Палке свято

- Ти цілими днями вилежуватимеш боки?- кинув Хван залітаючи у кімнату Фелікса, та стрибаючи до нього на ліжко, що просіло від його ваги, а пружини проскрипіли. старе напевно. та відповіді…

Касета

Хьонджін не такий як інші, він живе сьогоднішнім день, він не заглядає у минуле зі спробами придумати хід подій які б виправили щось. він не мріє про майбутнє, не думає…

Скіні

Коли я перейшов до старшої школи надії про гучну компанію друзів давно були заховані глибоко та надовго. Так що моєму подиву не було меж, що люди можуть мене розуміти, розділяти…

Ти вбиваєш мене навіть у вісні

Хтось окликнув хлопця позаду . Хан повернув голову та побачив його . Свого колишнього хлопця Пак Джиньона — доброго дня хйон Сказав він опустивши голову — боже я тебе навіть…

Дорого до раю чи знову в пекло

Кім Синмін звичайний хлопець з не най кращими оцінки і поведінкою в школі , юнаку тільки 16 а він вже точно знає ким хоче бути . Художником . Малювати він…

Дорого до раю чи знову в пекло

Кім Синмін звичайний хлопець з не най кращими оцінки і поведінкою в школі , юнаку тільки 16 а він вже точно знає ким хоче бути . Художником . Малювати він…

Зненацька поява

  стояв ранок, на синьому небі не можна було розгледіти ні одної хмаринки, гілки на деревах не хилитались, вітру зовсім не було, якщо заглянути далі видно одні тільки сосни, які…

Сльози це не слабкість

- Ну Мінхооооооо - Та досить Хван, я нічого не зроблю. - Вбий його. - Дуже смішно. - Я не жартую, вирубимо його коли вертатиметься після його занять по вокалу,…

Запах

Він бачив чудовий сон. Але гучний будильник та крикливий голос вириває його із королівства сну.  — Мінхо, вставай, у тебе вже десятий будильник грає, — і відлунням почулося в іншій…

тепер ти щасливий чи нещасний?

-Ти точно впевнений, що не хочеш сказати навіть Феліксу? - запитує мама з невдоволенням на обличчі. -Так, нехай це буде сюрпризом. Квітневий вечір, теплий та комфортний. Джісона нарешті виписали з…