Чому це сталося зі мною?

     Трішки про головних героїв. Головна героїня її звати Тацу Міхо. Їй 17 років( це 2 рік старшої школи) Зріст-166, вага-56кг Зовнішність: волосся у дівчини було темно-червоне, та довге,…

Пролог

Вечірній в'їзд до прекрасного міста Токіо. Краплі дощу на машині ледь встигали стікати на вікна.  Двоє молодих хлопців поверталися до рідного міста з чергового робочого дня, вже під втомлені, вимотані.…

Все по “ханемії”

Дисклеймер Цей розділ містить сцени, що можуть бути психологічно напруженими для деяких читачів. Рекомендуємо бути обережними при читанні. Будь ласка, зважайте на свої особисті межі та емоційний стан перед тим,…

Привид минулого

[Дисклеймер: Містить спойлери! Якщо ви не хочете зловити купу спойлерів, то краще спочатку прочитайте манґу оригіналу. Якщо ви не знайомі з тайтлом, або не плануєте дочитувати манґу, то можете не…

Погане рішення

Фуджівара Тацукі з Ханемією Казуторою сиділи в кафе після робочого дня та обговорювали ситуацію, що нещодавно трапилася з Хінаморі. Атмосфера між двома була досить важка. Хлопець відчував сильну провину, за…

Повернення

[Дисклеймер: Містить спойлери! Якщо ви не хочете зловити купу спойлерів, то краще спочатку прочитайте манґу оригіналу. Якщо ви не знайомі з тайтлом, або не плануєте дочитувати манґу, то можете не…

Обіймаючи карамель

Він єдиний хто залишився поруч. Попередження: Можлива романтизація не здорових стосунків.   Сонце будить своїми яскравими променями, а варто лише відкрити очі — спалює сітківку та леді не змушує плакати.…

Так добре

Після свого повернення на волю Казутора не дуже горів бажанням повертатись до старих друзів, але Чіфую майже змушував його йти на це. Чіфую завжди як міг піклувався про, ще не…

7

Написано для Зимового фікрайтерського з'їзду Прокинувшись і відчувши, що прекрасно відпочив, Ханма одразу кинувся шукати Юзуру. Сьогодні Кісакі мав приїхати пізніше, бо зустрічався з тіньовими істотами за межами Токіо. Шуджі…

6

Написано для Зимового фікрайтерського з'їзду Картини з лабораторії зникли. Баджі граційно їздив на стільці, оминаючи столи, а Чіфую з Казуторою в подобах котів спали на грудях вампіра і голосно муркотіли.…