Третій розділ

- Та-та-там. - Геґрід розкинув руки. До нас почала наближатись якась істота. Щось типу єдинорога, але без рога. - Хіба він не прекрасний. Привітайтесь з Бакбиком.  - Що це за…

Другий розділ

Бути грифіндоркою - те ще щастя. Уявіть, ваш «найулюбленіший» вчитель Снейп забирає ваші бали за те, що заголосно позіхнули. Та ще більше лихо, жити між двома розумними, красивими дівчатами. А…

Перший розділ

Темна магія не шкодує нікого. Кожен може стати її жертвою. Адже легенда каже: «Темна магія обирає слабких. Їй не потрібні ті, хто осилить її вплив на чарівника. Їй потрібні ті,…

Глава 36

Глава 36 36.1 Дельфі та Барті не відводили поглядів одне від одного. Напруження зростало. Кравч глибоко вдихнув повітря, яке змішалось з вишневий ароматом її парфуму. Перед очима почали з’являтись картинки…

Ледь не впала

Наступного тижня приїхав Гаррі. Йому довелося слухати нашу версію "Happy Birthday", адже декілька днів тому в нього був день народження. Після цього він обійняв кожного і ми пішли снідати. За…

Вісімдесят вісім

Примітка: 88 (— — –./– — –.): — любов і поцілунок у радіожаргоні   Драко думав. Це не було чимось новим для нього — думати (на відміну від деяких інших…

Глава 32

Глава 32 32.1 Луціус вже готувався до сну, не відчуваючи ніякої тривоги. Він добре знав, що Дельфі завжди приймає ванну по пів години, а іноді це все затягується на добру…

Глава 31

Глава 31 31.1 Барті не поспішав повертатись в свою кімнату, намагаючись переварити те, що почув. «Вона навіть не до кінця розуміла, хто перед нею стоїть. Чи може вона мала щось…

Незапланована зустріч

Вечір був дивовижним, але попри це невблаганно мав прийти ранок, який волів стерти той вечірній душевний спокій. І це дійсно так, бо Герміона хоч і прокинулась радісною, але десь всередині…

Незапланована зустріч

Вечір був дивовижним, але попри це невблаганно мав прийти ранок, який волів стерти той вечірній душевний спокій. І це дійсно так, бо Герміона хоч і прокинулась радісною, але десь всередині…