Розділ 34

POV Какаші Вже два дні я наглядав за непритомною Сецуко. Орочімару привів нас до своєї прихованої лабораторії і підключив дівчину до сильно зміненого апарату життєзабезпечення. Справи були дійсно кепські. Мало…

Розділ 32

POV Орочімару Завершивши записувати результати експерименту, я відклав ручку в сторону. Ще секунду розмірковував, чи треба приділяти увагу моїй неочікуваній гості, чи продовжувати ігнорувати. – Ви там закінчили? – прозвучав…

Новий світ

Наруто вийшов з ванної кімнати. Його голова боліла дуже м'язи та кістки ломило від болю але зібравшись з силами Наруто йшов та був напоготові до всього що його чекає. В…

Прощання

Темнота лише темна темнота ще все що зараз оточувало Наруто. Він левітував в темноті не взмозі поворушити навіть пальцем руки. Наруто не знав скільки він так левітував. Неначе сам час…

Після Війни

Пройшла кровопролитна війна яка забрала безліч життів. Не було в світі Шинобі тих людей які когось не втратили через цю війну. Мадара був переможений як і Кагуя Оуцуцукі. Здавалося світ…

Розділ 1. Прокляття і “конкурс”

Хірузен ніяк не міг зрозуміти чи правда є про той конкурс, чи це чергова орочімарська витівка. А може парубок просто просто пропив всі кошти на завоювання та й вигадав собі…

Пролог

Спочатку була одна точка. Згодом — з'явилась друга, яка з'єдналась з першою, утворивши лінію. Точки з'єднувались, створюючи матерію — "життєдайне вариво", яке вирувало спіраллю. З нього утворились зірки, планети, енергія,…

Доля вовків-характерників. Цунаде. Глави 7-10

РОЗДІЛ ІІ. Доля вовків-характерників. Цунаде   Глава сьома   Початок червня.   Тейваз різко зупинилася посеред порожнього провулку, тупнувши ногою та практично заричавши. А, Господи!!! Який саме? Замовкни, Самуїакі. –…