13

Чуя Накахара Повернувшись в готель, я потрапив на допит Осаму, що швидко перейшов в горизонтальне положення. Це було не заплановано, але що є то є. Коли він почув про шлюб,…

Замальовка по соукоку. Шкільна аушка.

Шкільне АУ !16! Дадзай та Чюя познайомились ще в далекому дитинстві. Коли п'ятирічний Осаму був знову приїхав в гості до дядька Морі. Тому, в один момент, коли Осаму вже надоїла…

7

Всім привіт, з прийдешнім новим роком вас! Новий розділ, для гарного настрою! ______________________________________ Дазай Осаму Я сидів за своїм робочим столом в агентстві, вдаючи, що читаю журнал, насправді я думав про…

Прощальний подарунок (Дадзай/Морі)

Дазай ішов довгим коридором до дверей, за якими сидів його бос – голова Портової Мафії Огай Морі. Після смерті свого друга, Сакуноске Оди, Осаму прийняв тверде рішення – покинути цю…

[mission étrangère]

Це була їхня перша закордонна місія. Про неї Подвійному Чорному стало відомо ще за місяць до поїздки. Тоді Морі після котроїсь із місій викликав обох хлопців до себе. Ті, ясна…

Інтерв’ю зі смертю

Червоний бархат на стінах давив. У цій гладкій поверхні ще залишився запах міцних цигарок та олійних фарб, якими пропахла вся будівля. Дазаю відчував смуту, коли дивився на червоний. Він би…

1 частина

[це мій перший фанфік, тому вибачаюсь за непрофесіоналізм, скоріш за все тут буде багато води (>m<)] [ А ще і помітила що тут не показує пейрінги, тому ось вони: Ацуші…

Обов’язки, які ми не хочемо, вагою у ціле життя.

Думки про самогубство (!), якщо це вас тривожить, читайте тільки після зірочок! -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Чюя був вдячний Рюноске за те, що той підвіз його додому, але він відмовився від компанії молодшого…

Нове горе і старі секрети

Морі тільки бровою повів, навідміну від виконавців. Акутаґава вирячив очі і похитнувся, але зміг встояти на місці. Келих у руках Чюї розбився на дрібні уламки, а стілець, на якому він…

Розділ 4

                            Розділ 4 Останній день лікування Лін. На диво, сьогодні сонячно, адже вже два тижні не припиняються…