Фанфіки українською мовою
    Обкладинка Без катастрофи манни
    Реінкарнація безробітного: В інший світ на повному серйозі (Mushoku Tensei Jobless Reincarnation)БойовикГуморДрамаЕкшнПригодиРомантикаФентезіАйша Грейрат (Aisha Gureiratto)Аріель Анемой АсураГіслен Дедорудія (Ghislaine Dedoldia)Еріс Бореас Грейрат (Eris Boreas Greyrat)Заноба Широн (Zanoba Shirone)Зеніт Грейрат (Zenith Greyrat)Кліфф Гремуар (Cliff Grimoire)Люк Нотус Грейрат (Luke Notos Greyrat)Норн Грейрат (Norun Gureiratto)Орстед (Orsted)Пол Грейрат (Pauro Gureiratto)Роксі Мігурдія (Roxy Migurdia)Рудеус Грейрат (Rudeusu Gureiratto)Сільфіетта (Sylphiette)Хітогамі (Hitogami)

    Без катастрофи манни

    від Олександр Білокур

    “Чесно кажучи, я гадки не мав, що моє життя буде настільки неймовірне! В мене є все, що потрібно для щастя: дружини, діти, друзі, чудова робота… Більшого мені й не треба. Проте усюди з’являється невгамовне відчуття, ніби щось не так. Немов моє життя не те, чим здається. Буває сяду на ліжко і думки завирують. Думки про те, що я не мусив опинитися саме тут і саме зараз… Можливо, Міко мала рацію. Сталося дещо, що змінило мою долю.”

    1. Том 1. Розділ 1. Перелом реальності
      4,896 Слів
    2. Том 1. Розділ 2. Додому
      5,499 Слів
    3. Том 1. Розділ 2.5. Сільфіетта
      1,162 Слів

    2 Коментарі

    Note