Фанфіки українською мовою

    (Бей Доу)-Ей Казуха ти шо там годинами розглчдуєш!?

    (Казуха)-Та на борт вітром прилетіла фотографія одного генія та художника який прославився на весь Тайвань.

    Казуха розглядує фотографію хоч вона і розмита та букви деякі стериті але йому вдалося розшифрувати деякі букви “.ль.е.о”, на фотографії ще була приписка “фото студія “Родин вітру” монштат””

    Думки казухи-треба буде спитати в монштаті може деякі люди знають хто це може бути.

    Через деякий час вони припливають до порту в Люньє. Подорож була виснажлива для всіх а особливо для Казухи він ні не на секунду не перестав думати про людину яка була зображена на фотографії.

    (Бей Доу)-Ей Казуха перестань дивитися на цю фотографію і йди прогуляйся!

    Сказала вона весело і припіваючи.

    (Казуха)-Ага, ага зараз піду. Сказав він неспішним голосом.

    (Бей Доу)-От і добре але не забудь шо ми завтра маємо заїхати в монштат поповнити деякі запаси які можна тільки там здобути. Сказала вона веселим голосом.

    (Думки Казухи)-Оце добре якраз сьогодні розвіюсь і завтра зможу нарешті знайти того художника.

    Пройшов день.

    (Бей Доу)-КАЗУЗА ХОДИ БО ЗАЛИШИШСЯ ТУТ!

    сказала викрикуючи на весь голос.

    (Казуха)- Та йду я. Сказав він спішучим голосом.

    Він сів в повозку та вони поїхали до монштату.

    Пройшла ніч і на ранок вони приїхали.

    Казуха сгорав від нетерпіння шоб побачити його.

    В снах Казуха тільки і думав про нього.

    Як тільки вони під’їхали до монштату Казуха зразу побіг в місто шукати студію яка зробила фотографії.

    На мості який в монштат в нього стукнулась маленька дівчина з червоним капелюхом і великим рюкзаком.

    (Дівчина з червоним капелюхом і великим рюкзаком)-ой вибачте дяденько я нечайно.

    Сказала дівчина коли підняла голову.

    (Казуха)- нічого не талося.

    (Дівчина з червоним капелюхом і великим рюкзаком)- добре тоді я побіжу.

    Сказала вона радісно.

    (Казуха)-Яке твоє ім’я?

    (Дівчина з червоним капелюхом і великим рюкзаком)- мене звати Клі! Сказала радісно вона.

    (Казуха)-Ти часом не знаєш цієї людини? Сказав він і показав фотографію.

    (Клі)-Так звісно знаю це Альбедо і він зазвичай є на горі і малює картини!

    Сказала вона.

    (Казуха)-Дякую тобі Клі. Сказав він радісно.

    (Клі)-добре бувайте дяденько! Сказала вона і побігла.

    (Думки Казухи)-омь я майже найшов його залишається знайти тільки його.

    Казуха як тільки йому сказали він зразу побіл до гори, але він не врахував одного він забув одяг і гарячу їжу.

    Через деякий час він впав на землю і подумав що вже його нічого не врятує він вже готується закрити очі але тут бачить що перед його головою стоять чиїсь ноги і в туж секунду він виключається.

    Через деякий час він просинаїться в якісь печері на м’якому ліжку і він озирається і бачить що тут доволі тепло. Повсюди малюнки і колби з пробірками.

    (???) -Ти вже проснувся?

    (Казуха)-т-так а ви хто?

    (???)-Я Альбедо а ти людина яка зовсім не слідкує за собою піти на гору і не підготуватися.

    Казуха одночасно відчуває і сором і радість те що він найшов цю людину але і то шо Казуха пав в його очах.

    Через хвилину Казуха тільки замічає що він повністю голий.

    (Казуха)- д-де мій одяг? Питай він стидаючтсь.

    (Альбедо)-Він весь промок тому я тебе роздів і поставив сушити його. Сказав він спокійно.

    (Казуха)- поче… Казуха хотів дещо сказали але тут він почав кашляти і не сміг вимовити ні слова. Через деякий час кашель зупинився.

    (Альбедо)-випий то колбу яка зліва філоелотого кольору. Сказав він хвилюючим голосом.

    Альбедо починає читати книжку сидячи на кріслі.

    Казуха бере і залпом випиває одну пробірку.

    (Альбедо)- т-ти… Ти не ту випив то було спеціально для однієї пари яка не могла занятися сексом.

    Сказав Альбедо тррмтячим голосом.

    (Думки Казухи)- Альбедо такий красивий як я цього раніше не замічав.

    (Альбедо)-Швидко відкривай ковдру дай мені подивитися шо з твоїм тілом!

    Альбедо в туж секунду кинув книжку і побіг і відкрив ковдру де лежав повністю голий Казуха Альбедо почав мацати все тіло Казухи.

    Казуха під час того як Альбедо нечайно торкнувся башні.

    (Казуха)-Ах- продовжуй продовжуй. Казав Казуха.

    (Альбедо в думках)- це була ще не повністю готова пробірка він зараз перевозбудиться і з його тілом буде не все в порядку як мінімум він не зможе ходити. Ай яж все-таки хочу йому допомогти і як вчений провірити результат. Альбедо облизав губи і почав роздіватися.

    (Казуха в думках)-в нього таке сексуальне тіло я більше не можу витримати.

    Казуха підстрибнув і взяв Альбедо за плечі і кинув в ліжко.

    Альбедо явно не був готовий до такого і від несподіванки почервонів.

    (Альбедо в думках)-Яке всього красиве тіло я… я його зараз дуже хочу.

    Альбедо оглянувся і згадав що робив такі дві пробірки він різким рухому руки взяв другу і випив її.

    (Казуха)- обійми мене вже чого ти чекаєш. Сказав Казуха з нетерпінням і облизав губи.

    Альбедо від такої несподіванки почервонів але через секунду заспокоїв та спустився між ноги Казусі.

    Альбедо ніжно почав проводити своїм язиком по башні Казухи.

    (Казуха)-Ах, ах. Казуха почав ніжним голосом стогнати.

    На секунду Альбедо зупинився і сказав.

    (Альбедо)-Якшо це приносить тобі таке задоволення то пізніше ти булучиш ще більше.

    Сказавши це Альбедо усміхнувся.

    Альбедо після декількох хвилин лизання взяв башню Казухи собі повністю в рот і почав в середині рота обволакуватт своїм язиком.

    (Казуха)-ах ах я… я тебе люблю найбільш за всіх на світі♡.

    Через декілька хвилин непереривного лизанння Казуха сказав.

    (Казуха)-продовжуй продовжуй ще трошки зара….♡

    І в туж хвилину в рот Альбедо полилася липка суміш.

    Альбедо висосав все до старої каплі.

    (Альбедо)-смачно я зробив тобі приємно тепер ти зроби мені♡

    Казуха відихаючись сказав:

    (Казуха)- д-добре давай сюда.

    Його голос для Альбедо звучав краще за все на світі.

    Після чого Альбедо піднявся і підсунув свої бедра до голови Казуха і декілька раз легенько вдарив по лиці Казухи башньом.

    Перед очами Казухи мерцала величезна башня від якої йшов дуже приємний запах.

    (Казуха)-Воно так приємно пахне можна мені попробувати♡

    Альбедо сказав ніжним і ласкавим голосом:

    (Альбедо)-Так можна тільки відкрий повністю рот щоб він повністю війшов♡

    Казуха не роздумуючи відкрив свій рот настільки наскільки це можливо і готовий приймати.

    (Альбедо)- давай бери воно дуже солодке.

    В туж секунду прозвучав хлопок Альбедо зразу повністю війшов в рот Казухи.

    Казуха був дуже радий тому що зможе зробити людині яку він так любить приємно.

    Через декілька хлопків Альбедо взяв за голову Казуху і почав ще інтенсивніше любити горло Казухи.

    (Альбедо)- ще…. ще трошки зараз буде

    (Казуха)- мгго мггг♡

    І декілька хвилин тільки було чути хлопки.

    В одну мить Альбедо витягнув свою башню і вона повністю покрила лице Казухи липкою сумішшю.

    Казуха відихаючись посміхнувся.

    Альбедо ловким рухом опустився на бедра Казухи і своєю попою почав терти башню.

    Казуха взяв Альбедо за руки.

    Альбедо широко посміхнувся і опустився поцілувати Казуху. Казуха чекав такого тому і поцілував Альбедо.

    Вони цілувались дальше Альбедо різким рухом сів на башню.

    (Альбедо)- ахххх це так приємно♡

    Альбедо не довго тянувши час починає скакати на башні.

    І чути тільки стони Альбедо і Казухи.

    Під час того як Альбедо скакав на башні Казухи, Казуха замітив шо башня Альбедо стала більшою і він поклав на неї свої руки та почав терти верх, вниз, верх, вниз.

    Альбедо сподобалось що Казуха починає набирати темп і він широко посміхаючись облизався.

    (Альбедо)- я-я вже скоро.

    (Казуха)- я тоже скоро.

    Вони дивилися один одному в очі і тут внезатно вони двоє застонали на всю печеру і в печері було тільки чути АХ АХХХХ АХХХ АХ АХ.

    Альбедо покрив половину тіла Казухи липкою сумішшю а Казуха заповнив повністю Альбедо всередині.

    (Альбедо)-Ти чого лежиш ставай♡

    Альбедо яг де лежав Казуха.

    Казуха зразу зрозумів що хоче Альбедо.

    Казуха неспіша сів на башню Альбедо і обернувся до нього обличчям.

    (Альбедо)-Так не піде повертається до мене спиною ♡

    (Казуха)- добре зараз.

    Казуха повернуся спиною до Альбедо.

    Альбедо приблизмвся до спини Казухи і ніжно шипнув на вушко.

    (Альбедо)- чого ти сидиш скакай тиж хочеш получити насолоду♡

    Казуха після цих слів почав скакати на башні Альбедо вона повністю заповнювала його з середину.

    Руки Альбедо опустилися на башню Казуха і почали швидко рухатись.

    Вони получали дуже велику кількість задоволення. Це тривало довго поки Альбедо не заповнив Казуху всередині. І поки Казуха сидів на башні Альбедо він різкими рухами допомагав отримува

    ти Казусі максимум задоволення через деякий час вони двоє лежали в одному ліжку міцно придавчи один до одного .

     

    0 Коментарів