6

Написано для Зимового фікрайтерського з'їзду Картини з лабораторії зникли. Баджі граційно їздив на стільці, оминаючи столи, а Чіфую з Казуторою в подобах котів спали на грудях вампіра і голосно муркотіли.…

4

- З'ясували стосунки? - спитала Юзуру, котра чекала за дверима. Ханма, який раніше огризнувся б, зараз лиш кинув: - Це явно тебе не стосується, напарнице. - Я тобі не напарниця,…

3

Десь біля півночі незворушна Юзуру і стомлений Ханма зайшли у криміналістичну лабораторію Тіньового агентства - просторе затінене приміщення з кількома столами й надсучасною технікою, яку агентство час від часу позичало…

2

Юзуру довго розглядала закривавлені й понівечені фото жертв з моторошною цікавістю. Придивлялася до ран, вивчала характер пошкоджень, наскільки це можна було зробити з фото. Уважно прочитала висновки патологоанатома, решту документів…

Найтемніша ніч

Такемічі все ще думав, що це поганий сон. Що усі ці смерті, ця марна погоня за маніяком, лише сняться, поки він спить разом з Майкі. А як прокинеться, то поцілує…

На крок позаду

Він сидів у кабінеті, обхопивши голову руками. Думати не хотілося, проте побачене й почуте нав'язливо крутилося у свідомості. Аккун казав, що Кісакі збирався вбити Такемічі. Манджіро бачив сни, де Ханаґакі…

Зв’язок

У відділку знаходилися чергові, котрі здивувалися візиту Такемічі. Той щось сказав про прохання Наото, і його більше ні про що не питали. А втім, треба повідомити і шефа. Бо, схоже,…

Крихти правди

Безсонна ніч. Такемічі сидів у ліжку, витріщаючись на стіну порожніми очима. Спогади проносилися в голові. Це були найкращі спогади серед усіх, що у нього були. Перша зустріч, коли Майкі побив…

Загублений

- Май на увазі, видовище жахливе, - попередив Наото, коли детективи зайшли у ліфт, - тіло знайшов друг убитого. Зайшов випити з ним пива, а там... - Я готовий, -…

Втрачене життя

Коли перше потрясіння пройшло, Ханаґакі взявся за роботу. Наото оглядав місце злочину. Більше він не виказував емоцій, хіба час від часу заплющував очі, коли повертався до тіла. Навіть незворушний Тачібана…