Перший і останній

— О, доброго ранку чи краще сказати ночі? – Вітається Тоні , трохи не очікуючи , що о пів на четверту хтось із месників також може прийти на кухню, а…

1

— Месники більше не будуть приватною організацією, надалі… — Росс не встиг договорити, як раптом посеред зали щось яскраво блиснуло і буквально нізвідки з’явилася броня Залізної людини. Вона виглядала трохи…

Перший і останній

Тоні рідко прокидається першим. Зазвичай Бакі не потрібно багато сну через його суперсолдатські здібності, кількох годин якісного відпочинку йому цілком вистачало. Саме тому такі моменти були дуже особливими. Бакі вві…

частина Тоні

Для Тоні все це ніколи не було просто. Як і всі діти, він чекав дня, коли отримає свою здібність, сподівався на якесь чудо. Наївно. Його здібністю було визначати, чи кажуть…

частина Стіва

Система дала Стіву дуже просту здібність - бачити як сильно люди його люблять. Та все ж це дуже корисно, тож він щасливий і живе своє звичайне шкільне життя, оточений правильними…

Частина сьома

Перед початком хотіла сказати, що в найближчому майбутньому планую перенести роботу на АО3     Тоні снився той самий сон. Та сама прохолодна і темна кімната, таке ж тепло поруч.…

Глава 2, де Хейд зустрічається з кузенами

Через вікно вертольота було видно лише темні дощові хмари. Прогриміла блискавка. Тоні Старк,себто Залізна Людина. Стів Роджерс та Наташа Романов озирнулись на переполоханого Локі, що сидів зв’язаним на металевій лавці.…

Глава 1, де Хейд виганяють

За довге життя, Хейд багато разів наступала на одні й ті самі граблі. Не те що їй було за це соромно, ну з ким не буває, га? Але тепер ця…

Шанс на новий кінець

Опис: Тоні знову і знову переживає день розколу команди Месників. Можливо це шанс щось змінити? *** Цей день був жахливий і так, без всякий містичних штукенцій, в яких навіть він…