пташки починають співати, ранковий вітер колише ваше волосся. Тихо на полі. Ти, стоячи навпроти самурая, опустила катану, тільки сильніше обхоплюючи пальцями. 

       Суехіро нападає перший, відразу ж натикаючись на неприємний слуху скрегіт металу. Леза зіткнулися, відчувається напруга, але також колишня розслабленість. 

       Ти замахуєшся катаною, іскорки від клинків летять у різні боки, а ви продовжували небезпечний, захоплюючий вихор. Тєтте прикладав усі сили, щоб не одразу вибити тебе з поєдинку, дозволяючи вести.

        Він хитро посміхається, перехоплюючи твою долоню та притягуючи до себе. Ти не пручаєшся, навпаки, подаєшся вперед, зливаючись у полум’яному поцілунку, хоча через пару секунд тут же відштовхуєш його.

        Суехіро трохи здивовано розплющує очі, однак повертає гордовитість у погляді. Ти продовжила атакувати, але помітивши повільність хлопця, провернула катану, дзвінко стикаючись з його лезом.

         Бачиш, як вона спритним рухом вибивається з рук Тєтте, падає на траву. Ти злякалася, коли помітила, як твоє лезо трохи пройшлося по ланіті самурая. Відразу підбігши, прикладаєш пальці до свіжої ранки, витираючи кров і з хвилюванням у голосі питаючи: 

        — Не сильно зачепила?

        Суехіро лише погладжує твою долоню, беручи її в свою, в очах читалася поразка, але ніяк не образа. 

       Хлопець трохи нахилився, залишивши швидкий та ніжний поцілунок на носі, показуючи, що все гаразд. Відсторонившись від тебе, піднімає катани за рукояті, кладучи в ніжні. 

        Поглядає на тепле сонце. Не треба було слів, хотілося просто залишитись у такому комфортному моменті назавжди

     

    0 Коментарів