Фанфіки українською мовою
    • Частина 2 Джек зайшов до своєї команди , яка веселилася та пила ром. Пташка , залізла на стіл, по серед , кабаку та вистрілила, в верх . Усі присутні замовкли . – Перед тим, як пити та веселитися , після нашої пригоди…треба трішечки, дивитися на пару кроків , вперед . – Але ж іспанці , програли битву…- хтось обережно мовив тому . – Гм…-…
    • Розділ 1 Легенда, про кровавого імператора, який , омивався в крові піратів , розповідали , усі пірати, між собою . Джек проходячи, повз , розмови піратів , в одному із портів, міста . Він, обережно, підійшов до них, й почав слухати тих . – Останнім, часом , він зовсім, з’їхав з глузду . – Кажуть, що він винищує, мов звір, якому потрібно , якомога…
    • Розділ 6 На ранок Джек прокинувся , від відчуттів, що його зв’язали . Сидівши на ліжку , він побачив, як за столом , сидів Норрінгтон . – Мг….ти, як я бачу , переслідуєш, мене й , уві сні? – м’яко посміхнувся Джек. – Як би, я міг…але , ти не згадуєш, останнім часом , перед сном , мене – ласкаво відповів, тепло усміхаючись .…
    • Обкладинка Як Мердок з тюряги тікав
      від Billie Blue Тайм лайн 5-ої фази, ПОВ Мердока, котрий відбуває ув'язнення у Вормвуд-Скрабс. Увага: відкритий фінал! Але не хвилюємось - шоу подовжено на другий сезон
    • Обкладинка Все йде шкереберть.
      від Хитрий Лис Сілко: (голосно) Джинкс! Ти взагалі розумієш, що накоїла? Джинкс: (ховає погляд) Ну, я ж… Я просто трохи… ну, трохи переборщила, але ж таке буває! Сілко: (кричить) Переборщила? Ти ледь не підірвала весь наш склад! Всі наші ресурси, всі матеріали — тепер під загрозою. І все через твої…
      Бойовик • Гумор • Детектив • Драма • Романтика • Jinx • Victor
    • Фанфік

      Fabunus

      Обкладинка Fabunus
      від Laska team Головний герой підписав ненароком контракт з Дияволом і той кинув його в світ літератури.
      Гумор • Містика • Фентезі • AU
    • Фанфік

      Let’s jinx it

      Обкладинка Let’s jinx it
      від Хитрий Лис Лабораторія Сінгеда, наповнена тьмяним світлом і хімічним запахом. Сілко стоїть біля столу, а Сінгед, зосереджений на своїй роботі, не відводить погляду від своїх дослідів.
    • Обкладинка Усе почалося з кабінету
      від Дарина Ніколи не знаєш як закінчиться один вечір проведений з людиною а точніше країною, яку знаєш сотню років, проте товаришуєш з нею відсили декілька років. Саме так можна описати відносини двох країн по різні сторони Європи, але які мають більше спільного ніж вони думають. Отже, вечір, кабінет, Україна за своїм робочим столом та її новоприбула компанія на Різдво…
    • Обкладинка Цікаві відносини
      від Martic Ця розповідь про хлопця Ентоні якому 16,та дівчину Кетрін якій також 16. Вони навчались в одному класі та вони не дуже спілкувались, в них був дуже дружній клас але ці двоє недолюблювали один одного. Вони часто сварились та бились ,саме через це часто казали вони люблять один одного але можливо це було і так але точно не з двох боків.
    • Розділ 5 Джек , зайшов до своїх друзів, які вже, міцно спали . Він, не став, їх будити, та вийшов на бордаж , дивлячись на компас . Він , показував в , іншому напрямку . Капітан , підняв якір , та попрямував за курсом . На ранок , Спарроу, роздивлявся , у своїй, каюті, рукописи, про скриню . До нього, зайшов Гіббс. Він, дав…
    Note