реакція #1

реакції МГА  !Хочу попередити, що це скоріше ОЖП, а не Т/І , тому що у героїні більш-менш сформована зовнішність, яка буде описуватися у реакціях кожного персонажа, вона може сприйматися по-різному.…

Запах твого тіла

Запах майже як основа тіла, яка може як відштовхнути так і привернути увагу. Хоча нейтральність виграє сьогодні більше. Коли твій асоціюють з вибухом і нотками перцю, важко всім навкруги, одне…

Кірішіма і Тецу

Глава 6 Хлопець переглядав світлини з другом, як тут, почувся грюкіт і Кірішіма влетів у кімнату.  — Можна? Що сталося?!  Сталевий підняв голову і натягнув усмішку, відповівши.  — Все нормально. …

Нагорода

Кирішима вже третю годину намагається знайти рішення рівняння. На очі майже навертаються сльози від безвихідності і втоми, в кімнаті спекотно, а над душею стоїть дуже злющий і дуже жахливий Бакуго.…

1. Meeting/Знайомство

Кав'ярня з не замудрованою назвою "Coffee Spot", розмістилась у досить прибутковому для такого закладу місці -  прямо біля університету економіки та торгівлі. Невеличке затишне місце, зі студентопосильними цінами, смачними напоями…

Алкоголь, відвертість, неочікувані зізнання

− Гаразд, я теж вже піду. Нам із дівчатами треба обговорити дещо секретне, хехе!  − Міна хлопнула себе по колінах і встала з–за столу, щиро посміхаючись. – Класно посиділи, але…

Проста несподіванка, що впливає на життя

Дитячі мрії, як метелики. Зароджуються гусеницею, починаючи з малого та зеленого рішення, а незабаром кокон, що закривається у собі. Приходить інший момент, що змусить тебе розправити крила і злетіти. 1…

Резюме

Резюме  Нейске Морі. Зовнішність: Русе волосся з вигорілими світлими пасмами.  Зачіска піксі, з деякими неслухняними кучерями. Сіро-блакитні очі, що темніють у відповідному освітленні. Акуратна форма носа та овальне обличчя з…

Ходяча проблема – Мінета

Привіт! Перед початком хочу подякувати, що зайшли почитати мою роботу)  Рекомендую слухати ці пісні, під час читання<3 • Ruth B. - Dandelions(sped up) •Діти інженерів - Навушники •Макс Пташник -…