Глава 1

Глава 1 Лицемірство - це данина поваги, яку порок платить чесноти. Ми так звикли прикидатися перед іншими, що під кінець починаємо прикидатися перед собою. Сонце світило, крізь вікна потрапляючи на…

Перший розділ (пролог)

Що буде якщо добавити до двох геніальних розумів, третього генія? Замінивши іншу людину, вижити в зовсім чужому світі. Де панує Лорд Преступності. Зустріч з не менш геніальним детективом, та робота…

1. Встреча біля дуба на болоті

Березень, холод, вітер, калюжі на дорогах по всій Англії, сніг перемішаний з калюжами який дуже схожий брудне болото. Просто сльота для очей кожной людини! І цим "брудним" часом Шерлок сидячи…

last game

Картинка пливе перед очима. Сфокусувати її було не легко, але можливо. Тіло обдавало приємним теплом. Поруч знаходився камін, щоб зараз замерзнути – тільки постаратися. Змішані відчуття, глибокий вечір за вікном.…

Наступна та остання подорож

Клара зайшла до консольної. Там її вже чекали Голмс та Доктор. Вона була вдягнута у одежу, котра була на ній кожен раз, коли її бачив Шерлок. Побачивши це вбрання на…

Команда ТАРДІС

ТАРДІС приземрилася серд джунглів. Дерева були завішані ліанами. Доктор визирнув з будки. — Це планета має назву Хевелюр, — промовив Таймлорд. Трійця вийшла з машини часу. Так, це планета була…