Дуже особлива Ініціація Куджьо Сари

Раз на десятиліття генералка армії шьоґунату мусить проходити ритуал Повторної Ініціації, аби довести свою відданість шьоґунці та отримати благословіння на наступні десять років. Сьогодні Куджьо Сара мусить з’явитися перед своєю…

Частина 1

— Подейкують, що Шиканоїном Хейзо було розплутано понад сотню справ за його працю детективом у Комісії Тенрьо. Він здатен вирішити нерозв’язне та пролити світло на найтемніші таємниці. Але єдина справа,…

Серце Вічності

Вічність. Що воно таке, та вічність?! Для когось це щось примарне та далеке наче сонце чи місяць. Однак для мене – це мета усього мого життя. Я – Електро Архонт…

Глава І

Примітка: Основний пейрирг - Сяо/Венті Додаткові: Кадзуха/Альбедо, Тігнарі/Скарамучча ❗️Увага: в роботі присутні сцени насилля та жорстокості. Амбер створила групу «Новий рік» Амбер додав (ла) Еола Амбер додав (ла) Кая Амбер…

Після смерті Імператриці

— Ваша Імператорська Величність, — скільки разів звучала ця фраза з одних вуст, але навіть через рік у неї не ставало менше поваги та відданості. Райден Еї звично опустилася на…

Крикі,дим від сигарет,запої,або коротко:10-А

29 серпня ,14:25* Дурбелики @cold_boy:Рєбята це піздець @Скажи_паляниця:Оооооо братуха здарова😁😁😁 @Я_такий_сусі...:Єбать хто пише))))Ну шо братва як життя? @Скажи_паляниця:нормалянаааа а в тєбя как???)))))😄 @Ne_monashka:Венті ,ти шо там зовсім кукухою з'їхав,пиши нормально…

Вступ

Привітикі! Я перший раз пишу фанфіки ,і я дуже вдячна за те що ви перейшли на мій фанфік   Так ось в цьому будуть присутні чати ,тому я хочу зказати…

Випустити з лап

Райден Еі/Яє Міко — Скоро це скінчиться. Скоро це скінчиться. Лице Райден було непорушним, неначе обпалене з глини: стиснуті вуста, звичайний зібраний погляд, в глибині якого панували блискавки, та відсутність…

Stillness

Опис: Еі сумувала за Яє так само сильно, не знаючи, як змусити себе припинити. Райден Еі/Яє Міко *** Яє Міко вигиналася від дотиків до спини, закушуючи губи. На її лопатках…