Фанфіки українською мовою

    Sweater Weather – The Neighbourhood Topic

    Tell It To My Heart (feat. Hozier) – Meduza      Piece Of Your Heart (Alok Remix) – Meduza

    E.T. – Katy Perry                                    Monstrance  Clock  – Ghost                Putin Hyilo – Marilyn  Myller

    P.S. Події відбуваються за декілька годин до попередньої глави.
    Коли офіційна частина свята завершилась всі запрошені країни включно із столицями та іншими містами відправились святкувати в Dali Park, вишукане містечко відпочинку, яке в день виглядає як розкішний розважальний комплекс та ресторан, а в ночі перетворюється на нічний морок в якому панують музика, драйв, розважливість та розкута.
    🇺🇦:Зараз ми поїдемо в один з найбільших та елітних центрів відпочинку Києва. Пропоную розслабитись, адже попереду нас чекає неймовірна ніч. Кожен зможе зайнятись тим чим хоче.
    🇵🇱:Як цікаво, це буде щось типу того як ми відпочивали у клубі Львова?
    🇺🇦:Ні це буде ще веселіше, не ображайся Львів – дівчина подивилась на своє місто, що спокійно слухав її розмову.
    – На правду не ображаються – спокійно мовив той.
    🇺🇦:Отже, прямо зараз ми вирушаємо туди, тому прошу любі гості в дорогу.
    Я бачила як всі сідають у свої автомобілі та рушають по вказаному маршруту. Польща разом із Чехією та їх столицями. Латвія, Литва та Естонія також разом в одному авто. Цікаво їх дружба завжди буде такою міцною, вона стала такою бо в потрібний момент вони були один в одного. Іх столиці в окремому автомобілі. Ось ці країни викликають в мене велику повагу і я можу легко називати їх своїми справжніми друзями. Наступними вирушили в дорогу Румунія з Молдовою, вони не погано дивляться разом, щось таки між ними є. Їх столиці поїхали в окремому авто. Далі Британія покликав до себе своїх синів, Канада й США посміхнулись та кивнули мені. Британія рукою показав на годинник натякаючи, щоб я не відставала від них. Ось наступним рушає авто братів вікінгів Швеції та Фінляндії, за ними і їх столиці, які на відміну від братів ведуть себе доволі серйозно. Залишаються лише двоє країн та їх столиці. Я бачу що хтось рухається до мене.
    🇬🇪:Україна сестро, хочу сказати це був неймовірний парад та демонстрація. Я дивився на це і в мене подих перехоплювало, а ще я дуже радий що ти запросила мене на таке важливе для тебе свято – потиснув мені руку хлопець.
    🇺🇦:Та годі тобі Грузія ти один з країн яким я без сумніву можу довіряти і так дякую за те що приїхав і за те що тобі все сподобалось – легенько обняла я хлопця – ну все йди а я зараз теж одразу за вами та й приїду.
    🇬🇪:Авжеж, не відствай – весело посміхнувся грузин. Він як ніхто інший розуміє та підтримує мене. Ось вже і його авто відправилось в дорогу.
    🇩🇪:Україна, чому ти чекаєш поки всі поїдуть?
    🇺🇦:Німеччина…ти так неочікувано з’явився.
    🇩🇪:Вибач не хотів злякати.
    🇺🇦:Та ні все добре, а щодо твого питання то я маю прослідкувати за всіма своїми гостями, адже сьогодні я відповідальна за вас всіх.
    – Німеччина, нам пора їхати – Берлін із завжди серйозним обличчям подивився на нас.
    🇩🇪:Зараз піду – відповів німець і повернувся обличчям до мене – жодним чином, ми самі за себе відповідальні якщо приїхали сюди.
    🇺🇦:Ну якщо ти хвилюєшся, щоб я з’явилась в комплексі то це лишнє, адже я зараз їхатиму одразу після тебе – запевнила я його, коли ж я глянула на авто німців то побачила, як Берлін наче пропалював мене своїм гострим поглядом, мені аж ніяково стало в ту мить.
    🇺🇦:Німеччина…чому твоя столиця так дивиться на мене? – я вирішила напряму запитати про це в німця, але насправді той погляд був мені знайомий і коли я згадала давно минувші роки страждань, холодок пройшовся по моїх спині.
    🇩🇪:Він завжди такий, не звертай уваги, добре тоді до зустрічі на місці.
    🇺🇦:Давай до зустрічі. – я проводила поглядом автомобіль німців і полегшено видихнула.
    – Міс, прошу до автомобіля, а то гості зачекаються – пролунав голос позаду мене.
    🇺🇦:Господи, ох Лондон це ви, але що ви тут робите чому не поїхали  разом із сім’єю?
    – Містер Великобританія доручив мені завдання придивитися за вами. Щоб безпечно дістались місця призначення.
    🇺🇦:Що? Британія доручив наглядати за мною, але навіщо? Охорона мені не потрібна звісно приємно що він турбується про мене, але це лишнє.
    – Що ж я тут і маю намір доставити вас місця призначення вчасно.
    🇺🇦:Ну тут ви правий, ви всеодно вже залишилися то ж пропоную вам долучитись до компанії моєї або моїх столиць.
    – Вибачте, можливо це прозвучить зухвало, але дозвольте бути вашим водієм, щоб особисто переконатись у вашій безпеці.
    🇺🇦:Добре Лондоне дозволяю і це не звучить зухвало, але навіщо такі міри?
    – Пан Британія хвилюється за вас, ви перша хто цього року влаштували таке масштабне святкування, а враховуючи ваші відносини із росіянином, все може бути.
    🇺🇦:Хочеш сказати він може влаштувати провокацію?
    – Цілком можливо – запевнив хлопець – раджу поквапитись.
    🇺🇦:Так ходімо – ми сіли в авто та рушили. Я бачила в дзеркалах що за нами рушили інші автомобілі в яких знаходились мої міста. Поки ми їхали я задумалась над словами англійської столиці, а що як дійсно росія вчинить якусь провокацію? Та ні бути цього не може він не посміє в мою ж річницю, це просто безумство. Коли ж ми приїхали я разом зі своїми містами та Лондоном зайшла в комплекс в якому нас вже чекали країни та столиці.
    – З Днем Незалежності – вигукнули одночасно всі хто знаходився в головному залі в ту ж мить з усіх сторін посипались конфеті хтось весело свистів, а хтось вже встиг відкрити пляшку шампанського.
    🇺🇸:Люба Україна, ми всі зібралися сьогодні для того щоб особисто привітати тебе з твоєю річницею звільнення від рядянських кайданів, то ж будьмо за тебе – піднявши келих сказав хлопець інші в тому числі і я повторили його дії і ми всі дружньо випили вміст келихів.
    – За Вільну Україну, пролунав голос збоку, я побачила що це був УПА – я подивилась здивованими очима на його, адже ця поява була доволі неочікуваною.
    – Нічого не кажи я все розумію і лише радію за тебе – посміхнувся хлопець я в ту ж мить відповіла йому теплою посмішкою. Здається це мій найщасливіший день за цей рік якщо тільки за цей, а не останні 10.
    🇺🇦:Дякую друзі мені так приємно, що ви приготували для мене такий сюрприз і повторюсь я щаслива що ви можете розділити зі мною цю радість сьогодні. Що ж без зайвих передмов всіх прошу до святкування всі двері цього комплексу для вас відчинені. Хто хоче може піти до святкового столу, хто до зони релаксу, а хтось в клуб залу. Я не хочу обмежувати вас в заняттях це має бути відпочинок на ваш розсуд то ж прошу.
    В ту ж мить всі весело заволали, та сміялись свято тільки починалось.
    🇸🇪:Мені здається нам всім зараз не завадить невеличка party.
    🇫🇮:З басейном, смаколиками та музикою – продовжив його брат-друг.
    🇨🇿:А чом би й ні давайте нарешті веселитись ці проблеми, економіка, справи, вірус вже дуже набридли я хочу вперше в цьому році нормально відпочити.
    🇺🇦:Ну так давайте все це тут є ходімо.
    – Ми із столицями йдемо в бар.
    🇺🇦:Що ж ваше право, добре ходімо вже.
    🇵🇱:Україна що ти очікуєш від цього вечора?
    🇺🇦:Я просто хочу відпочити і все.
    🇨🇿🇵🇱:Ми теж.
    🇺🇦:Ну ось ми прийшли як бачите тут є все необхідне для чудової party – країнам відкрився вигляд на задній двір комплексу де знаходився великий басейн, столики зі смачними закусками, мінібар, неподалік стояли колонки для потужної музики, а також розкладні стільці для відпочинку.
    🇸🇪:Зараз ідеальна погода, щоб поплавати.
    🇺🇸:Маєш рацію, ну що хлопці хто зі мною з розбігу в басейн – всі хлопці що знаходились тут окрім Британії весело загомоніли та почали знімати одяг.
    🇺🇦:Дівчата не відстаємо нас не так багато, але від того ми краще працюватимемо в команді –  я з дівчатами теж почали знімати одяг. У запрошеннях я попередила, щоб країни взяли із собою деякий одяг включно із купальниками і не дарма. Це може виглядати дивно, але сьогодні всі ми можемо нарешті із себе ділові маски та костюми і нарешті повеселитися від душі.
    🇺🇸:Тепер на одну менше, вибачте дівчатка але сьогодні ви без командира –  в ту ж мить США підбіг до дівчини та закинув її собі на плече, весело посміхаючись.
    🇺🇦:Гей, що ти робиш, відпусти мене! – дівчина не очікувала такого від хлопця попри те що добре знала його веселу натуру.
    🇺🇸:Нізащо, ти підеш зі мною, а тепер раджу закрити ніс та вдихнути побільше повітря.
    🇺🇦:Ні прошу не роби цього – але благання дівчини ніхто не почув і хлопець з розбігу стрибнув у воду разом із дівчиною. Дівчата стояли шоковані, а хлопці лише весело загомоніли та свистіли. Через декілька секунд Україна винирнула з води, швидко ковтаючи повітря, а хлопець підхопивши її на руки винирнув слідом.
    🇺🇦:О Боже США! Не роби так більше! – роздратовано сказала дівчина – а якщо і робиш то хоча б попереджай.
    🇺🇸:З Днем Незалежності Юкі – засміявся хлопець та обняв дівчину, що трохи збентежило її і на обличчі країни в ту ж мить  з’явились м’які риси.
    🇺🇦:Твої обійми ще нічого не означають – спокійно проговорила дівчина.
    🇺🇸:Але зізнайся, тобі сподобалось і мокнути довго не треба.
    🇺🇦:В якійсь мірі – посміхнулась хитро дівчина і тоді ж вони обоє знову впали у воду тільки тепер це було неочікувано для хлопця.
    Україна весело засміялась, коли хлопець винирнув і незрозуміло подивився на її.
    🇺🇦:Дай п’ять.
    🇵🇱:Тримай! – почувся сплеск долонь.
    🇺🇸:Ах так он воно що, ну все це боротьба, хлопці сюди – сказав хлопець коли побачив хитрі посмішки дівчат.
    🇬🇧:Я краще тут  залишусь.
    🇲🇩:Я теж не планувала у воду йти.
    🇫🇮:Та годі вам, зі всіма ж веселіше.
    🇬🇧:Я прожив той період коли мені було весело, а зараз більше подобається спокійний відпочинок. Хоча випити і потанцювати я не проти.
    🇫🇮:Що ж отже після басейну підемо в бар, розігріємось.
    Так вони й проводили свій час. Поки Британія насолоджувався сонцем та прохолодним коктейлем, Молдова із Румунією робили спільні фото і фотографували всіх інших. Естонія та Литва  теж вийшли з басейну та весело говорили розливаючи один одному прохолодний Мохіто. Інші ж продовжували веселитись в басейні та насолоджуватись вільним часом.
    В той же час столиці весело говорили на різноманітні теми замовляючи собі напої. Хтось вирішив зберігати розсудливість і не вживати алкоголь як Львів та Лондон, що ділилися насиченими періодами свого життя. Миколаїв же з Одесою весело показували майстер класи на танцполі. Харків разом з Вашингтоном грали в покер та пили холодний віскі. Київ та Берлін знайшли спільну розмову за барною стійкою. Загалом українські міста вирішили побільше дізнатися про своїх іноземних колег і більше тусили з ними аніж один з одним.
    – Знаєш я все ж думаю, що це було того варто –  подивився на співбесідника та посміхнувся брюнет.
    – Що саме? – запитав той.
    – Я не дуже хотів сюди їхати, вдома і так багато справ навіть попри те що я люблю різного роду вечірки.
    – І що ж тебе змусило змінити думку, господар?
    – Пф, ні, він не впливає на мене, як Україна на тебе – спершись ліктями в барну стійку та відкинувши головну назад проговорив хлопець.
    – Це тому що Німеччина федерація, але Берлін на відміну від вас ми справжня родина в тому й сенс, що ми не є певним чином незалежними, як міста федерацій, а тримаємося один одного, адже ми сім’я – в ту мить брюнет весело зареготав місцями навіть лячно, але мабуть це через його ауру яка завжди віє чимсь таємничим та небезпечним.
    – Київ тобі більше 1500 років, а ти все продовжуєш бути таким наївним, як і твоя хазяйка якраз то.
    – Вона тут до чого і притому я сказав правду ми сім’я і підтримуємо один одного.
    – Ти впевнений в цьому? Чому ж зараз ви не спілкуєтесь один з одним? Чому у вас всіх різні цінності та погляди? Чому дивлячись на статистику у столиці України переважає російська мова замість державної української? Можливо не так ви вже й підтримуєте один одного – посміхнувся німецька столиця випиваючи ще одну склянку коньяку.
    – Ти не можеш знати про нас всього ми бачимось один з одним набагато частіше в нас спільна історія, тоді ж як…. – не встиг він договорити як Берлін його перебив.
    – Якщо захочу то будь що дізнаюсь… – нахилившись до вуха співбесідника промовив – і мені до сраки яким способом.
    На обличчі Києва з’явилось непорозуміння тоді ж як Берлін нахабно посміхався.
    – Не дивись так на мене мені чудово відомий цей погляд я бачив що ти і на Україну так дивився вдень, що з тобою? – зіскочивши зі стільця відійшов подалі русоволосий, брюнет у відповідь лише посміхнувся.
    – Нічого особливого, просто згадав наше особисте знайомство.
    – Не дуже приємні для мене спогади знаєш но.
    – Якщо в тебе не має про мене приємних спогадів то сьогодні вони можуть з’явитись – йшов брюнет до блондина спокійним кроком та спокусливо посміхався.
    – Та-ак я зрозумів тобі на сьогодні досить пити, ходімо краще я відведу тебе на свіже повітря.
    Але німець в ту ж секунду поставив свої руки по обидві сторони голови українця та максимально близько нахилившись промовив – краще дихай ти поки можеш.
    – Що ти…- не встиг хлопець договорити, як його губ торкнулися теплі вуста німецької столиці. Київ тоді наче заціпенів, не знаючи що робити адже такого від свого відносно недавно ставшого побратима він не очікував. Але й Берлін не заставив себе довго чекати та скористався здивуванням міста й поглибив поцілунок. Через доволі велику кількість випитого алкоголю столиці погано контролювали свої думки і принцип Києва був таким, що нічого страшного від поцілунка статись не може, навіть навпаки можливо після цього він зможе налагодити кращі відносини з Берліном. Крім того в цю ніч дозволено робити все що душа забажає, а коли він ще побачить когось з іноземних столиць, чи не так? Поцілунок цей швидко переходив від ніжного до більш палкого та гарячого до поки молодший не перервав його тяжко вдихаючи повітря, яке здавалось стало аж надто в’язким.
    – Ти мені вже подобаєшся – з посмішкою та тяжко ковтаючи повітря сказав хлопець.
    – Та невже, чим тобі припав звичайний слов’янин?
    – Звичайний? О ні, як мінімум найкрасивіший, а я люблю все красиве і чисте у всіх значеннях.
    – Он воно що, я по твоєму чистий?
    – По-своєму, що ж вечір на цьому не закінчується пропоную піти до інших доки вони не запідозрили щось.
    – Так ходімо я не хочу щоб це бачили інші міста особливо українські – під розважливу розмову хлопці приєднались до компанії, а тим часом на задньому дворі комплексу панувала своя атмосфера.
    🇫🇮:Швеція лови.
    🇸🇪:Гей обережніше, я купував це не для того щоб ти розлив.
    🇺🇦:Хлопці тут достатньо випивки, ну навіщо таке робити.
    🇫🇮:Щоб потім було що нащадкам розказати.
    🇪🇪:І потім зганьбитися.
    🇨🇿:Ти, що вже нащадків плануєш заводити – голосно сміючись промовив хлопець.
    🇸🇪:Ні, ще треба пожити років 300.
    🇱🇹:Ой телепні, дівчата тримайте, освіжаюче мохіто те що треба.
    🇵🇱:О, дякую, слухай а що це Грузія якийсь сумний, он подиви – співрозмовниця тоді ж повернула голову позад себе.
    🇺🇦:Дійсно. Дівчата я зараз повернусь – дівчина швидкою ходою пішла в сторону друга – гей, Грузія ти чому тут один сидиш сумуєш?
    🇬🇪:А Україна ти? Я…в мене просто пропав настрій.
    🇺🇦:Тобі гаразд? Можливо щось не те випив, або ж навпаки не веселий бо зовсім не пив? – з посмішкою запитала дівчина.
    🇬🇪:Та ні, нічого такого я просто хотів сказати, що ти…
    🇱🇹:Гей Україна ходи до нас пора танцювати.
    🇺🇦:Зараз прийду, слухай мені прикро бачити що коли інші так веселяться ти сумуєш, ходімо зі мною можливо танці додадуть тобі бадьорості.
    🇬🇪:Що? Ні Юкі я не хочу танцювати і я…- але хлопець знову не встиг договорити як його за руку поволокли до натовпу.
    🇸🇪:Веселімося всі – крикнув в мікрофон блондин – а зараз ваше улюблене конкурси і так всі ділимося по парах. Хто перший, той вже пройшов половину шляху, тому швидше швидше хлопці розбирають дівчат.
    🇱🇹:Гей що за дискримінація, а може це я хочу вибрати собі пару? – але в ту ж мить її під руку вже схопив Канада.
    🇨🇦:В наступний раз – підморгнув хлопець.
    🇱🇹:Канада? Що ж з тобою я не проти бути в парі.
    🇲🇩:Чому саме конкурси просто потанцювати не можна було? – задала наче сама собі питання дівчина, але в ту ж мить її зі спини обняв Румунія.
    🇷🇴:Давай просто спробуємо, можливо пощастить – ніжно посміхнувся хлопець своїй коханій, на що та відповіла такою ж ніжною посмішкою.
    🇲🇩:Можна.
    🇺🇦:Ой-ой-ой, треба вшиватися – але тільки дівчина розвернулась щоб піти як її очі накрили теплі долоні.
    🇺🇸:Вгадай хто?
    🇺🇦:По голосу знаю, що це ти США – дівчина положила свої руки на долоні хлопця та прибрала їх повільно розвертаючись обличчям до американця.
    🇺🇸:Ти думала, що зможеш втікти? Крихітко цей вечір присвячений тобі, ти його королева то ж виконуй свої обов’язки – хитро посміхнувся хлопець.
    🇺🇦:Якщо я королева то ви мої підлеглі і маєте виконувати мої накази, а може я не хочу брати участь в цих конкурсах.
    🇺🇸:Чому?
    🇺🇦:Може я не хочу розчаровувати інших.
    🇺🇸:Зараз ти можеш розчарувати тільки мене, якщо не погодишся зі мною зіграти.
    🇺🇦:Маніпуляції не найкращий спосіб США.
    🇺🇸:А я прошу, не заставляю, то ж що ти на це скажеш?
    🇺🇦:Скажу так – саме в цей момент у голові хлопця виникла думка, що він хоче чути це слово з її уст все частіше і частіше.
    🇺🇸:Тоді прошу, ходімо королево – взявши під руку дівчину хлопець повів її до інших.
    ***
    🇸🇪:І так в цій грі в нас 4 переможці в раунді на швидкість це  Польща і Канада, а на хитрість Естонія й Фінляндія. Отже наступна гра називається “звільнися” її сенс полягає в тому щоб звільнитися з мотузок якими ваші і ваших партнерів руки зв’яжуть. Зараз країни що не беруть участь покажуть вам, що треба зробити. До кожної з пар підійшла країна з двома мотузками.
    🇩🇪:Бажаю перемоги~
    🇺🇸:Хах, ти ж знаєш я в цьому профі, кримінальна справа по моїй частині – самовдоволено посміхнувся Штати.
    🇺🇦:Надіюсь, я хотіла б перемогти в якійсь грі, потім будуть призи.
    🇺🇸:Серйозно?
    🇺🇦:Ага.
    🇩🇪:Ну все хорошої гри – зв’язавши руки українки й американця німець повернувся до своєї бесіди з британцем.
    🇺🇦:Що ж США, вся надія на тебе я пам’ятаю як проходила тренування, але щоб застосувати на практиці треба набагато більше часу.
    🇺🇸:Не хвилюйся тобі майже нічого й не потрібно робити, лише відтягни мотузку на руці, щоб можна було просунути петлю – дівчина так і зробила – а тепер просунь руку в цю петлю.
    🇺🇦:Ого, нічого собі ти так швидко впорався – дівчина була дійсно здивована, як її партнер спритно це зробив – але як?
    🇺🇸:Юкі я очільник НАТО і країна з немаленьким досвідом. Розв’язати руки таким способ для мене легше легшого. Ми перемогли – голосно крикнув Америка
    🇸🇪:Так-так, хто б сумнівався – з  фірмовою посмішкою сказав Швеція – ви молодці, от що значить командна робота.
    🇺🇦:Ага звісно – прошепотіла дівчина.
    🇸🇪:Отже на черзі один із останніх парних конкурсів, це “Знайди мене”, його суть в тому що вам зав’яжуть очі і дадуть якийсь предмет в руки у вашого партнера буде такий же предмет і вам потрібно знайти один одного за цими предметами, говорити заборонено! Якщо всі все зрозуміли починаємо.
    ***
    Яка дивна атмосфера, не подобається мені це. Що ж в нашому веселому світі знову відбувається – саркастично запитав себе ж УПА – давненько я не навідував наших “друзів”, зазвичай це вони винні в усьому що тут коїться. Чорт мені потрібно міняти професію, бути мисливцем за грішними душами вже обридло, а ще гірше що вся моя робота оцінюється моїм ворогом. Оце так іронія, навіть після смерті відпочити не можна. Не зрозумів – зупинившись повстанець відчув сильний поштовх енергії. Причому енергія ця йому була дуже добре відома – о ні, намагаєшся контактувати з синочком, тоді я порушу твої плани. Треба йти до сестри! – в то й же момент згусток чорної енергії з червоною димкою розвіявся в повітрі.
    ***
    В той же час у наших героїв відбувалися свої пригоди.
    🇸🇪:Говорити не можна Литва!
    🇱🇹:Та зрозуміла я!                         ‘Хах, ми маємо відчути один одного чи що’ – думала про себе українка. Як раптом на когось наткнулась – США це ти? Ой, точно говорити не можна, краще дай мені свої руки – і в долоні дівчини слухняно опустились чужі руки, тільки в той момент посмішка що була на обличчі дівчини, щезла, адже вона чудово знає, що в США руки завжди теплі, а ці долоні були наче льодяні, попри те що на вулиці літо – ем…Фінляндія це ти? Просто скажи, або покажи свій предмет, де він до речі? – але у відповідь мовчання, дівчина опустила крижані долоні й вже розверталася йти в іншу сторону, її серце чомусь починало битися все швидше, але тут крижана рука схопила її за зап’ястя.

    🇺🇦Гей, що ти робиш? Ти не мій партнер і відпусти будь ласка – але країна що була перед нею і не думала цього робити – ну все досить, якщо це якийсь розіграш…- знявши з очей пов’язку дівчина заклякла на секунди- тільки не це.
    🇷🇺Не очікувала сестричко – фірмова самовпевнена усмішка заграла на його обличчі.
    🇺🇦Якого біса ти тут робиш?! Не пам’ятаю, щоб я тебе запрошувала!
    🇷🇺А то ти мене не знаєш, мені не потрібно запрошення.
    🇺🇦:По-перше відпусти мене, по-друге забирайся звідси!
    🇷🇺:Ох, нащо ж так грубо, а я хотів тобі подаруночок зробити на річницю – драматично приклав руку до голови, але в ту ж секунду хижо всміхнувшись промовив – по твоєму обличчю бачу, що мені вдалось виділитись серед інших.
    🇺🇦:Я більше не хочу цього слухати – Україна почала виривати свою руку із пальців цього москаля.
    🇷🇺:Ну куди ж так спішиш сестричко я ж з тобою ще не наговорився, опа – один поворот і вона опинилася в замку його рук.
    🇺🇦:Гей! Відпусти мене, охорона, хто небудь – дівчина намагалась вибратись але він міцно тримав не дивлячись на те що українка досить спритна та гнучка. В ту ж секунду до їх підбігли ошелешені гості.
    🇸🇪:Оце так веселий вечір.
    🇷🇺:Ну що не очікували? А от він я у всій красі~
    🇵🇱:Та ну, а де ж твій повсякденний стиль гопника? – з сарказмом промовила дівчина.
    🇷🇺:Ти хочеш зараз опинитись разом з Україною, ні? Тоді не відкривай хліборізку!
    🇩🇪:Що ти собі дозволяєш!
    🇨🇿:Ти хто такий, щоб так виражатись! – всі гості почали підходити до росії.
    🇬🇧:Чого тобі потрібно?
    🇺🇦:Мені потрібно лише поговорити з сестрою і на одинці до речі!
    🇱🇹:Ще чого! Тебе ніхто не запрошував, а Україну ми тобі нізащо не віддамо! До речі дуже не розумно було заявлятися сюди самому, коли тут купа сильніших за тебе країн.
    🇷🇺:Ха-ха-ха-ха, самому так, але я не один. Ніколи не один зі мною завжди моя родина. Моя справжня родина.
    – Але не сьогодні!
    🇷🇺:Що? – як тільки він повернув голову в сторону голосу то отримав сильний удар в щелепу. Україна скориставшись моментом вивернулась з рук росіянина.
    – Тобі тут не місце радянський – з ненавистю дивився УПА на ворога, його очі в ту ж мить вкрила чорна димка образ став набагато більш жахаючим. Всі дивилися на нового персонажа з острахом.
    🇵🇱:Україна, хто це? – пошепки запитала полячка.
    🇺🇦:Потім.
    – Тобі теж тут не місце, вважай ми квіти – голос росіянина став грубішим, очі його випромінювали злобу, він знав хто перед ним стоїть.
    – Розкрив своє обличчя, молодець а тепер забирайся твоїм планам ніколи не бути. Минуле не повернеш.
    – Невже? Отже я стану першим хто це зробить.
    – Ні не зробиш – повстанець кинув в сторону опонента димову шашку, тільки ця була з особистого арсеналу знарядь. Дим в її був темно червоний і коли дим оповив повністю росіянина той видав несамовитий крик, більше схожий на тваринне гарчання. Коли димка розвіялась дезорієнтований росіянин з подивом дивився на країн зупинивши свій погляд на УПА.
    🇷🇺:Ти?! Ти все зіпсував, батько попереджав про тебе, але як тобі вдалося відправити його назад?! – схвильовано і ледве не криком проговорив хлопець.
    – Це вже наші, потойбічні, справи. А ти йди поки можеш, перевага зараз точно не на твоїй стороні. Батько не навчив тебе покладатись лише на себе.
    🇷🇺:Це тільки початок, ти знаєш росіяни не здаються. Ніколи! – обурено проговоривши почав відходити хлопець.
    🇱🇹:А…ми його просто так відпустимо?
    🇺🇦:Мені проблеми не потрібні, хай валить назад на свої болота!
    🇸🇪:Україна, поясниш що тут тільки що відбувалось?
    🇺🇦:Я сама нічого так і не зрозуміла.
    – Дозвольте я поясню. Перше що зауважу я Українська Повстанська Армія. І я мертвий, але можу приходити в цей світ і за бажання з’являтись перед іншими країнами, Україна як моя кровна родичка може бачити мене будь-коли. А це був росія, але під впливом срср, який має кровний зв’язок із першим і може мати певний вплив на росію.
    В цей момент країни почали перешіптуватись один між одним дивлячись на повстанця.
    – Де-факто як і я на Україну. А от причина його приходу це отримати вплив ще й над тобою Україна, або загіпнотизувати вважайте як хочете. Вони переслідують однакову мету, воскресити срср і повернути “золоті часи” – на останніх словах хлопець показав пальцями лапки. – ти спочатку навіть не помітила б, це як вірус. Спочатку проникає, потім освоїться, а далі буде хвороба. Мені потрібно оглянути тебе на відкриті рани, не дай Боже ваша кров змішається.
    🇺🇦:Стривай, а як ти зміг так вчасно з’явитись?
    – Я був у світі мертвих і відчув сильний поштовх енергії, це був срср він за допомогою наших артефактів таки зумів проникнути в розум росії. Тобто він із потойбіччя управляв москалем, як роботом. Тоді я вирушив якнайшвидше сюди.
    🇸🇪:Тобто всі хто помер тут, живі зараз в іншому світі?
    🇺🇸:Ну я б не назвав їх живими.
    🇸🇪:А чому ви такі спокійні? – хлопець подивився на нашу компанію.
    🇺🇸:Бо…нам вже трошки відомо про це – почесавши потилицю сказав парубок.
    🇸🇪:Я вимагаю пояснень, тут така хрінь твориться, а ми й не знаємо.
    🇩🇪:Ми все пояснимо. Але про те що він може приходити в наш світ в будь-який час навіть ми не знали.
    – Давайте я розкажу все що можу?
    🇸🇪:Я згоден, але чувак може ти вже станеш більш схожим на звичну країну, без цих потойбічних фокусів.
    – Гаразд – чорна димка навколо хлопця розвіялась, зброю він сховав, його очі востаннє засяяли голубим світлом і набули звичного жовтого кольору, який був ще при житті.
    🇸🇪:Так вже краще.
    🇺🇦:Ви тут поговоріть, а я потім підійду – втомлено сказала дівчина.
    🇨🇦:Чекай ти впевнена?
    – Залиш її – мовив хлопець дивлячись у слід дівчині яка вже пішла в сторону комплексу.
    🇫🇮:От і закінчилася наша party.

     

    0 Коментарів