Перша скрипка – біла лебідка, друга скрипка – вечірній сум

Ранішні Чернівці неспішно вливалися в новий день. Разом з дзенькотом тролейбусів, з повільними пішоходами, котрі мружилися до сонця, з сонними котами та вайлуватими Запорожцями і Жигулями. Тільки в місцевій телестудії…

І октави загули

Ця робота є продовженням, тому спочатку раджу прочитати "Від кларнетів до розмов". Чомусь мені здалося зараз, що я і свій щоденник записую не так, як думаю. Ніби для когось другого.…

Від кларнетів до розмов

–Одягайсь на розстріл! – Крикнув хтось і постукав у двері. Я прокинувся. Вітер розчинив вікно. Зеленіло й добрішало небо. А над усім містом величезний рояль грав... І зрозумів я -…

Нова жертва

Чорний туман зник так само раптово, як і з'явився. Ірина Шевченко, двадцятирічна студентка-історик, побачила, що стоїть в залі великого маєтку, оздобленого мармуром і позолотою. Вона кинула швидкий погляд на оздоблені…

Ніч сьогодні холодна

Попередження: Робота написана по мюзиклу від МУР та по фільму "Будинок Слово".   *** Мені подобалось шепотіти йому всіляке на вушко. А він всміхався, так солодко й рв'яно, і вірив,…

РАДЯНСЬКИЙ

поки рýчій пливе своїм чередом я стиха зітхаю, щоб поділиться гріхом — отож, праведна влада признала мене таким собі зрадником, що розруху несе. . в той день же почали гатити…

Неприємна зустріч з Асґардзом

Коли до зустрічі Рімуру та команди номер 7 залишалося пару хвилин, Сіель почала щось казати про те, що Дьябло хоче зв’язатися з Рімуру телепатично, щоб донести якусь інформацію. Через це…

Початок пригод Рімуру

Рімуру собі спокійно, то летів, то пливав у космічному просторі. Якщо його цікавила якась планета, то він туди залітав, робив усе, що хотів, та летів далі. Він навіть не думав,…

Початок історії

Ви коли-небудь задумувалися про країну, де не бувають війн та політичного впливу? Напевно, думали, що така країна буває тільки в мріях, або після життя? Але ні, така країна існує вже…

Задоволення за задоволенням

Він увійшов до кінця, одразу без заминки. Шень відчував кожну вену, яка виступала. Він міг би по відчуттях описати член Бінхе, який був в середині нього. Якби захотів міг би…