Фанфіки українською мовою
    Персонажі: Паймон (Paimon)
    Попередження щодо вмісту: Ж/ЖЧ/Ч

    Він ніколи не міг подумати що його друзі та його сестра почнут його шукати. А тепер він сидить десь на Селестії та п’є чай з Дікастіс (с греческого судья). Колись вона поклала на нього печать яка не давала користуватися його силами але тепер вони разом п’ють безкусний чай.
    -Якщо ти колись передумаєш ти завжди можеш прийти до мене і ми разом будемо правити людством.- роблячи глоток сказала Дікастіс дивлячись на Итера який вже поклав чашку на стіл що був дуже схожим на колони які були в Селестії.
    -Справді дякую але ні. Мене це ніколи не цікавило але думаю я буду завітати до тебе час від часу.- Вони здружилися і тепер та невідома богиня яка лякала стала його подругою. Невідома богиня що була жорстока до людства трохи помякшується по відношення до них. І до речі тут велику роль зіграв итер який зміг розтопити таке жваве сердце.
    Тепер він серафим але кого це цікавить? Він не може мандрувати світами. А на що? він не бачить в цьому ніякого сенсу тому тепер він живе в Тейваті а його сестра шукає його по всьому Тейвату так як він зник дуже неочікувано.
    -Тепер… чим ти хочеш займатися? Ти сказав що не будеш мандрувати світами і не хочеш правити людством.- розумне питання задала Дікастіс. Вони дивилися друг другу в очі.
    -Мх всі архонти і майже всі мої друзі шукають мене. Я… може мені розіграти щось? я поки не знаю. Але чи дозволиш ти мені тут ще трохи залишитися?- Итер поглянув кудись в бік а Дікастіс вздохнула промямлявши що вона любить його компанію.

    Якось так друзі. Кожна глава буде про те як персонажи його шукають і я постараюся зробити правильно. Тут будуть персонажи які влюбилися в Итера але це буде тільки в їх главах. тут будуть більшість персонажи даже ті у кого нема глазу бога). Глав буде багато і я думаю нова глава кожну неділю тому якщо вам сподобалася ця ідея залюбки послухаю ваші поради.

     

    0 Коментарів