Фанфіки українською мовою
    Обкладинка Будь моєю дочкою
    .ОріджиналДрамаРомантикаАлан Рікман (Alan Rickman)ОЖПРима Гортон (Rima Horton)

    Будь моєю дочкою

    від rickmaniac

    Здавалося, все було вирішено наперед. Акторська діяльність у розпалі, і через багато років, коли він не зможе грати, доживатиме віку з коханою дружиною в кріслі-гойдалці, в оточенні племінників. Але невелика любовна інтрижка докорінно змінює життя Алана Рікмана.

    Посвята:
    Містеру Рікману. Який живе у наших серцях, кадрах фільмів і звичайно ж у неймовірних історіях фанфіків.

    Примітки:
    Наперед прошу, не кидайте тапками) Не подобається, не читайте. І така версія має місце.
    Такий варіант розвитку подій крутився у моїй голові дуже давно. Я навіть починала писати фанф, але він так і не був закінчений, був надто драматичний і шмарклявий. І далі мого комп’ютера не пішов. Не хотілося повторювати багато історій, де Рікман кидає Риму і стає розмазнею. Я дуже поважаю їхні стосунки, і як не хочеться писати про це в минулому часі.
    Єдине, вік Алана близько 56 років (о боже, не вважаю 40 років старістю!), тобто це період виходу другого фільму про Поттера.

    1. Частина перша і друга
      1,974 Слів
    2. Частина третя і четверта
      2,621 Слів
    3. Частина п’ята та шоста
      2,222 Слів
    4. Частина сьома та восьма
      2,774 Слів
    5. Частина дев’ята та десята
      2,528 Слів
    6. Частина одинадцята та дванадцята
      1,973 Слів
    7. Частина тринадцята та чотирнадцята
      2,524 Слів
    8. Частина п’ятнадцята та шістнадцята
      2,584 Слів
    9. Частина сімнадцята
      3,306 Слів