Фанфіки українською мовою

    Глава 3

    Була вечірка, Хва Чен і Се Лянь сиділи поруч. Співробітники грали в карти і пили алкоголь, Хва Чен теж активно пив і грав, Се Лянь постійно програвав. В один момент Хва Чен поклав голову на плече Се Ляню. 

    — Я хочу добре відпочити, потурбуєшся якщо, що про мене? Я ще парочку бокалів вип’ю. 

    — Я, то потурбуюся про вас пане, але краще зупинитися. 

    Хва Чен випив ще бокал і вклав голову на плече Се Ляня. Той зітхнув. 

    — Так все, я іду додому і директора теж проведу, далі ви святкуєте самі. 

    Він взяв попід руки чоловіка, і поставив його на ноги, Хва Чен повис на ньому. Так вони дочекалися таксі, Се Лянь і сам був не зовсім тверезий. Вони сіли в таксі. Коли таксист спитав адресу, Хва Чен крикнув свою. Се Лянь вирішив, що потім окремо поїде додому. Але, коли вони під’їхали до квартири, Хва Чен раптом схопив його за руку і вивів його з машини, і силою затягнув у квартиру, хоча Се Лянь не опирався. Хва Чен став перед Се Лянема на коліна і промовив. 

    — Я кохаю вас, пане, найбільше в житті, ніщо не зрівняється з красою вашого тіла і вуст, благаю вас, пане, зрозумійте мене, я вас кохаю всією душею і тілом, мені жити на цьому світі без вас огидно, заради вас, я готовий на все. Будь ласка, не кидайте мене у цьому світі страждань без вашої любові. 

    Се Лянь роздивлявся навколо свої фотографії на стінах і зітхнув, він взяв Хва Чена за руки і підняв. 

    — Пане, я вас теж палко кохаю, і згоден з вами на все. 

    Тут Хва Чен втомився стояти на колінах і почав падати головою вперед прямо на прутень Се Ляню. Се Лянь присів підняв Чоловіка на руки, притягнув до ліжка і поклав. Сам впав поруч. Хва Чен повернувся, став над ним і руками спустився до низу, обійнявши за зад, прижав до себе і поцілував в засос. Се Лянь спантеличено відповів на поцілунок. 

    — Мммммм, Се Лянь, можна я попрошу вибачення перед вами зроблю вам так приємно язиком, між ногами, що зможу ковтати ваш живчик. 

    — За що ж ти вибачаєшся? Але знаєш я не проти… 

    Хва Чен спустився нижче, розстібнув ширінку, стягнув штани, знявши їх відкинув і глянув на труси, він рукою провів по верху. І лизьнув труси. 

    — Ти ж їх знімеш? 

    — Кого? 

    — Та труси! 

    — А вони є на тобі?! 

    Се Лянь зняв труси і відкинув їх. Хва Чен  ніжно лизав прутень ніби дражнячи, це збуджувало Се Ляня. Він поклав руку на голову, тому, хто робив йому вафлю. Хва Чен взяв до рота прутень Се Ляня і ніжно працював язиком. Все швидше і швидше, Се Лянь стогнав під впливом коханого і врешті решт кінчив йому у рота. Хва Чен проковтнув і сам стояв збуджений на колінах. Се Лянь сів і посміхнувся. 

    — Мхамммх, було прекрасно, але тепер у тебе дещо в штанях стоїть. Що робитимеш? 

    Хва Чен роздягнувся повністю і глянув на Се Ляня, сів перед ним і почав сам собі дрочити.  

    — Мхамх, роздягнись для мене прошу~

    Се Лянь роздягнувся повністю. І теж збудився від вигляду свого коханого, його довгі локони спадали по гарячому тілу, а рука ковзала вверх вниз гаряче по ґнисю. Так врешті решт обидва кінчили одночасно, вони лягли разом поруч у ліжко, обійнялися і так заснули.

     

    0 Коментарів