Кульбабки.

Яскраві квіти, що у певну пору року застилають усі вільні галявини, прикрашаючи, додаючи різноманітності в зелений килим молодої трави. Це виглядає дуже красиво.

Незважаючи на роботу, у Лізи досить вільного часу, і вона не нехтує можливістю спокійної прогулянки на свіжому повітрі. Тим більше, коли сади Мондштадта суцільно усіяні цим різновидом трав’яних рослин. Як можна відмовити собі в такому приємному відпочинку?

Сідаючи на лавочку, залишаючись віч-на-віч зі своїми думками, радуючи око мальовничими краєвидами і вдихаючи сповнене духом свободи повітря. Ліза любить це місто.

Але ще більше вона любить прикрашати світле волосся своєї пасії кульбабами.

Спочатку бібліотекарша ретельно оглядає всі квіти, обирає найкращі. Адже вони призначені для її коханої. Після цього дівчина проходить недовгий шлях і потрапляє в тихе, затишне містечко. Місцеві не часто туди заглядають. Це лише їхнє місце.

Проходить певна кількість часу, перш ніж чинний магістр нарешті звільниться від нескінченної роботи і зможе скласти компанію Лізі.

Ніжними, практично невагомими, акуратними дотиками вона вплітає квіти у волосся Гуннхільдр. Перебирає пальцями прядки, закріплює стеблинки. Вона намагається вкласти у кожну дію усю свою любов. А любить вона надзвичайно сильно.

Жовті прикраси гармонійно виглядають на голові Джинн. Відповідають одному з її прізвиськ – Лицар Кульбабка.

Нехай з перших спроб це часто виходило не дуже красиво, зараз власниця Електро елементу навчилася майстерно заплітати різноманітні зачіски з додаванням цієї цікавої деталі. Такої краси більше не знайти в жодній із мешканок Мондштадта. Джинн виняткова.

Магістр бачить увесь процес як дещо чарівне. Гуннхільдр ніколи б не змогла повторити подібне диво самостійно, тому вона лише заворожено сидить на місці. Намагається по-максимуму відчути усі, хоч і легкі, але такі приємні та рідні дотики.

Їй подобається, з яким трепетом їй заплітають волосся. Виходить чудово. Її дівчина могла б відкрити перукарню, яка, безперечно, стала б найпопулярнішою у всьому Тейваті. Але так вона старається лише для неї.

Джинн позіхає.

Відповідна посада магістра втомлює так само, як і біганина до боржників, які вкотре забули повернути книгу вчасно. Спокійне, безпечне становище дозволяє зняти стрес від денних турбот.

Зі своєрідного трансу володарку світлого волосся виводить все та ж Ліза, яка вже закінчила своє творіння. Дівчина підсувається ближче і обіймає, у властивій їй манері називаючи “красунею”. Дарує легкий поцілунок у щоку.

Більше ніхто нічого не вимовляє. Їм достатньо цієї тиші та міцних, сповнених тепла та турботи обіймів. Ці короткі вечори разом – найкраще, що може відбуватися у їхньому житті. Жодних доручень та проблем ордену. Жодних турбот і переживань. Тільки вони вдвох.

І море з кульбабок довкола.

 

Коментарі

Поки що немає коментарів. Чому б вам не розпочати обговорення?

Залишити відповідь