Дорого до раю чи знову в пекло

Кім Синмін звичайний хлопець з не най кращими оцінки і поведінкою в школі , юнаку тільки 16 а він вже точно знає ким хоче бути . Художником . Малювати він…

Дорого до раю чи знову в пекло

Кім Синмін звичайний хлопець з не най кращими оцінки і поведінкою в школі , юнаку тільки 16 а він вже точно знає ким хоче бути . Художником . Малювати він…

Пролог

Ранок. Сонце сходило освітлюючи своїм промінням Британське місто Л'Менбург. Бувшу нічну тишину почали пронизувати звуки машин. Місто прокидалося. Хтось відправлявся вчитися, хтось на роботу. На відміну від центру в кварталах…

Paint

" - ... Я не можу розповісти тобі більше. Хіба це не загальновідома наукова фантастика про те, що розповідати комусь з минулого занадто багато, може зіпсувати майбутнє?" Джордж відповів Дріму.…

Crystal ball

Джордж йшов сходами свого дому, з ключами у руках, і похмурим виразом обличчя.   Район був тихий, за винятком автомобілів, які час від часу проїжджали повз, та це не допомагало…

Знайомство та пригоди

Автор: (А/Н): Попередження: цей розділ довжелезно довгий і, ймовірно, міг би функціювати як два окремих оновлення, але я вперта дівчина і не хотіла співати свій потік. ТАКОЖ_Я хотіла сказати, що…

Який батько, такий і син

Коли ранок зійшов на небо, я опинилася у повномасштабній війні зі своєю сонливістю. Як виявилося, пристрасть не настільки ефективна заміна сну як я спочатку вважала. Я не знаю, в який…

Корона, кров та лози. Повернення напасті

  Багато води втекло після того як минув той моторошний бенкет біля злощасного яйця... Текноблейд це досі пам'ятав як він стояв посеред червоних ліан та лозинок, з своєю численною армією…