Фікманія

    Фанфіки українською мовою

    Головна

    Вітаємо фікрайтерів та читачів на нашому сайті! 

    Перед публікацією роботи а також перед тим, як залишити коментар, обов’язково ознайомтеся з Правилами.

    Розширений пошук

    ↓ Останні оновлення

    ↓ Свіжі фанфіки

    ↓ Нові розділи 

    • Обкладинка Розділ 4, у якому близнюки Візлі вирішують, що побороти страх можна тільки зустрівшись із ним віч-на-віч.

      Розділ 4, у якому близнюки Візлі вирішують, що побороти страх можна тільки зустрівшись із ним віч-на-віч.

      від Нана, та що Натлікс у Contra spem spero  · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · — Ігнорування проблем, звісно, не шлях до розв'язання самих проблем. Але Рейні куди краще думалося в спокійному стані душі й тіла. Лише…
    • Обкладинка Розділ 6

      Розділ 6

      від theonlysun у Вдихаючи сонце  · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · — Старі двері лікарняного кабінету вже давно не закривались - постійні суперечки за чергу змінювалися на крики, що змушувало молодого лікаря…
    • Обкладинка Поміж рядків

      Поміж рядків

      від rinashlmsk у Приречені на пітьму  · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · — Минуло кілька днів з того вечора в барі, але спогади про нашу розмову не давали мені спокою. Я почав помічати за собою, що кожна нова, навіть…
    • Обкладинка “За кілька днів до”

      “За кілька днів до”

      від Unter_man у Як сестри війну підкоря…  · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · — Першого грудня 1918 року Ада змогла попасти на передову, але перед цим їй видали форму і гвинтівку, після чого її оприділили до одної з…