Фанфіки українською мовою

    Глава 1
    Було 14 лютого, Рампо отримав непідписану валентинку, тому він просто сидів і перебирав в голові почерки, бо почерк був знайомий. Там було написано.
    — Приходь сьогодні в приміщення, з якого я тебе бачу весь день, твій коханий. Зроблю тобі приємний, гарячий подаруночок.
    У нього не було коханого, тому це його і збивало з толку. Він зрозумів, де його чекають і по почерку зрозумів, що це Едгар. Він не міг зрозуміти, він з нього сміється чи дійсно кохає. Тому він вирішив запитати у Едгара. У Рампо були почуття до По, але він відвертався від них, бо вважав, що цим заважатиме Едгару. Він вирішив, що піде і перевірить про, що говорить Едгар, тому після роботи, він одразу прийшов туди, постукав у номер. Спокійний голос Едгара промовив.
    — Заходь, я тебе чекав, мій найкращий друг.
    Рампо зайшов. І підійшов до стола за яким сидів Едгар. Він глянув у вічі шатена.
    — Я отримав, твою валентинку, що це все значить?!
    Едгар всміхнувся, Рампо сів на стіл. По глянув на нього встав і промовив.
    — Я кохаю тебе, я писав все прямо.
    Рампо спантеличено дивився на Едгара десь хвилину, а потім розвернувся і притягнув Едгара за щоки, поцілувавши в засос. Той неочікував, але відповів.
    — Я тебе теж кохаю, сонце ти моє. Будемо тепер парою?
    — Так, я це і хотів тобі запропонувати…
    — А що ти мені подаруєш?
    Поцікавися Рампо. Едгар поставив перед ним улюблене його какао і кілограм солодощів. І потім нахилився і поцілував в засос. Він сів перед столом, на якому сидів Рампо і оглянув хлопця.
    — І ще, якщо дозволиш я зроблю тобі приємно.
    Рампо зміряв поглядом По.
    — Я тобі довіряю, можеш робити, що хочеш з моїм тіло.
    Едгар сів і розстібнув ширінку Рампо зубами, зняв з чорнявого труси і нахилився, почав лизати прутня, дражнячи. А потім він взяв його до рота і почав працювати язиком, він то збільшував, то зменшував темп, але тут неочікувано для себе він відчув, як Едгар вставляє в нього палець. Чорнявий вигнувся і простогнав.
    — Мхааа, Едгару, це так гаряче. Не думав, що мені ще щось настільки сподобається, як щось, що я не можу відгадати.
    Едгар смоктав і входив все глибше, Рампо стогнав від оргазму. Хлопчина додав ще один палець і входив розтягуючи його побокам.
    — Мхааа, всее, я кінчаю.
    Едгар прискорився і Рампо кінчив у рота. По радісно глянув на Ендогаву, і проковтнув. Рампо поставив ногу на прутень.
    — Такий великий і збуджений, явно більше ніж мій. Як же ти виріс з моменту нашого знайомства. Хочу побачити, те що у тебе там… Знімай труси і штани.
    Едгар почервонів сховав лице, але зробив, те шо йому наказав Рампо. Чорнявий уважно дивився на прутень, який був збуджений, він зістрибнув зі стола і провів рукою по прутню.
    — Мммм, хочу його відчути в собі.
    — У тебе ж нікого не було до мене?
    — Нііііі, я чекав такого генія як я.
    Едгар встав і силою розвернув Рампо і вклав животом на стіл.
    — Мхааааа, Едгаррр.
    По вдягнув презерватив і почав входити доволі різко і інтенсивно.
    — Мхааааа.
    Простогнав Рампо, він не міг розслабитися, бо стало боляче. З очей потекли сльози.
    — Боляче!
    Едгар одразу вийняв прутень і обійшов глянув на обличчя Рампо, витер сльози хустинкою.
    — Сонечко, сильно боляче зробив?
    Рампо мовчки кивнув.
    — Вибач, я не умисно, треба було мені це першого разу робити на ліжку…
    — Мхамх, я хочу відчути тебе всередині, алеее тут твердо і не зручно.
    Едгар взяв Рампо і поніс його у ліжко. Він ніжно поклав хлопця на ліжко роздягнув повністю і спустився язиком, вилизував дірочку і зад.
    — Мхаааа, приємнооо, аххх.
    Едгар обережно вставив пальчик всередину. Рампо простогнав.
    — Мхааа, приємнооо, вставляй другий.
    Едгар зробив як наказав Рампо, і обережно розсував і зсував пальці.
    — Мхаааа, ось тепер свій прутень, сподіваюся, мені буде не боляче.
    Едгар обережно вийшов і почав вставляти прутень, він входив все глибше, Рампо стогнав від задоволення і йому було все приємніше. Стогін Рампо заполонив всю кімнату, Едгар навіть не думав , що його принц може бути таким голосним. Він увійшов повністю і почав рухатися всередині коханого, і врешті решт чорнявий кінчив йому в лице. Едгар витер лице, обережно вийшов викинув презерватив.
    — Мхааа.
    Простогнав Рампо і перевернувся ліг на бік і заснув. Едгар теж невдовзі заснув. Так вони почали зустрічатися.

     

    2 Коментаря

    1. Feb 22, '23 at 00:31

      Привіт з рольвої) ФФ вийшов гарячим
      оч я більше полюбляю тро
      и інший стиль написання. А так мені подобається 🤭🍷❤️

       
      1. @Анонім КочоFeb 22, '23 at 00:32

        Дякую за фф наніч)