Фанфіки українською мовою

    Отже, я потрапив до портової мафії. Мій вічний ворог, який полював за мною та агентством, тепер приймає мене до своїх лав. Не чекав я також на те, що знову буду запрошений Дазай-саном, але вже в мафію. Та й коли він говорив про учня, невже він знову створить наш союз? Неприємно про це думати з огляду на те, що тепер Акутагаву мені доведеться бачити ще частіше.

    – І ось ми прибули. Це штаб мафії, головний будинок усієї організації.

    – Пам’ятаю… – випадково вирвалося з вуст, – Я-я мав на увазі, що пам’ятаю, як бачив цей будинок.

    Я почав ніяково виправдовуватися. Складно буде розповісти, що ми тут билися за життя нашого боса.

    – Зрозуміло, – спокійним голосом відповідає Дазай, – пройдемо всередину.

    Як тільки ми зайшли всередину, з коридору почувся чийсь крик:

    – Дазай! – хлопець низького зросту підбіг до Дазая і схопив його за комір, – ти де пропадав?! А в нас же місія, не забув?!

    Цей чоловік із старомодним капелюхом був дуже злісно налаштований до Дазая. Чимось ця ситуація нагадала мені про Кунікіда. Схоже, що Дазай скрізь завдає комусь незручності.

    – Заспокойся, Чуя. Я просто був зайнятий чимось.

    Чуя? Так це той самий маніпулятор гравітації. Я його майже ніколи не бачив, але вже приблизно уявляю, чому він ненавидить Дазая.

    – Зайнятий чим новим способом суїциду? Та й, до речі, що то за хлопець?

    – А це мій новий підлеглий. Я підібрав його на вулиці, коли прогулювався.

    – Акутагави стало мало, і ти вирішив знайти ще когось?

    – Так, саме так.

    – Тц, хоч трохи б виправдався… Втім, це не моя справа, кого ти там у учні береш…

    – Ах, до речі, приведи його, будь ласка, до боса. Адже він новий член мафії.

    – Ей, чому я? – вигукує Чуя. – Це ж ти його з собою притяг?!

    – Ну, я ж буду дуже зайнятий підготовкою…

    – Не бреши, ти знову будеш вигадувати як убити себе весь час! – Чуя трохи остигає після цієї злості. – Добре, проведу я твого учня, йди вже.

    – Дякую, ти така хороша людина, Чуя!

    – Провалюй швидше!

    Він повертає до мене і вимовляє:

    – Що ж, новачок, я супроводжу тебе до кімнати боса. Нам потрібно на ліфт.

    Ми разом прямуємо до ліфта і, натиснувши на верхній поверх, ліфт вирушає і між нами висне мертва тиша. Я наважуюся просити у Чуї-сану про його взаємини з Дазай-саном:

    – Вибачте за питання, але ж у вас часто трапляються такі перепалки з Дазай-саном?

    – Кожен раз. Я вже майже звик, що без цього не обходиться жодна наша розмова. Зрештою, він наймерзенніший мерзотник з усіх, кого я знаю, гнилий усередині і зовні. Не дивно, що ми з ним тільки так спілкуємося. Дазай достатньо хворий, щоб продати воду потопаючому, і досить розумний, щоб змусити її купити. Ніколи цього не розумів.

    Яка чітка характеристика. Якщо хтось і може найкраще описати Дазая, то це Чуя-сан. І чим більше я думав над цими словами, тим більше сенсу знаходив.

    – Ви так докладно розповіли про нього якомусь новачку, який тільки прийшов.

    – Можу вас зрозуміти… – різко я зрозумів, як підставляю себе і спробував ніяково викрутитися, – мені теж так з-здалося, коли м-ми зустрілися.

    Чуя-сан обернувся на мене і спробував уловити щось у моєму виразі обличчя, але його спостереження перервала зупинка ліфта.

    Ліфт зупинився і двері відчинилися, відкриваючи нам коридор до великих подвійних дверей. Охоронці, що стоять уздовж стіни, грізно дивляться на нас, приготувавши зброї, доки Чуя-сан не вимовляє: «Це наказ Дазая». Після чого вони опускають автомати та дають нам пройти далі. Ми підходимо до дверей, і Чуя-сан каже:

    – Тут кімната боса. Навіть не думай грубити йому, інакше цілим не вийдеш.

    – Добре, я зрозумів, – нервово відповідаю я.

    Ми відчиняємо двері, і заходимо до кімнати, де нас чекає бос, Морі Огай.

    Ми заходимо до кабінету до боса Портової Мафії. Цього разу він виглядає набагато більш діловим у костюмі, ніж коли ми билися проти Монтгомері-чан.

    – Бос, я привів цього новачка за проханням Дазая, – Чуя-сан вирішив першим розпочати розмову.

    – Дякую, Чуя-куне. Тепер можеш іти, – Чуя-сан розвертається і виходить через двері, зачинивши їх.

    – За правилами мафії, я, як бос, маю віддати тобі якусь річ. Я сподіваюся, це не здасться тобі принизливим, якщо я запропоную це, – він показує шипастий нашийник, – правда? Дазай-кун передав, що ти маєш здатність перетворення, і тому станеш ланцюговим звіром мафії. Сподіваюся на продуктивну роботу під його крилом.

    Я, стиснувши зуби, приймаю цей подарунок і відповідаю:

    – Дякую, Огай-само. Я намагатимусь щосили заради мафії.

    Я виходжу з кабінету і прямую до ліфта. Поки я чекав його повернення після Чуї-сана, в мені промайнула думка: адже я назвав його «Огай-сама»! Але ні Дазай-сан, ні Чуя-сан не згадували його ім’я. Що, якщо вони щось запідозрять? Гаразд, мені зараз не до цього. Я маю зрозуміти, як вибратися з цього світу.

    Прибуває ліфт, і поки я прямую назад, мої роздуми продовжилися.

    Якщо це інший світ, то що тут змінилося? Дазай-сан повернувся в мафію, чи він з неї і не втікав? Він виглядав дещо нижче, на відміну від Чуї-сана. Невже я потрапив у минуле? Це звучить, як повний абсурд, але це єдине логічне пояснення, що спадає мені на думку. Може, я зможу повернутися назад, якщо торкнуся Дазай-сана. Потрібно це перевірити.

    Ліфт відкривається, і я виходжу до головної зали на першому поверсі. До мене підходять чоловіки у чорних костюмах та кажуть:

    – Дазай-сан буде відсутній, тому він наказав нам супроводжувати вас до вашої нової квартири.

    – Добре я зрозумів.

    Ми виходимо з будівлі, і сідаємо в машину неподалік, вирушаючи до житлового комплексу членів мафії.

    Нарешті, я підходжу до свого нового будинку.

    – Ми виконали вказівки і тепер маємо йти, – Вони простягають мені ключ. – Це ваш ключ від цієї квартири, не згубіть його.

    – Дякую, – я нервово посміхаюся, оскільки мені все складніше стримувати емоції від цієї ситуації.

    На щастя, вони швидко йдуть, а я входжу до свого нового будинку. Чесно зізнатися, він трохи кращий за те, що мені видало агентство, але він був отриманий від мафії. Це трохи засмутило мене, що я приєднався до своїх ворогів, але незабаром покину це місце. Залишилося лише дочекатися Дазай-сана.

    Я трохи втомився після того, що сталося, і вирішую прилягти на ліжко. Я розслабляюсь. Хоча б тут я можу трохи відпочити і не вдавати з себе когось. Мені ніколи не доводилося так багато обманювати, що я навіть не уявляв, наскільки це складно.

    Я заплющую очі, і поступово провалююся в сон. На годиннику всього 6 вечора, але для мене це не перший вечір без сну. Втома передалася через телепортацію. Зрештою, я остаточно засинаю, сховавшись ковдрою, що лежала тут.

     

    0 Коментарів