Перший і останній

— О, доброго ранку чи краще сказати ночі? – Вітається Тоні , трохи не очікуючи , що о пів на четверту хтось із месників також може прийти на кухню, а…

1

Бакі чесно хотів би залишити Гідру та Зимового солдата в минулому, поринути зі Стівом у нові пригоди в тому майбутньому, про яке він колись так мріяв, але це було не…

1

— Месники більше не будуть приватною організацією, надалі… — Росс не встиг договорити, як раптом посеред зали щось яскраво блиснуло і буквально нізвідки з’явилася броня Залізної людини. Вона виглядала трохи…

частина Тоні

Для Тоні все це ніколи не було просто. Як і всі діти, він чекав дня, коли отримає свою здібність, сподівався на якесь чудо. Наївно. Його здібністю було визначати, чи кажуть…

частина Стіва

Система дала Стіву дуже просту здібність - бачити як сильно люди його люблять. Та все ж це дуже корисно, тож він щасливий і живе своє звичайне шкільне життя, оточений правильними…

Глава 2, де Хейд зустрічається з кузенами

Через вікно вертольота було видно лише темні дощові хмари. Прогриміла блискавка. Тоні Старк,себто Залізна Людина. Стів Роджерс та Наташа Романов озирнулись на переполоханого Локі, що сидів зв’язаним на металевій лавці.…

Шанс на новий кінець

Опис: Тоні знову і знову переживає день розколу команди Месників. Можливо це шанс щось змінити? *** Цей день був жахливий і так, без всякий містичних штукенцій, в яких навіть він…

Глава 24

Глава 24 Династія обезголовлена, Цієї ночі ви просто можете побачити примару "Emperor's New Clothes" | Panic! at the Disco - Доріс? Моя Доріс? Ви певно жартуєте?  Він привстав з крісла,…

Глава 23

Глава 23 Я зустрів її в церкві, Але вона могла бути Дияволом "Ferrari" | The Neighborhood Наступного дня вона подзвонила Корі за написаним телефоном і попросила позичити комп'ютер. Він уважно…