Фанфіки українською мовою

    Глава 5

    Ми проснулися, ми поговорили, і Андрійко одразу погодився забрати малу, сказав так навіть краще ніж вона там. Речі Марійчка зібрала зе звечора, бо так мріяла щоб її забрали звідти. Що правда першу ніч марійчці прийшлося спати на дивані, але ми одразу замовили ліжко, яке якраз забрали наступного дня. А сестра у Андрія розумна, вона коли приїхала почала розпитувати хто я, я кажу друг дуже хороший. Вона дивиться на нас, а ми за руки випадково взялися, та й вона і каже я бачу, які ви друзі, особливо дивно Андрій ходить. Потім ми сіли грати в монополію, де можна було купувати пам’ятки України. Обід готував я, а я готувати не вмію, тож найсмачніше, що міг приготувати був омлет, ось його і приготував. Після обіду я з Марічкою ліг спати. Проснувшись, ми сіли грати в дурня на запитання. Там були різні запитання, але одне було таке сумне. Я в нього запитав що його побудило піти в ЗСУ, він сказав що помститися за батьків хотів, сказав, що покаже могилу, сестра тоді почала плакати, ми її ледве заспокоїли, потім грали в карти на музику з плейлісту. Потім взяли сіли разом пити чай, і ця мала уявляєте вирішила писати про нас фанфік і почала розпитувати. Вона питає а хто актив, я розсміявся, а Андрій серйозно на неї подивився і каже він, показуючи на мене пальцем. Мене це ще більше розмішило. І тут мене схопили понесли на ліжко, поклали і він ліг поруч. Ви думали знову щось буде е ні, він втомлений після вчора, тому просто мене поклав, а Марійка сидить навпроти і сміється. Розстеливши малій диван, Андрій сів грати мені на бандурі. О так він чудово грає на бандурі, це просто неймовірно « Ніч яка місячна зоряна ясная, видно хоч голки збирай…». Потім ми пішли у ванну, разом посидіти погрітися. Але я у ванні заснув, він мене розбудив і сказав одягнутися, я одягнувся і він мене приніс вклав у ліжко і я знову заснув.

     

     

     

    Глава 6

    Ми зранку зібралися поїхали до лікаря, але я довго знову не хотів, а він мені каже, що якщо я поїде тоді потім заїдемо в сексшоп і це його була фатальна помилка. Поки ми їхали і я думав, що йому купити. Він мені каже, а я тобі паличку куплю, я сиджу і думаю, яку паличку, а він сміється. Цікаво було те, що всі ці дні Андрій ходив у моїй одежі, бо він з собою нічого не взяв. Він спочатку не хотів перевдягатися, але потім я сказав що від нього тхне. І тут йому набрала сестра і каже, я на вечір піду з подругою, він зрадів. Ось ми приїхали і я пішов до лікаря, виходжу і лікар мені каже сьогодні ніяких активностей, мені від цього стало сумно. Але потім Андрій купив мені цукерок. І ще дещо, я не скажу.

    *Пхапх, не скаже він, а я покажу, спробую сюди залити фотографії, і так треба показати, що вони купили і лице Андрія і Марічки вам же цікаво на них глянути? В мене не вийшло, отже купили вони костюм монахині і кролика і ще дещо, побачите…*

    А хоча ви й самі здогадалися, що можна купити у секс-шопі. Отже, ми пішли грати в автомати і вирішувати хто що зодягне. А після цього пішли в баню, аде я забув про те, що мені не можна і почав там задихатися і загубив свідомість. Я обовтався від того, що Андрій мене облив холодною водою, і ми поїхали додому. Приїхавши додому ми сіли дивитися фільм «Особлива дружба», і я заснув під час фільму. Просинаюся, а Андрійка поруч немає пішов шукати його, знайшов на кухні він готував пиріжки. Приготувавши пиріжки і їх з’їли, ми пішли перевіряти те що купили…

    *А далі продовжу я. Микола ліз до Андрія, весь час поки той готував пиріжки. Вони вирішили перевдягнутися у ті костюми, які кому випали. Микола одягнув костюм монахині, а Андрійко кролика. Спочатку Микола грався з Андрієм і його членом всовуючи в нього паличку і прокручуючи, але потім Андрій вирішив показати Миколі, як то бути пасивом. Але із-за того що Миколі на член одягнув він кришку Микола довго не протримався і почав знову губити свідомість. Але Андрійко вчасно спохватився, дав йому заспокіюче і вклав спатки.*

    Проснувся я під мелодійну музику його бандури « Ой у вишневому садочку там соловейко щебетав…». Андрійко побачивши, що я с проснувся пішов зробив мені чаю, і ми разом сиділи пили чай з цукерками. Андрійко так любить лежати на моїх грудях, але мені стає важко дихати і тоді він спохвачується і приносить мені води. Потім нам було нудно і ми вирішили кувиркатися, так так просто кувиркатися, але я довго не протримався, а ось він ще кувиркався довго. Потім ми лягли спатки.

     

     

    Глава 7

    Просинаюся я і розумію, що нібито все добре, але переодягнутися я забув і заснув у костюмі монашки, я закутався в покривало і пішов переодягнувся. Оце ми перевдягнутися і лежимо кусаємося, а Марійка дивиться на нас і сміється. Андрійко приготував нам сніданок, і за сніданком Марійчка розказувала як вона пішла на концерт напилася, і ще мій бідний Андрійко поки я спав їздив її забирав. Так як Марійка всю ніч гуляла, то вона одразу пішла спати, а ми поїхали їй за ліжком. А ще я купив Джавелін, і м’який банан. Потім ми їхали в машині додому і співали червону руту. Але ще я собі купив лосіни, хоча в мене і є шинель, але Андрій сказав, що надто відкрито, і вирішив прикривати мій зад своєю рукою, тримаючи постійно мене за зад, коли ми гуляли по парку. Ми гуляємо і тут я відчуваю, що руку він засунув під лосіни, я червонію а він сміється. Накінець ми прийшли додому. Він мені вирішив спекти тортику Наполеон, ой я так його люблю. І тут дивлюся а Анлрійко звідкись взяв, усмішку імператора, вино таке смачнюче. І я взяв його і випив пів бочонка залпом, а далі я не пам’ятаю.

    *Звісно стільки випити, Андрій майже не пив, бо не хотів бути п’яним при сестрі. Миколі знову стало зле, Анлрійко облив його холодною водою і вся одежа стала мокрою, Андрій вирішив перевдягнути Миколу, але Микола одягатися не хотів, тільки на труси погодився і сидить в одіялі. Коли Марічка проснулася, Андрій заштовхнув Миколу у ванну одягнутися.  Але Микола став надто буйний і почав кричати і роздягатися навпаки, Андрійко закутав його в покривало і зв’язав. Микола перелякався розплакався і Андрійко його розв’язав, довго заспокоював в кінці кінці Микола заснув. *

    Проснувшись я пішов у ванну, і згадавши то все, образився на Андрійка, бо я справді перелякався. Я вирішив вийти як завжди в одному рушнику і пішов робити чай, а він лається, що надто відкрито. Я пішов на кухню і там заперся, образився на нього. Сиджу оце, п’ю чай, він стукає вибачається, я відчинив. Він вибачився, і каже що то була не його ідея зв’язати, а то йому подруга порекомендувала, і справді так і було. Тупа ідея, мене це так трігерило. В мене із-за цього нервовий тік стався і руки трусилися. Ми все таки помирилися, пішли в кімнату, лежимо я кусаю його за попу, а сестра дивиться і сміється. І тут поки він відволікся я вирішив дещо зробити, вкусив його між ногами, а він як закричить. Андрій тримається за низ підбігла сестра. Андрій виставив її за двері, а потім я вилизав його. А ось як я його вилизав до думайте самі. Потім сіли утрьох пити чай.

     

     

     

    Глава 8

    Проснувшись і пожалівшись у ліжку, ми випили чаю. Ми пішли в душ, а перед цим на юзефа вирішували хто кидає мило, і там я уронив мило і далі пішло поїхало.

    *Андрійко, поки Микола підіймав мило, вирішив взяти його зад. Саме так наші хлопці стали світчами. Нахилився Микола щоб підняти мило, і тут відчуває сзаду Анлрійкові руки, які присувають його до Андрійкового вже готового члена. Андрійко не розтягуючи його почав повільно входити, знатно отрахав його в зад. Але їм цього не вистачило, і Андрійку взад потрапив вібратор. Вони вийшли так готувати сніданок, але Андрійко довго не протримався і побіг у ванну, Микола за ним допоміг йому висунути вібратор і кінчити.*

    Ой веселуха була у нас у ванні і не тільки там. Потім ми сіли дивитися Чорну раду. О так я обожнюю цей твір, декілька раз читав слухав і дивився. Шраменко і Леся то канон, але ще я шипперю Кирила Тура і Сомка, він точно не просто так прийшов спасати його з темниці. Потім ми утрьох сіли грати в бутилочку. І в мене тепер х песик який лиже мені шию, бо інакше наразитися на небезпеку. Так ми прогаяли цілий день і лягли спати.

     

     

     

     

     

    0 Коментарів