Зіпсований вечір

Сильний порив вітру пройшовся по голій шкірі рук, сповіщаючи про прибуття потягу. У цей час в метро здається людей було більше ніж на вулиці. Я сіла на вільне місце і…

Пролог

"... Лілі була милою, життєрадісною дівчиною. Хоч в її житті було багато горя та болю, вона продовжувала посміхатися, та ніколи не опускала руки. Це велика втрата для всіх нас, адже…

1

Чи реальний наш світ? Ніхто точно цього не скаже. Своїм одним оком я бачу, що ні. А ви відповісте мені зворотнє. Але чому? Бо я мислю, а значить існую. Дурна…

7

Незважаючи на те, що бігла як могла, так і не застала за ресепшином Інрі. Дідько, от би вміти бути в двох місцях одночасно. Замість неї за ним нудьгував хлопець, спостерігаючи…

6

То що це в біса було?! -  це запитання так давно не терпілося озвучити, що воно злетіло швидко і, не вбачаючи перешкод у вигляді власової спини. Відповідь не змусила довго…

Спокусниця з обличчям кохання

Вказаний персонаж не з цього фандому, бо я не можу знайти правильних персонажів В новому світі все не так, як може здаватися в чарівних новелах, чи захопливих фільмах. За кадром…

“Ваш таємний роботодавець”

Через деякий час Ада прокинулась. На її диво на неї не було ніяких ран, оглянув себе вона почала оцінювати становище навколо. На їхні позиції опустився густий туман, дальше 15 метрів…

Вечір перед Різдвом

Фабула практично канонічна, тільки події перенесені рівно на 40 років вперед   Лілі та Джеймс вперше залишилися в Гогвортсі, щоб відсвяткувати Різдво разом. Наступав Святвечір і ніщо не могло зіпсувати…

Розплата

Отже, в неї туберкульоз. Кучерява секретарка тицьнула їй друкований аркуш і показала місце для підпису. Завтра вона має покинути це місце, котре вже стало домом. Куди піти? -Міро, куди ти…

Розчарування

-Це ти винен, що він втік з дому, - Мері Реддл вишивала якусь серветку, час від час порушуючи тишу. -Я винен? – скипів Томас, котрий напівлежав в кріслі навпроти. –…