Чорна Гвоздика (Гін/Хіґучі)

Одного дня Гін не прийшла на роботу в Портову Мафію.   Замість неї з’явилася чорнява красуня з розпущеним волоссям, яке хвилями спадало по її плечах. Одягнена вона була в білу…

Неочевидне

Розмова виходить на новий рівень. Ще б пак, вони сидять тут вже чортзна скільки, намагаючись допити пляшки, що ніяк не хочуть закінчуватись. Дадзаю з самого початку не подобалась компанія, а…

Нічний проулок

П'ятниця, останній робочий день і після нього довгоочікувані вихідні. Так і у Портової мафії, хтось спішить після своєї роботи до свого дому, а хтось - відпочити з друзями. От і…

1 частина

[це мій перший фанфік, тому вибачаюсь за непрофесіоналізм, скоріш за все тут буде багато води (>m<)] [ А ще і помітила що тут не показує пейрінги, тому ось вони: Ацуші…

Повернемось до початка

Рік тому. — Дааа, Йокогама відрізняється від Лондона, пане Ігарасі. - тендітна жіноча рука трималася за лікоть чоловіка середніх років. — Пані, розкажіть більше про Лондон, будь ласка, - у…

Хлопці чи дівчата

Дана глава має додатковий варнінг він авторки: Біфобія   Дадзай хотів би стверджувати, що він чудово вміє заперечувати щось (якщо так подумати, це його найдавніший захисний механізм), але він не…

Гарячкове марення

Наступні кілька тижнів пройшли без особливих подій. Вони зберігають з вересня по жовтень крижану тишу, і хоча це не є справжнім прогресом, принаймні вони не ворогують активно. — Ну як,…

Паніні-прес

Епіграф: Хто сказав, що дріб'язковість ніколи не окупається?     Наступний предмет суперечок, як не дивно, — провина Чюї. Дадзай обертається, відштовхуючи ногою м'яту паперову кульку від свого столу, та…

Стукати не вчили?

Звичайно, те, що вони не колотять один одного, не означає, що ворожнеча між ними припинилася. Серйозно, взагалі не означає. Почнемо з того, що теми суперечок старі як світ. — Чи…

Невеличкий життєвий урок

Останній місяць літніх канікул проходить повільно, без усіляких подій. Половину цього часу Чюя проводить, розтягнувшись на своєму ліжку та надсилаючи повідомлення хлопцю з яким він зустрічався, намагаючись не думати про…