Важке дитинство

Привид не знав що сказати дівчині щоб її не образити. - ти зараз дуже п'яна і не розумієш що кажеш - сказав Саймон - ні, я все розумію. - добре,…

Розділ – 13. Майже втеча

Ранок тільки-тільки почався, а я вже ледве живий ще й розсіяний... А все через одну особу, що не знає меж особистого кордону, нехай навіть і в своєму домі! «Божевільна... Вона…

Розділ – 11. Тюрьма в виді дому.

Не сказати, що я був здивований її побачити, но мої очі не відривалися від масивного тіла поруч. Здається, мене почало нудити вже по справжньому. - Поклич сюди брата, якщо хочеш,…

Розділ – 10. Нова… Сім’я.

Слідча обвела мене уважним поглядом, повідомляючи: - Мої колеги відвезуть тебе до дитячого будинку. Мені дзвонили разів 40 звідки, та все розпитували, чому тебе так і не доправили. - вона…

Невдалий день

Прийшов час як до Лейтенанта Саймона прибула в команду дівчина на ім'я Мія позивний " Мей" , звісно Привид був проти но Командир Прайс був дуже наполегливий і дав добре…

Початок розслідування

— Заходьте. До кімнати зайшов високий, худорлявий хлопець з бинтами на руках. Він підняв погляд на Фукудзаву з-під каштанового волосся. На перший погляд він виглядав відлюдькувато. Під очима синці від…

Дівчино, вам потрібне таксі?

Вітер сипнув жменю піску в обличчя, щойно дівчина вийшла з автобуса. Вона стояла і крутила в руках червоний пластмасовий прямокутник із виведеною на ньому чорним маркером цифрою 13. Водій неспішно…

Розділ – 8. Порятунок чи погибель?

Три пікапи зробили коло навкруги території ферми, і її околицях, а тоді зупинились посеред дороги, коли помітили знайомий ним, джип, що зійшов з дороги і в'їхав в дерево. Катерина оглянула…

То.. невже це я..

Чомусь повіки розімкнулися так легко, ніколи ще не прокидалася такою відпочилою. Сонце пробивалося крізь вікно, несучи з собою купу тоненьких золотих промінчиків, а вітерець, колихаючи півпрозорі штори, створював почуття спокою…

Розділ – 7. Втеча “2”.

Після того як вона познущалася наді мною, то пішла, не хвилюючись, що я можу за цю ніч померти. Біль була гостра. Не те що зламали, мені наче відрізали пальці по…