Фанфіки українською мовою

    Чесно, моя перша робота, яку я писала з ціллю викласти на якусь українську сторінку… Але вона мені так подобається. Не хочеться ні перекладати, ні виставляти на рос. сайти… Українська мова дивовижна.

    Перед тим, як почнете читати, хотіла б запропонувати вам читати під пісню “green to blue (slowed+ reverbed)”, вона дійсно чарівна. Саме під неї я писала цей Ау, саме під неї розчулася.

     

    ——————————————————

     

    Йшли дні. Місяці. Вони були однаковими, але в той же час і різними. Здавалося, з Сань Ланем все звичайне, буденне, сіре стає загадковим, чарівним. Звичайний ранок перетворювався на ніжні, приємні для обох сторін обійми. День з шумом річки, яка швидко біжить в сторону моря ставав ще більш сонячним, і не важливо, яка погода була. Ніч більше не була спокійною та втомленою. Не було більше звичайного.

     

    Кроки по зеленій траві ставали все швидше і швидше, здавалося, що ось-ось і ноги перейдуть на біг. Але такого не ставалося. Хазяїн їх чітко контролював. Точніше, свої емоції. Свою радість, безтурботність. Ці миті не були останніми. І вони знали про це. В майбутньому їх очікує ще тисячі, а то і десять тисяч років разом.

     

    Зверху доносився сміх. Такий легкий. Босі ноги продовжували швидко йти по траві, яку обійняла ранкова роса. Все було так чудово. Серед лісу був лише сміх двох людей. Щасливих людей. З дерев падало зелене листя від вітру, яке не змогло втриматися на споконвічному місці. Десь вдалечі розкидалися маленькі, білі квіти, додаючи цьому лісу магічності та краси. Такої недоторканої, святої, але в той же час простої. Сонце відпускало свої промені на землю, але серед листя воно рідко попадало в ліс.

     

    — Сань Лан, біжи швидше! Ти мене і через сто років так не доженеш!

     

    Сє Лянь усміхався, наче в останній раз. В нього зашкалювали емоції, він був під справжньою ейфорією. Але такий стан неможливо назвати саме так. Точніше… Це слово неправильно його описувало.

     

    В душі він почував себе дитиною. Немов знову перенісся на вісімсот років тому, знову живе безтурботне життя, усміхається кожному метелику, який пролітає повз нього. В його серці не було холоду, не було й тепла, але воно так хвилювалося, наче зараз ось-ось щось відбудеться. Але ні! Наче в тому безтурботному дитинстві він лише почував себе потрібним. Ніхто не покине його, а якщо і покине… то точно не Хуа Чен. Він завжди буде поруч з ним, Сє Лянь в цьому впевнений.

     

    М’який сміх лунав ехом на весь ліс, пальці на ногах так і відчували холод від ранньої вологи. Два хлопця навіть не думали про це, насолоджувалися моментом. Білосніжні, полупрозорі накидки наче розліталися по всьому лісу, але залишалися міцно триматися на тілах. Один момент – Сє Ляня захопили дві холодні руки, обвили пальці навколо його талії і приблизили до себе. За спиною почувся спокійний, низький сміх, а зовсім скоро біля вуха пошепки прозвучали слова:

     

    — Геге недооцінює мене?

     

    Хуа Чен ні в якому разі не був незадоволеним цим, навпаки – в його словах звучали ноти сарказму. Він не говорив це на повному серйозі, це точно.

     

    — Ні, ти що! Ні в якому разі. Просто…

     

    Тяжкий видих зі сторони Сє Ляня. Йому все подобалося: цей момент, ці обійми, людина поруч з ним, яка зараз міцно тримає його, начебто боячись відпускати. Але… Здавалося, що міцність замінялася на легкість, доступність та довіру. Божество повернулося до Диявола обличчям. Перше, що він побачив – це посмішку. Легку, вільну посмішку на білому-білому обличчі, риси якого не були різкими. Прямо зараз перед ним стояв підліток шістнадцяти-сімнадцяти років, який дивився на нього з повними коханням очима. Вони були такими глибокими, що хотілося в них тонути. Тонути в цьому чорному мраморі. А можливо їх можна порівнювати з морем. Спокійним, але від емоцій та почуттів готовим ось-ось вдатися в хвилі. Не було огиди, не було відрази. Лише кохання, прийняття один одного. Це так… Так заспокоювало.

     

    — Сань Лан, мені так спокійно з тобою. Ти – єдине, що мені потрібно в житті для повного щастя. Готовий з тобою піти хоч на край світу… Готовий побачити тебе у всіх формах, але від тебе не відмовлюсь. Я кохаю тебе, потопаю в цьому почутті. Я так хочу тебе.

     

    Остання фраза говорилася з затримкою, наче хазяїн сумнівався, чи говорити її, чи ні. Але інтимного підтексту вона в собі не несла. Сє Лянь говорив свої почуття, те, що в нього в душі. Його руки повільно перетекли на сильні плечі, які зараз були видні через полупрозору тканину на них. Ніжно лягли на цю частину тіла, показуючи лише невинні наміри.

     

    — Геге… Пройде тисяча років, але твої слова будуть мене так хвилювати кожного разу. Я чекав їх так багато часу, а зараз не можу ними насолодитися… Здається, що їх все одно мало.

     

    — Ти їх почуєш ще не один раз. Десять, двадцять, сто… Сто тисяч разів. Я кохаю тебе до такого відчаю, що боюся тебе втратити. Боюся так сильно… Не зможу жити без тебе.

     

    Тон голосів повільно переходив на шепіт, слова були настільки душевними та інтимними, але в ніжному та невинному плані. Це було лише їхнє, особисте. Ніхто не повинен був це почути. Вітер піднявся вгору, повільно ворухнув волосся двох створінь. Вони не відчували прохолоду, яка була в цьому лісі зранку. Але відчували наростаюче тепло в серцях один одного. Хотілося стати ще ближче до Хуа Чена, але ближче нема куди… Останні міліметри між ними зруйнував Сє Лянь, який від розпачу поклав свою голову на груди Диявола.

     

    — Я тебе не покину, ніколи.

     

    Руки Сань Лана піднімались вгору, але потім повільно опускалися вниз по спині Божества. Він намагався заспокоїти Сє Ляня, відвести його від цих думок. Волосся продовжувало легко, наче крила метелика рухатися від повітря. Ця мить була неперевершеною.

     

    Вони стояли посередині того самого поля з білих квітів, зі всіх сторін окутані високими деревами. Промені сонця рідко сюди попадали, але все ж таки давали світло, щоб побачити щось вдалечі. Ластівка вже почала співати свою пісню, течія річки стала швидше. Ранкова роса зникла з трави під ногами. Але вони все продовжували стояти там, насолоджуватися один одним, наче це їхня остання мить разом.

     

    Зараз всі слова кохання були доречними. Але вони мовчали, наче боялися перервати спів ластівки чи цвіркуна, який десь пригає посеред зелених трав. Лише Хуа Чен насмілився сказати одинадцять слів, які заставили Сє Ляня обійняти його міцніше, а серце мимоволі здригнулося:

     

    — В кімнаті, повній мистецтва, я б все одно дивився на тебе.¹ Я теж тебе кохаю.

     

     

     

     

     

    ——————————————————

     

     

    ¹ – це цитата, але кого саме – не знаю. Побачила едіт з ними і одразу зрозуміла, що це дійсно підходить для Хуа Чена.

     

     

     

     

    2 Коментаря

    1. Mar 12, '23 at 05:30

      неймовірний фанфік, такий теплий, атмосферний, невинний
      безмежно дякую, за Вашу працю!!

       
      1. @София ЗуеваMar 14, '23 at 15:16

        дуже рада, що вам сподобалася моя,
        оч і невелика, творчість:)