Близнюки

Частіше дивись вгору - там зірки. — Твою ж ліворуч, Хайтані, — Ізана та інші вже захекалися під час бігу, але у голови Піднебесся вистачає сил на те, щоб обуритися…

Частина 3. Виклик

День не являв собою щось особливого. Він просто почався зі стуку в двері, що змусило прокинутися Сейшу швидше і пройти до виходу. Заспані очі примружилися від яскравого сонця. Заплутане волосся…

Частина 2. Повноцінне знайомство

Ранок удався трохи важким. Голова свербіла від учорашніх пригод. Але незважаючи на погане самопочуття, Сейшу повільно підвівся і пішов вмиватися. Сніданок видався не дуже великим, адже їсти зовсім не хотілося.…

Частина 1. Чорне кошеня

Бувають внутрішні конфлікти, що заважають жити нормальним життям. Їх потрібно проходити, з ними треба боротися і в жодному разі не залишати все на самоплив. У когось це виходить відразу, у…

Непорозуміння з усім

-Це так круто, бути вільною, жити як ти хочеш, бути ким ти хочеш, любити того, кого хочеш, - це були її останні слова. І ось вже вона лежить мертва, не…

Т/і та І/п дивляться horror film

Ран Хайтані ♡ • Обере найстрашніший фільм жахів, але фільм не викличе інтересу. • Намагався відволікти від моментів у фільмі,які можуть злякати. • Після кінцівки почне розпитувати, чи не було…

Найтемніша ніч

Такемічі все ще думав, що це поганий сон. Що усі ці смерті, ця марна погоня за маніяком, лише сняться, поки він спить разом з Майкі. А як прокинеться, то поцілує…

На крок позаду

Він сидів у кабінеті, обхопивши голову руками. Думати не хотілося, проте побачене й почуте нав'язливо крутилося у свідомості. Аккун казав, що Кісакі збирався вбити Такемічі. Манджіро бачив сни, де Ханаґакі…

Зв’язок

У відділку знаходилися чергові, котрі здивувалися візиту Такемічі. Той щось сказав про прохання Наото, і його більше ні про що не питали. А втім, треба повідомити і шефа. Бо, схоже,…

Крихти правди

Безсонна ніч. Такемічі сидів у ліжку, витріщаючись на стіну порожніми очима. Спогади проносилися в голові. Це були найкращі спогади серед усіх, що у нього були. Перша зустріч, коли Майкі побив…