Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

***

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Відсунувшись від губ, блондин перейшов на тонку шию. Біла шкіра ставала червоною, від таких наполегливих ласк. Можна було побачити багато червоних слідів. Вони були настільки виражені, що наступного дня залишаться сильні сліди. Але зараз це нікого не хвилювало.

— Кен, — стогін вирвався з боку дівчини. Вона часто дихала, перебираючи блондинисте волосся.

Для Дракена це було як зелений сигнал на світлофорі. Він і не думав зупинятись. Ні, не зараз, не сьогодні, не цієї секунди.

Осторонившись від шиї, хлопець перейшов на пухкі і часто тремтять, від нестачі повітря і від передозу чоловічих ласк груди. Звільнити її від ліфчика, попередньо знявши блузку. Вдихнувши аромат, цим уткнувшись носом між грудей. Солодкий запах гарячої шкіри. Переставши томити, блондин почав м’яти груди, тим самим приносить задоволення не тільки собі, а й дівчині. Взявши вишневий сосок, що встав від ласк, Кен спробував його на смак. Лизнувши його, тим самим зробивши його мокрим. Обхопивши горошок грудей, хлопець почав покусувати та смоктати його.

Дівчина не знала, куди себе подіти. Вона впускала пальці в блондинисте волосся Кена, стогнала від такого великого задоволення. Коли хлопець відсторонився від грудей, молода жінка притягла його і поцілувала. Ніжно трохи покусала його губи, даючи можливість відчути, як сильно вона його любить.

Відсторонившись від легкого поцілунку дівчини, Дракен глянув у блакитні, мов очі. Він ніби питав, як далеко можна було зайти. Отримавши схвальний кивок з боку дівчини, Кену як дах зірвало.

Припав до солодких губ юної жінки. Проникаючи в дівчину все сильніше своєю мовою, другою рукою він почав масажувати клітор. Але як тільки палець проникнув усередину дівчини, Кен почув задовільний стогін. Тим самим їхній поцілунок було перервано. Але це не засмутило хлопця. Він вирішив перейти до гарячішого місця.

Коли хлопець виявляється між ніг, він позбавляється непотрібних трусиків, які вже були мокрі, як ганчірка.

Вдихнувши більше повітря, хлопець опускається в точку піку. Його язик знаходить чутливе містечко, і стегна дівчини піднімаються в такт. З дівчини одразу виходить гучний стогін.

Хлопець продовжує пестити клітор, потираючи при цьому про внутрішню частину стегна.

– Я хочу … – прохрипіла дівчина.

– Шшш. — хлопець відсторонився від клітора, — мені треба підготувати тебе.

Кивнувши на знак згоди, дівчина починає відчувати, як блондин вводить в неї один палець. Настільки обережно він це робить, що про біль і не йшлося.

М’язи в ногах напружуються. Руки дівчини ще сильніше вчеплюються у його волосся, але він продовжує цілувати її внутрішню частину стегна, викликаючи хвилі насолоди, які захоплюють у глибину.

Його губи знаходять її. І вони зливаються у жалюгідному поцілунку. Мови сплітаються наче в танці. Вони довго не можуть відірватися один від одного, але коли повітря перестає хапати, вони відкидаються.

Розставивши ноги ширше, Дракен повільно починає заходити. Однією рукою він погладжує волосся жінки, а другою тримає за руку. Блондин починає трохи набирати темпу, але при цьому спостерігає за дівчиною. Він не хоче, щоб їй було боляче і тим більше не хоче, щоб саме він завдав цього болю.

Коли Кен бачить, що вже готова, він починає нарощувати темп. Проникаючи все глибше та глибше. Дівчина починає часто хапати повітря, начебто їй його не вистачає. При цьому вона видає стогін. Закривши рота поцілунком. Він триває не так довго, але коли вони доходять до піку обидва видають жадібний стогін.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь