Перша скрипка – біла лебідка, друга скрипка – вечірній сум

Ранішні Чернівці неспішно вливалися в новий день. Разом з дзенькотом тролейбусів, з повільними пішоходами, котрі мружилися до сонця, з сонними котами та вайлуватими Запорожцями і Жигулями. Тільки в місцевій телестудії…

Правда (вся) про підозрілого типа

Мій липень був завалений проектами і я так подумала, що я б сама себе прибила за таку затримку розділа. Тому я знову розбила його на два 🙂👍 Приємного прочитання 😘 P.S.…

Від кларнетів до розмов

–Одягайсь на розстріл! – Крикнув хтось і постукав у двері. Я прокинувся. Вітер розчинив вікно. Зеленіло й добрішало небо. А над усім містом величезний рояль грав... І зрозумів я -…

Прадмова

Дысклеймер: Гэты расказ пишацца па белоруску і я захацела вылажыць яго дзе-небудзь. Мне паказалася, што будзе ня дрэнна, калі я зраблю гэта на гэтым сайце. Спадзяюся, што карыстальнікі будуць ня…

Не ті очі

Ленн Фаб'єн Меріар визнав себе непросвітним романтиком, коли лорд С, з котрим пощастило перетнутися на святі якогось-то Духа, прибув до родинного замку з нерозв'язаною проблемою. В онука Архіваріуса теж така…

В ту годину

Вечір проходив надзвичайно. Вельзевул прийшла в дім Гавриїла щоб познайомитись з батьками, що може буде кращим за це? Атмосфера, на диво, була спокійною, мати мило розмовляла з нею а батько…

Юля

Ти. Найгірша помилка мого життя. Найгірше, що колись зі мною ставалося. Ти можеш думати, що це не так. Але все абсолютно правильно. Я гадала, що ти мене любиш, як подругу…

Нові знайомства

В наступні дні Оля нарешті змогла виділити час на себе і помедитувати. Вона вже навіть уподобала невеликий плац біля Небесної кузні, де на світанку нікого не було і де вистачало…

Останній уламок Вутрад

  Соратники дісталися Вайтрана вже за північ. - Думаєш, Кодлак вже спить? - запитала жінка, коли вони нарешті дісталися Йоррваскру. - Навіть якщо він у ліжку, то навряд чи. Хороший…

Зіпсований вечір

Сильний порив вітру пройшовся по голій шкірі рук, сповіщаючи про прибуття потягу. У цей час в метро здається людей було більше ніж на вулиці. Я сіла на вільне місце і…