Частина 1

— Подейкують, що Шиканоїном Хейзо було розплутано понад сотню справ за його працю детективом у Комісії Тенрьо. Він здатен вирішити нерозв’язне та пролити світло на найтемніші таємниці. Але єдина справа,…

Під сакурою

Молодий, на вигляд, чоловік в костюмі стояв на схилі, а з ним юний бард. Обидва спостерігали за прощанням однієї пари. Нижче схилом, поряд з великим будинком, стояла мила дівчина, її…

Це жарт?

Кадзуха прокинувся о 10 годині звичайного травневого ранку. Його розбудив звук будильника, який він так ненавидів. Кожен ранок він прокидався з думкою, як же він ненавидить цей клятий університет. Йому…

Тіні минулого

Сценарій: вони відкриваються читачеві. Постаті: Кая, Ділюк, Альбедо, Дайнслейф, Джонлі, Тарталья, Сяо. Дайнслейф Привид нації зірок сидів на краю скелі зорелова.Дайнслейф, кидаючи свій зір на лазурне небо, завше здумував гордість…

Смажені фіалкові диньки

— То яка кімната ви кажете в нього? — Та пес його знає де просиджує свою дупу цей бовдур. Генерале, пройдіться коридором та побачите. Таку махіну навіть старий Пін помітить.…

Цікаві наслідки зміїних укусів

— Як же ти став генералом? Ітто посміюється, тримаючи гострий площик стріли над наспіх розведеним вогнем. Ситуація, звісно, не дуже смішна, розкажи кому — будуть у долоні плескати та охкати на повен…

День святого Валентина

… Школа була повністю обвішана всілякими сердечками, валентинками та рожевими кульками. Навколо висіла романтична атмосфера, хоча деяких уся ця "рожеворомантичність" дратувала…   На шляху від вхідних дверей до шафок для…

Здатність думати

Надзвичайно насичений день, наповнений сміхом дітей та купою дурних жартів. Після проведеного часу на сонячній вулиці, на його щоках та носі залишився легенький рум’янець, який виглядав дуже природньо на обличчі…