Лише мить

Вона ніколи не бачила Стайлза таким. Він був гіперактивним бовдуром, але надійним гіперактивним бовдуром. Людиною, до якої першої зверталася, коли втрачала опору, коли потребувала захисту, коли їй було погано. Вона…

Знайомство

Це був звичайний літній вечір. Вже темніло, і сонце намагалось доторкнутись останніми проміннями до будинків і прохожих.   Вітер тихо колихав дерева. Десь між шелестом листя і машин проїжджих, доносились…

Лідія та Джордан

Примітка: цей розділ трохи сумний, але він і має таким бути. Нагадую, що у мене є ТГ-канал, де можна подивитися ілюстрації до фанфіку, послухати атмосферні пісні та просто дізнатися, як…

Попередній намір

Дерек не був певен.  Він ніколи й ні в чому не був упевнений, все його життя складалося із сумнівів та плати за них.  Але також він ніколи не любив самоаналізу,…

Ти віриш

НОТАТКИ: Написано на челендж "Ручечка" за ключем піснею. АУ до всього, що можливо.   Магія працює лише для тих, хто в неї вірить. Ти не загубися у домі з привидами, не…

Стайлза не повернути…

Батько Стайлза побачив повідомлення, яке їм залишив ногицуне і Елісон яка була разом з ним одразу ж повідомила всіх. Зібравшись дома в Скотта вони почали вирішувати як їм діяти. -Він…