початок.

Ось ось настав серпень і закінчуються літні канікули, всі 11 класниці та 11 класники склали свої іспити і думають про вступ до вищіх навчальних закладів. Так само сидів і Сє…

можливо все стане краще…

Се Лянь виходив з кафе та сідав в машину яка чекала його 3-4 хвилини -привіт -Привіт ти як? Як там робота? -да все добре, начебто -поїхали? Мені треба заскочити до…

Комірчина

— Ти впевнений, що документи мають бути саме тут? — Якщо чесно — ні, але якщо це робочий стіл заступника Лінвень, то ми маємо знайти хочаб щось важливе… — раптовий лязг…

Заради тебе

Інь Юй, за порадою демона, відчинив «будь-які двері» резиденції і подумки побажав отримати найкраще місце для сну. Він думав, що побачить там розкішне убрання його небесного палацу. Але резиденція дуже…

Ваша Високосте?

Демон клацнув пальцями, і невидима сила поставила Інь Юя на ноги. — Ходімо, - кинув демон. Він уже зрозумів, що Інь Юй послухається. Але, на подив, Інь Юй замʼявся. Залишився…

Здобич

Кривавий демон дивився на Інь Юя, стоючи на воді, повернувши голову так сильно, що в живої люди уже б зламався хребет. Інь Юй… Інь Юй відчував смерть. Так, скоріш за…

Зустріч

Чорна вода плюскала йому під ребрами, чоботи вʼязли в мулі, обліплена водоростями палка ковзала між каменів, наче змія, в якої видрали обидва ока. Інь Юй потроху втрачав надію. — Гімно……

Все буде добре

Се Лянь виходив з кафе та сідав в машину яка чекала його 3-4 хвилини -привіт -Привіт ти як? Як там робота? -да все добре, начебто -поїхали? Мені треба заскочити до…

they were brought up the summer, kissed by the autumn

старі історії не розповідають по-новому - їх начебто починають спочатку. кожне розставання, на годину, на день, на рік, несе в собі частинку зміни. кохання переосмислюється, переходить від ненависті до захоплення…

fear and last summer

Твій дім там, де спокійні твої думки Конфуцій я думаю з тривогою про те, що молодість твоя минуща, друже; вона вже незабаром відцвіте, а там косою час махне байдуже... нащадкам…