Фанфіки українською мовою
    Фандом: .Оріджинал
    Мітки: Sugar mommyАнальний сексВагінальний сексВагітністьВигадана анатоміяВигадана релігіяВід друзів до коханцівВід коханців до друзівВійни / БитвиВтрата кінцівокГномиГобліниГромадянська війнаГрупове згвалтуванняДруїдиЕкшнЕльфиЗаколоти / ПовстанняЗамкиІнцестКінк на вагітністьКінки / ФетишіКляпи / Затикання ротаКров / ТравмиМінетНездоровий BDSMНіжний сексОсідланняПерсонажі похилого вікуПерший контактПідліткова вагітністьПідліткова закоханістьПримусовий шлюбПрихована вагітністьПропозиція руки та серцяПроституціяРанковий сексРізниця в віціРомантикаСекс в нетверезому виглядіСекс в одязіСекс за розрахункомСексуальне насилляСидіння на обличчіСімейна сагаСлужбовий романСмерть антагоністаСмерть другорядних персонажівСмерть основних персонажівСпокуса / ЗалицянняСпонтанний сексСтрах сексуальних домаганьТемні ельфиТілесні покаранняТренування / НавчанняФіктивний шлюбФліртФортеці / БаштиФут-фетишХарактерна для канона жорстокістьХолодна зброяЧиновникиШлюб за розрахункомШпигуни
    Попередження щодо вмісту: Ж/Ч

    1. Вітер Перемін.

     

    “-Сьогодні особливий вечір, день народження ,Приємника й старшого сина Короля.Його повних 18 років.Молодий Енергійний,гнучкий та вправний воїн,сміливий полоковода,також він чудовий дипломат і економіст..Він набагато домтойніший носити Корону ніж його Батько Пяничка ,Подумати тільки король якого прозвали “Дно Бокалу” править вже 20 років.І за цей час ,ситуація особливо останніми роками все гірше й гірше,якщо він не помре своєю смертю,нам потрібно йому допомогти чи не так ,Головнокомандувач Мішо́?”

    “-Я в цьому поки що ,не впевнений ,Ельфи влаштовують провокації на Кордоні,Король вже видав указ про те ,щоб Роман вів війська на переговори до Короля-Друїда Ельбути.Якзо ми зараз позбавимось від короля,на Королівство Чекає Хаос.”

    Розмову Головнокомандувача Мішо та Канцлера Катери перервав стук у двері,це був Зузюм,калічка якого всі вважають за несповна розуму,а насправді він таємний агент,”пташечка” для Мішо.

    “-Перепрошую за турбування ,але в мене важливі новини ,щодо конфлікту з Ельфами.

    Приклонивши голову сказав бідний Зюзюм.

    “-Повідай,Ми уважно слухаємо тебе” – поклавши руку на меч в ножнах сказав Мішо.

    “-Син Герцога Іштвана з Дому Карпиш,чиї землі пограниччя з Королівством Лісних Ельфів,був вбитий під час чергового рейду Ельфів.А його донька з чоловіком та новонародженою дитиною попали в полон,він відправив перемовників,які прибули до короля ,щойно ,я почув як завтра розпочнуться перемовини”.

    “-Це погано ,схоже ,що Роману доведеться набагато скоріше відправитись в Берздівку на допомогу Герцогу Іштвану.” – стривожено сказала Канцлер Катера.

    Перекинувшись поглядами ,Мішо наказав Зюзюму зникнути та не висовуватись ,а сам відправився на пошуки Романа.Тим часом молодий принц в своє 18 річчя,чудово проводив час на балу ,розважаючись з дівчатами знатних родів.Прямо зараз він був в компанії Наталі з Дому – Берш. Вони випивали вина ,та сміялись в компанії один одного.Як раптом Роман помітив свого Батька,він взяв Келих Елю,та почав кричати ,аби на нього звернули увагу ,всі гості.

    “-Хвилнику уваги,говоритиму я,ваш покірний слуга!”

    В залі розгорівся сміх,адже принц не може бути слугою підданих.

    “-Сьогодні мені виповнилось повних 18 років, сьогодні ми приділимо цей вечір всім нам,тому ,що за декілька днів я відправляюсь в країну Ельфів,аби наваляти королю Ельбуті,і принесу його голову вам як подарунок від вашого Короля.А особливо охочим я принесу його ковбасу!”

    В залі знову розгорівся сміх,всіх це забавляло,хоч було й правду ,армія закінчила збір вчора,а тому повністю готова.В цей час Роман знову поглянув на батька який дивися на нього холодним поглядом після того як Роман Назвав Себе Королем.В цей час до нього почав підходити Міхо,який привернув увагу до себе,з криком “Саме так Тигре,Піднімемо Келехи за славну перемогу над Ельфами,і за Принца Романа”.В залі розумівся крик всі почали випивати і далі веселитись.Мішо підійшов до Романа,та гукнув його відійти на хвилинку.Вони пішли в покої Романа.

    “-Є серйозна Розмова,Романе.Син Герцога Іштвана,помер в битві з черговим загоном Ельфів,а його донька,зять,та внук попали в полон.По перше переговори будуть набагато важчими,а по друге ,ти прекрасно знав його сина.Він вправний пололководець і Воїн,він не міг пасти від рук Ельфів,тим більш змагаючись пліч-о-пліч з Батьком…Не здається тобі це дивним?Ти прекрасно знаєш ,що твій батько ,був би радий зробити  Приємником,того брата Максіда..”

    “-Мій батько ,поганий король,п’яниця,лінивець,поганий батько,але ти думаєш ,що мій батько,твій Брат,дійсно замовився ,аж з королем Ельфів ,аби вбити мене?” – трохи знервовано відповів на такі заяви,Роман.

    “-Я хочу помилятись ,більше ніж бути правим ,просто…будь Обережним,а ще …завтра Рада Короля,проведе переговори з послами Іштвана,скоріш за все ти відправишся завтра ввечері.”

    Роман дещо подумав ,а потім положив руку вуйку на плече.

    “-Дякую за попередження,…і за пораду,а зараз …краще продовжити наше пірування”

    Проте не встиг Роман залишити ,свої покої ,як замість Зали,він крадькома відправився в покої Наталі Барш.Тихим кроком озираючись по сторонах відправився до її покоїв і зробив декілька легких стуків по дверях ,вона відкрила двері ,він різко увійшов і замкнув їх за собою,з легким відтінком темноти кольору шкіри,брюнетка вцепилась,за Принцами,обнявши його шию руками,вона почала палко цілувати його ,не відпускаючи ні на хвилину.Замкнувши двері,він взяв її по під руки,та поніс до ліжка,де положив на спину ,і почав цілувати її шию ,стягуючи з неї весь ,одяг та не забуваючи про себе.Його міцні сильні руки,розрізали петлі на спині ,та зірвали плаття з Наталі,тоді він скинув з себе одяг з торсу ,і почав ніжно цілувати ,груди дівчини,ніжно торкаючись її талії,тим часом як вона стягнула з нього Легінси ,та одяг з ніг.Її долоні пройшлися по його сідницях, і ногах,поки його поцілунки спускались все нище й нище ,доки не дійшли до її вульви,хлопець пристрасно й палко,покусвючи справлявся з її статевими губами,працюючи вміло язиком.Ноги дівчини стикались від задоволення,вона положила руку собі на лобок,граючись ним ,що приносило ще більше задоволення.Тоді хлопець провівши язиком від її анусу й до лобку,піднявся знову на гору.Він взяв свій член лівою рукою,і повільно увійшов в дівчину.Тоді цією ж рукою ,він взяв її са сідницю притягуючи до себе,та почав постійно пришидшуватись.Наталі ,починала стогнати від задоволення,але стримувала себе ,аби їх не було чутно,Роман нахилився до неї почав цілувати її губи, дівчина приобняла його відповівши на поцілунок,постонуючи час від часу.Поки його венистий член пульсував в її вульві.Хлопець задрав її ноги,так що вони опинились на його плечах ікрами,і почав сильно пришвидшуватись,затиснувши рот Наталі своїм.Дівчина лише отримувала задоволення ,найбажаніший жених усього королівства ,ділить ліжко з нею,вона по-справжньому кохала на рік старшого від неї принца.Тим часом з потаємного лазу,за ними наблюдав дехто інший.Таємнича фігура ,покинула свою схованку,і відправилась в покої одного з герцогів який приїхав відсвяткувати день народження принца.

    “-Лорд Боган Пінк ,мій брат Лорд Валдо Сікора ,я прийшов з новиною,ваші побоювання ,а ваші надії сер Валдо підтвердились.Принц Роман ,брехав нам прямо в очі він не Готовий Одружитись ні з одною з ваших Доньок.” – чітко доповів розвідник.

    “-Я так і знав ,і казав це ще з самого початку,чому ми досі намагаємось здійснити цей план,чому б нам не повернутись до старого?” – не задоволено викрикував свою думку Лорд Валдо.

    “-Твоя голова Гаряча,але ні в тебе ,ні в мене немає ,шансів проти Королівської армії,а навіть якщо ми виграємо ,далі потрібно буде воювати з Ельфами!” – не менш незадоволено і злісно відповів Лорд Боган.

    “-Тоді в мене інша пропозиція!На одній з твоїх Доньок – одружуся я ,закладемо Союз,проведемо Мобілізацію,і як тільки Елтбута позбавиться Романа,арештуємо Короля,і його сім’ю,розкриємо його секрет,та посадимо на трон Максіда ,а з Мішо,та його Синком твоїм тескою Розберемося пізніше” – впевнено і сказав свою думку Владо.

    “-А ти в цьому впевнений?В мене є своя умова ,а ти молодий і Гарячий Телепень,звідки мені знати,що ти погодишся ,а потім не встромиш мені ножа в спину?” – не задоволено пробурчав Боган.

    “-Спершу ,озвуч причину!” – але Боган вагався ,він був вже пристаркуватим і обережним ,йому потрібна була впевненість в союзниках.Тоді Валдо видав наступне :”-Моя Сестра ,Віколіта ,я віддаю її тобі в якості полонянки ,до самого кінця ,коли вирішено всі справи ,а тепер озвучуй умову.!”

    “-Добре,Добре не нервуй,на відміну від Принца,в тебе не буде вибору ,щодо моїх доньок,ти одружишся з наймолодшою ,16-річною Двіаною…” – відчеканив старий Лорд.

    “-Пропонуєш мені одружитись з калікою?Ти прекрасно знаєш про її хворобу,якщо все затягнеться вона зможе народити здорових прижмників?” – поцікавився Валдо.

    “-У тебе немає вибору,або наші шляхи закінчуються або погоджуйся!” – пробурмотів старий Лорд.

    Валдо подумав декілька раз ,і погодився протягнувши руку своєму новому сознику.Його сестру одразу ж привели до Богана і він виділив їй кімнату в покоях.

    Тим часом в покоях Наталі ,коханці завершили свою справу.Вони лежали в обнімку ,цілуючись та насолоджуючись один одним.

    “-Чому ти не довів справу до кінця?Не вже ти не хочеш аби я стала твоєю королевою ,та понесла? – поцікавилась Наталі.

    “-В мого батька є усна домовленість з Лордом Боганом Пінком,про те ,що я маю одружитись на одній ,з його доньок на вибір” – роз’яснив Юнак.

    “-І що?Не вже ти виконаєш волю Батька?Твій вплив і престиж набагато більший ,усі присутні хочуть бачити Королем Тебе!Ти лідер,а не Батько” – обурилась дівчина ,з сумними очами дивлячись на коханого.

    “-Послухай ,я не хочу аби Ситуація В королівстві погіршилась через Королівські Інтриги,спершу я Розберусь з Ельфами,а потім повернусь і …буду бачити,я намагатимусь виправити цю ситуацію.”

    Дівчина злісно дала йому ляпаса.”-Будеш бачити!?Придурок,тобто ти не впевнений в тому ,що не хочеш одружуватись на одній з Доньок Пінка ?А я думала між нами все серйозно!”

    Хлопець піймав її за рот та закрив його рукою.“-Не кричи,жінко!Ти не розумієш,вбивство Короля приносить великі проблеми і біди,я не буду убивати свого батька Заради Трону та Корони!Але ,що робити з його волею я вигадаю після ,походу в Столицю Ельфів!”

    “-І всеодно ,ти не можеш чітко сказати “Ні ,я не виконаю його волю!Йди звідси я ображена,порозмовляємо завтра!” – образившись дівчина закуталась в одіяло та чекала поки Роман піде аби почати плакати.

    Знервований Роман,покинув покої Наталі,та відправився в залу де без перервано почав випивати Ель,швидко опянівши.Тим часом за ним спостерігав той самий незнайомець,та поруч з ним стояла дівчина.Середня Донька Пінка – Багана Пінк.

    “-І чому ти мене сюди привів,наскільки мені відомо він одружиться з моєю старшою сестрою Наталі.” – трохи злісно казала дівчина.

    “-Послухай мене сюди,я сьогодні засік як він Кохався з Донькою Володера Берша ,його не цікавить домовленість ваших Батьків,але я знаю ,що ТИ закохана в нього.Мій брат Телепень,він основний приємник і Регент нашого хворого батька,та погодився на шлюб з наймолодшою з вас,а також віддав вам нашу сестру,знай ,що я не довіряю вам.Але якщо ти зробиш усе,аби Роман на тобі одружився та зірвеш тим самим плани Мого Брата,вбережеш наш дім,ваш дім,відносини між короною і твоїм Батьком,вийдеш заміж за коханого,та станеш Королевою усієї Кавії.”

    Спокуслива пропозиція та стільки привілегій,цими досягненнями вона б також змогла втерти носа своїй старшій сестрі,а її потомків би поважали так як потомків її старших сестри та Брата.Тому як тільки П’яний Роман направився в супроводі Мішо в покої ,який тягнув його попід руки,вона прослідкувала за ними,і як тільки Мішо покинув покої Романа,вона проскочила повз охорону,та забігла до Романа замкнувши двері,вона швидко прибігла на його ліжко та залізла на нього.

    Хлопець не одразу навіть зрозумів ,що сталось.”-А?Багана цее тиии?Щодо,ти тут роб..иш?

    “-Ну як це ,що прийшла скоротити час з своїм майбутнім Королем”

    Дівчина посміхнулась,та не давши сказати йому ні слова ,швидко скинула з себе одяг ,оголивши йому свої груди,та накинувшись на цього з поцілунком.Вона вправно роздягнула його,а потім почала спускатись зі своїми поцілунками в низ.Дойшовши до його члену,через розріджену алкоголем кров ,Роман збудився швидко,і дівчина почала майстерно смоктати його венистий,член.Ніжно вилизуючи його опрацьовуючи головку язиком,та покусуючи його шкіру на яйцях.Після чого вона посміхалась та дивилась на Романа,вона піднялася та почала його знову цілувати,а сама різко сіла вульвою на його член,який був повністю обслинений.Вони обоє почали пришвидшуватись рухаючись в такт.Її м’які сідниці стукались об ноги Романа,хлопець сильно стискав їх своїми сильними руками.Покусуючи та відтягуючи її соски зубами.Тоді він стиснув її сідниці максимально сильно,та різко пришвдившвся ,це тривало ще з десяток хвилин,і дівчина вже повністю почервоніла та вспотіла ,намагаючись не застогнати,як різко хлопець завершив ,прямо в середину.Тоді він повільно зупинився ,і вона посміхаючись почала цілувати його,і в поцілунках та обіймах вони разом заснули.

     

    0 Коментарів